Hmmm o zaman canim heycanli bekletis devam editor senin sonucunu merak ediyorum ama olumlu olucaginida biliyorumeczaneye uğramayı unuttum canım :/ beden eğitimi öğretmeniyim ben hakemlik görevim vardı yoruldum bayağı unutup gitmişim
Son iki aydir iki kere kimyasal twstlerde cizhi goruyorum ama sevinemiyorum kanda da dusuk bi deger pozitif ama sonc husran 3 5 gune kanamaöyle deme sende en kısa zamanda güzel haberler alıcaksın bak gör..psikolojini yüksek tut çok önemli hatta herşeyden önemli psikoloji..hep olumlu düşün olumlu olsun
inşallah canım benim bende 4 gözle bekliyorum inşallah hamileyimdir ve bebeğim tutunur bana :) sende beni çok bekletme sakın tamam mııı?Hmmm o zaman canim heycanli bekletis devam editor senin sonucunu merak ediyorum ama olumlu olucaginida biliyorum
Burda paylaşırım sizlerde bana yardımcı olursunuz bu 3. Ayım olacak bide ovulasyon testi deneyeyim dedim 10 ay öncede bi dış gebeliğim varCanimmm eger testin varsa ve duzensiz se kanaman biter bitmez basla saat 11 de yap sabh ikk idrar olamsin 3 4 saatlik idrarini tutcaksin ama sivi alimi olmiyicak ondan sonra testlerin koyulasmaya basladginda da testi gunde 2 ye cikartrsin oda koyulasmayi ve siliklemeyi kacirmamak amaciyla yani burdayim bende bu ay birlikte fotograflarimizi paylasip bakariz
Ben seni çok iyi anlıyorum ama bunları düşünmeden hareket et, söylemesi kolay gibi belki ama kendini rahatlattigin an olacak bebeğin..sen kendinden ümidini kesmeSon iki aydir iki kere kimyasal twstlerde cizhi goruyorum ama sevinemiyorum kanda da dusuk bi deger pozitif ama sonc husran 3 5 gune kanama
inşallah canım hamilesindirinşallah canım benim bende 4 gözle bekliyorum inşallah hamileyimdir ve bebeğim tutunur bana :) sende beni çok bekletme sakın tamam mııı?
Inşallah tatlimmm :) sen nasılsıninşallah canım hamilesindir
iyiyim canım yumurtlama testlerini takip ediyorum hayırlısı bakalımInşallah tatlimmm :) sen nasılsın
Bana özelden atar misin zamanı gelince merak ettimiyiyim canım yumurtlama testlerini takip ediyorum hayırlısı bakalım
atarım tabi canım bugun yarın zamanıda gecikti gibi bu ay bugun 4 gunlük ovu takibini attım topiğeBana özelden atar misin zamanı gelince merak ettim
Simdi gordum :) Koyulasmaya başlamış canım seninEki Görüntüle 1519773 testlerim bu şekilde ilerliyor bence daha yumurtlama olmadı kızlar birde birşey sorcam geçen ay yumurtlama olurken kasıklarımda sancı olmuştu hep oylemi olur yani belirti standartmıdır yoksa zaman zaman değişirmi
evet kuzum inşallah yakalarım ve tuttururum .)Simdi gordum :) Koyulasmaya başlamış canım senin
Maşallah canım, çok güzel değerin. Sağlıkla gelsin bebişin.Günaydınsevdabuzer glsmhmt nnagihan :) az önce sonucumu gördüm internetten az sonra aile hekimime göstericem :)
kuzum ben pek anlamıyomda değerin 259 muGünaydınsevdabuzer glsmhmt nnagihan :) az önce sonucumu gördüm internetten az sonra aile hekimime göstericem :)
hamıleyim diyede yazda canım içimiz rahatlasın allahım tez zamanda bekleyen herkesede nasip etsinGünaydınsevdabuzer glsmhmt nnagihan :) az önce sonucumu gördüm internetten az sonra aile hekimime göstericem :)
İnsallah tatlim tutunmuştur o annesine :) insallah bekletmem rabbimin izniyleinşallah canım benim bende 4 gözle bekliyorum inşallah hamileyimdir ve bebeğim tutunur bana :) sende beni çok bekletme sakın tamam mııı?
İnsalalh kuzum insalalh oyle olurrr umidimi kesmiyorum zaten cumartesi doktora gidicemBen seni çok iyi anlıyorum ama bunları düşünmeden hareket et, söylemesi kolay gibi belki ama kendini rahatlattigin an olacak bebeğin..sen kendinden ümidini kesme
Gozun aydin bebegimmmm allahimm 2 gun sonra katlandigini gormeyi nasip etsin :) 5 gun sonra keseyi gorursun 1500 katlanir o zamana hadi gozun aydin :) simdi bize ovu. Testine gore nasil iliski oldu onu soyle bizde ona gore davranalim :)Günaydınsevdabuzer glsmhmt nnagihan :) az önce sonucumu gördüm internetten az sonra aile hekimime göstericem :)
değilmi tecrübeler konuşsun :)Gozun aydin bebegimmmm allahimm 2 gun sonra katlandigini gormeyi nasip etsin :) 5 gun sonra keseyi gorursun 1500 katlanir o zamana hadi gozun aydin :) simdi bize ovu. Testine gore nasil iliski oldu onu soyle bizde ona gore davranalim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?