ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

vogozo canimm merak ediyorum kanina baktirdinmi insallah yuksek ve saglikli bi degrle kasilastirrisin bugun taptiecaktin sanirim merake ediyorum senin sonucunu

vogozo canimm merak ediyorum kanina baktirdinmi insallah yuksek ve saglikli bi degrle kasilastirrisin bugun taptiecaktin sanirim merake ediyorum senin sonucunu

Saat 10da kan verdim akşam 4 5 gibi internetten bakicam canım. .ama aile hekimim sonuc negatif çıkabilir dedi ama bu gebeliğin olmadığı anlamına gelmez dedi. Daha adetim bugünden itibaren geçilecek ya sanırım ondan

Yokk canim negatif cikicagini hic sanmiyorum bi deger cikar kesin pzitif oda ama onemli olan duzenli artis gostermesi benim adetten once pzotif cikmadi ve yukselmedi ardindan kanama kinyasal vurdu bana senin ben yuksek bi deger cikicagini dusunuyorum en az 60 70 yani oda en az bugun hcg testi yaptinmi kendin yaptysan koyulasmismi

Bugün test yapmadım canım kan vericem nasılsa diye..ama eve geçerken test alıp denerim yine de :) inşallah yüksektir değerlerim ve yükselmeye devam eder

testlerim bu şekilde ilerliyor bence daha yumurtlama olmadı kızlar birde birşey sorcam geçen ay yumurtlama olurken kasıklarımda sancı olmuştu hep oylemi olur yani belirti standartmıdır yoksa zaman zaman değişirmi

Yumurtlama günümde benim de kasık ağrım oldu l. Ama ilk defa ovu testi bu ay kullandım. Her ay aynı oluyolarmis genelde ama bilemedim

Merhaba arkadaşlar bende bu ay ovulasyon testi kullanacam bana biraz bilgi verirmisiniz hangi saat aralıklarında ve günde 2 kez mi test yapmalıyım aynı zamanda ateşte olcuyorum reglimin 5. Günü bugün bittiği gibi baslamalimiyim biraz düzensiz adet görüyorum kaçıncı gün baslamaliyim

Hmmm o zamn bekliyicez canim hamilesin sen yaptin mi test koyulasmis mi ayyy keske benimde kimyasal olmasaydi
eczaneye uğramayı unuttum canım :/ beden eğitimi öğretmeniyim ben hakemlik görevim vardı yoruldum bayağı unutup gitmişim

Hmmm o zamn bekliyicez canim hamilesin sen yaptin mi test koyulasmis mi ayyy keske benimde kimyasal olmasaydi
öyle deme sende en kısa zamanda güzel haberler alıcaksın bak gör..psikolojini yüksek tut çok önemli hatta herşeyden önemli psikoloji..hep olumlu düşün olumlu olsun

Canimmm eger testin varsa ve duzensiz se kanaman biter bitmez basla saat 11 de yap sabh ikk idrar olamsin 3 4 saatlik idrarini tutcaksin ama sivi alimi olmiyicak ondan sonra testlerin koyulasmaya basladginda da testi gunde 2 ye cikartrsin oda koyulasmayi ve siliklemeyi kacirmamak amaciyla yani burdayim bende bu ay birlikte fotograflarimizi paylasip bakariz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…