ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Adetim bugün du ama test için çok erken die uiyapmadım adet geçmeyince çokmazmış ya ama iki kasıpım ve goguslerim çok ağrıyo hiç adet sancımda yok cnm inş hamileyimdir çok istyorum
Adetine az bir zaman kala ovulasyon testi pozitifse bence hamilesin :)) burda gorduklerim hep oyleydi

Sen ne alemdesin canım kanda test yaptırmış mıydın inşallah tutunmuştur bebeğin
Perşembe bat günüm canım o gün kan testi yaptiricam.. 1 gün kaldi sabırsızlıktan ölücem, değerlerim ne alemde dış gebelik ya da kimyasal gebelik var mı yok mu catlicam artik

İnş canım güzel haberlerini bekliyorum
Yarın bat günüm kan testine gidicem..çok heyecanlıyım inşallah dış gebelik ya da kimyasal gebelik gibi bi durumla karşılaşmam..bugün son testimi yaptım son 1 gün nasıl gecicek bilmiyorum

Eklentiler

• 20150506_080427.webp
    19,8 KB · Görüntüleme: 4.027
Yarın bat günüm kan testine gidicem..çok heyecanlıyım inşallah dış gebelik ya da kimyasal gebelik gibi bi durumla karşılaşmam..bugün son testimi yaptım son 1 gün nasıl gecicek bilmiyorum
allah gonlune gore versin cnm bnde hamile olduğumu düşunuyorum dun adet gunumdu ovu testi yaptım koyu çıktı ama cesaret edip gtmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…