- 10 Aralık 2012
- 5.180
- 3.045
- 373
Adetine az bir zaman kala ovulasyon testi pozitifse bence hamilesin :)) burda gorduklerim hep oyleydiAdetim bugün du ama test için çok erken die uiyapmadım adet geçmeyince çokmazmış ya ama iki kasıpım ve goguslerim çok ağrıyo hiç adet sancımda yok cnm inş hamileyimdir çok istyorum
Ama adetim biraz daha geçsin öyle gebelk testi yapim .geçmeden çıkmazmış ya sonra uzulmimAdetine az bir zaman kala ovulasyon testi pozitifse bence hamilesin :)) burda gorduklerim hep oyleydi
Canim bencede hamilesin :) insallah oylesindir,rabbim gonlune gore versin..guzel haberi bizimlede paylas ogreninceİşte böyle çıktı
Ay cnm gerçekten mi biraz zamn geçsede yapsammmmmmmmmCanim bencede hamilesin :) insallah oylesindir,rabbim gonlune gore versin..guzel haberi bizimlede paylas ogrenince
Koyu çıkan günü ve ertesi günü değerlendirmek genelde işe yarıyor canımMerhaba arkadaşlar hamile kalmak için koyu gördüğümüz gün mü diğer gün mü ilişki olmalı? Yoksa iki gün üst üstemi? Hamile arkadaşlar hangi gün ilişkiyle hamile kaldınız?
Burada genelde adete yakın koyu çıkanlar güzel haberi aldılar bencede hamile gibisin üzerinden çok geçmesine gerek yok ben adete 2 gün kala öğrenmiştim gebelik testindeAy cnm gerçekten mi biraz zamn geçsede yapsammmmmmmmm
Sen ne alemdesin canım kanda test yaptırmış mıydın inşallah tutunmuştur bebeğinValla bizim koyuyu gördükten itibaren 3 gün üst üste ilişki oldu ve sanırım hamileyim :)
Hımm inş bende öğrenirim bakalm biraz daha sabredeyim de inş yaparım bş zamn sonra testBurada genelde adete yakın koyu çıkanlar güzel haberi aldılar bencede hamile gibisin üzerinden çok geçmesine gerek yok ben adete 2 gün kala öğrenmiştim gebelik testinde
Perşembe bat günüm canım o gün kan testi yaptiricam.. 1 gün kaldi sabırsızlıktan ölücem, değerlerim ne alemde dış gebelik ya da kimyasal gebelik var mı yok mu catlicam artikSen ne alemdesin canım kanda test yaptırmış mıydın inşallah tutunmuştur bebeğin
İnş canım güzel haberlerini bekliyorumValla bizim koyuyu gördükten itibaren 3 gün üst üste ilişki oldu ve sanırım hamileyim :)
Bu ay öyle yaptık ama umudum yok çünkü her ayki gibi 15.gün yine göğüslerim acımaya başladı el değmiyoKoyu çıkan günü ve ertesi günü değerlendirmek genelde işe yarıyor canım
Yarın bat günüm kan testine gidicem..çok heyecanlıyım inşallah dış gebelik ya da kimyasal gebelik gibi bi durumla karşılaşmam..bugün son testimi yaptım son 1 gün nasıl gecicek bilmiyorumİnş canım güzel haberlerini bekliyorum
allah gonlune gore versin cnm bnde hamile olduğumu düşunuyorum dun adet gunumdu ovu testi yaptım koyu çıktı ama cesaret edip gtmedimYarın bat günüm kan testine gidicem..çok heyecanlıyım inşallah dış gebelik ya da kimyasal gebelik gibi bi durumla karşılaşmam..bugün son testimi yaptım son 1 gün nasıl gecicek bilmiyorum
Hadi gel yarın beraber gidelim güzel haberlerimizi Paylaşalım :)allah gonlune gore versin cnm bnde hamile olduğumu düşunuyorum dun adet gunumdu ovu testi yaptım koyu çıktı ama cesaret edip gtmedim
=) kan testinden once gebelk testi yaptınmı cnmHadi gel yarın beraber gidelim güzel haberlerimizi Paylaşalım :)
Az önce attığım foto gebelik testi ydi tatlım :)=) kan testinden once gebelk testi yaptınmı cnm
o zmn kesin hamilesin şimdiden kutlarım=)Az önce attığım foto gebelik testi ydi tatlım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?