Öyle görünüyor canım ama işte kaygilaniyorum normal gebelik dışında bişey gelişirse diyeo zmn kesin hamilesin şimdiden kutlarım=)
oyle düşünme cnm inş sağlıklı bi şekilde bebişini alırsın kucağınaÖyle görünüyor canım ama işte kaygilaniyorum normal gebelik dışında bişey gelişirse diye
Aminnn canım benim sende haberdar beni hemen test al yap bakalım burda olur mu?oyle düşünme cnm inş sağlıklı bi şekilde bebişini alırsın kucağına
Aminnn canım benim sende haberdar beni hemen test al yap bakalım burda olur mu?oyle düşünme cnm inş sağlıklı bi şekilde bebişini alırsın kucağına
tm cnm adetim biraz daha geçsin yapıcam inşAminnn canım benim sende haberdar beni hemen test al yap bakalım burda olur mu?
Ben adet geçtikten sonra yapmayı doğru buluyorumKızlar testleri ne zaman yapmaya başlıyorsunuz adet bittikten hemen sonramı?
Tamam canım bende öyle yapayımBen adet geçtikten sonra yapmayı doğru buluyorum
Sabret canım yarın olsa nolcakki değerin hamile çıkıcak bu defada 2 gün hiç geçmeyecek arttımı artmadımı diye o yüzden sakin olYarın bat günüm kan testine gidicem..çok heyecanlıyım inşallah dış gebelik ya da kimyasal gebelik gibi bi durumla karşılaşmam..bugün son testimi yaptım son 1 gün nasıl gecicek bilmiyorum
Doğru diyosun tatlım sabretmek lazimSabret canım yarın olsa nolcakki değerin hamile çıkıcak bu defada 2 gün hiç geçmeyecek arttımı artmadımı diye o yüzden sakin ol
maşallah canım giderek koyulaşmış inşallah yarın guzel haberı alırsın aklına kötü kötü şeyler getirmeYarın bat günüm kan testine gidicem..çok heyecanlıyım inşallah dış gebelik ya da kimyasal gebelik gibi bi durumla karşılaşmam..bugün son testimi yaptım son 1 gün nasıl gecicek bilmiyorum
ben geçen ay ilk defa yaptığımda adetın bittiği gunden itibaren başlamıştım böylelikle yumurtlama gununu oğrenmş oldumKızlar testleri ne zaman yapmaya başlıyorsunuz adet bittikten hemen sonramı?
Inşallah canim benim :)maşallah canım giderek koyulaşmış inşallah yarın guzel haberı alırsın aklına kötü kötü şeyler getirme
Bence yapmalısın tatlım :)Kızlar adetim geçti yumurtlama testim hamile olduğunu gösteriyor sizce test yapsammı çıkarmı çok kararszm çatlıcam meraktan
Çok zor durum ya testi alıyorum elime sonra geri bırakıyorum:)çok cesaretszim ya acaba bi7gun geçsede öylemi yapsam offBence yapmalısın tatlım :)
Çıkar canım yap bence. Benim regliden 6 gün önce çıkmıştı normal gebelik testinde :) hadi bakalım hayırlısıKızlar adetim geçti yumurtlama testim hamile olduğunu gösteriyor sizce test yapsammı çıkarmı çok kararszm çatlıcam meraktan
İnş cnm yarın yapayım o zmn inş çıkarÇıkar canım yap bence. Benim regliden 6 gün önce çıkmıştı normal gebelik testinde :) hadi bakalım hayırlısı
Bi gün geçmesi sonucu çok degistirmicek ama biliyosun dimi?Çok zor durum ya testi alıyorum elime sonra geri bırakıyorum:)çok cesaretszim ya acaba bi7gun geçsede öylemi yapsam off
Maşallah ne sabirlisinİnş cnm yarın yapayım o zmn inş çıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?