ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

eczaneye uğramayı unuttum canım :/ beden eğitimi öğretmeniyim ben hakemlik görevim vardı yoruldum bayağı unutup gitmişim
Hmmm o zaman canim heycanli bekletis devam editor senin sonucunu merak ediyorum ama olumlu olucaginida biliyorum

öyle deme sende en kısa zamanda güzel haberler alıcaksın bak gör..psikolojini yüksek tut çok önemli hatta herşeyden önemli psikoloji..hep olumlu düşün olumlu olsun
Son iki aydir iki kere kimyasal twstlerde cizhi goruyorum ama sevinemiyorum kanda da dusuk bi deger pozitif ama sonc husran 3 5 gune kanama

Hmmm o zaman canim heycanli bekletis devam editor senin sonucunu merak ediyorum ama olumlu olucaginida biliyorum
inşallah canım benim bende 4 gözle bekliyorum inşallah hamileyimdir ve bebeğim tutunur bana :) sende beni çok bekletme sakın tamam mııı?

Burda paylaşırım sizlerde bana yardımcı olursunuz bu 3. Ayım olacak bide ovulasyon testi deneyeyim dedim 10 ay öncede bi dış gebeliğim var

Son iki aydir iki kere kimyasal twstlerde cizhi goruyorum ama sevinemiyorum kanda da dusuk bi deger pozitif ama sonc husran 3 5 gune kanama
Ben seni çok iyi anlıyorum ama bunları düşünmeden hareket et, söylemesi kolay gibi belki ama kendini rahatlattigin an olacak bebeğin..sen kendinden ümidini kesme

Ben seni çok iyi anlıyorum ama bunları düşünmeden hareket et, söylemesi kolay gibi belki ama kendini rahatlattigin an olacak bebeğin..sen kendinden ümidini kesme
İnsalalh kuzum insalalh oyle olurrr umidimi kesmiyorum zaten cumartesi doktora gidicem

Günaydın sevdabuzer glsmhmt nnagihan :) az önce sonucumu gördüm internetten az sonra aile hekimime göstericem :)
Gozun aydin bebegimmmm allahimm 2 gun sonra katlandigini gormeyi nasip etsin :) 5 gun sonra keseyi gorursun 1500 katlanir o zamana hadi gozun aydin :) simdi bize ovu. Testine gore nasil iliski oldu onu soyle bizde ona gore davranalim :)

Gozun aydin bebegimmmm allahimm 2 gun sonra katlandigini gormeyi nasip etsin :) 5 gun sonra keseyi gorursun 1500 katlanir o zamana hadi gozun aydin :) simdi bize ovu. Testine gore nasil iliski oldu onu soyle bizde ona gore davranalim :)
değilmi tecrübeler konuşsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…