ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Yarın bat günüm kan testine gidicem..çok heyecanlıyım inşallah dış gebelik ya da kimyasal gebelik gibi bi durumla karşılaşmam..bugün son testimi yaptım son 1 gün nasıl gecicek bilmiyorum
Sabret canım yarın olsa nolcakki değerin hamile çıkıcak bu defada 2 gün hiç geçmeyecek arttımı artmadımı diye o yüzden sakin ol

Yarın bat günüm kan testine gidicem..çok heyecanlıyım inşallah dış gebelik ya da kimyasal gebelik gibi bi durumla karşılaşmam..bugün son testimi yaptım son 1 gün nasıl gecicek bilmiyorum
maşallah canım giderek koyulaşmış inşallah yarın guzel haberı alırsın aklına kötü kötü şeyler getirme

Kızlar adetim geçti yumurtlama testim hamile olduğunu gösteriyor sizce test yapsammı çıkarmı çok kararszm çatlıcam meraktan

Kızlar adetim geçti yumurtlama testim hamile olduğunu gösteriyor sizce test yapsammı çıkarmı çok kararszm çatlıcam meraktan
Çıkar canım yap bence. Benim regliden 6 gün önce çıkmıştı normal gebelik testinde :) hadi bakalım hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…