ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Gozun aydin bebegimmmm allahimm 2 gun sonra katlandigini gormeyi nasip etsin :) 5 gun sonra keseyi gorursun 1500 katlanir o zamana hadi gozun aydin :) simdi bize ovu. Testine gore nasil iliski oldu onu soyle bizde ona gore davranalim :)
Hemen bahsediyorum :) hatta tabuları yıkacak bi birliktelik oldu..ben istanbul esim ankarada :) 10 günde bir gidebiliyorum ankaraya..ilk defa Ovu testi yapmaya karar verdim tam yumurtlama günüm ankaraya gittiğim güne denk geldi :) 22 nisan koyuydu 23 nisan en koyuydu..fotoda kalpli günler ilişki oldu..diyeceğim şu ki 10 gün gorusmedik sperm kalitesi düşer derler..geldik 4 gün üst üste ilişkiye girdik onda da kalite azalır derler sonuç bu arkadaşlar :)

Eklentiler

• PicsArt_1429868767544.webp
    27 KB · Görüntüleme: 145
Ohhhh ne guzel de tutmus iste rabbim yuzune gulmuski 23 nisan tatil bebegi oldu bebisin :) kavusma askinaa bebiss :) ne guzelll cok swvindim inanki takip ediydum kac gundr seni sen benden sonra yumurtlamistin hatrliyorumda testlerinede bakmistum rabbim guldu yuzune bebegim :) simdi gebelik testinde ilk ne zaman gordun cizgiyi ve hergecn gun koyulastimi o testinde :)

Şükürler olsun canım benim Rabbimin hikmeti..ilk denememizdi..gebelik testinde bat a 4 gün kala öğrendim hergün yaptım ve gittikçe koyulastı. .topice attım ama tekrar atayım senin için

Eklentiler

• 20150506_080427.webp
    19,8 KB · Görüntüleme: 113
Buarada kızlar aile hekiminden geldim sonucu gösterdim :) hamilelik mutlak dedi :) pazartesiye tekrar kan veriyim mi dedim gerek yok dedi..sadece kadın doğuma gidip kesenin Rahimde olusup olusmadigina baktır gel kaydını açalım dedi :)
sevdabuzer glsmhmt nnagihan blueflower I imtisall

Bu arada vorones canım nerelerde?

Son düzenleme:
Maşallah miniğine canım Değerin 2000'i geçince kese görünüyor. Önümüzdeki hafta hayırlısıyla gidersin canım. Sonra benim gibi kalp atışlarını beklemeye başlarsın
Vorones bu ay siteye takılmayacak canım, güzel haberlerle gelir inşallah

Haftaya cuma ankaraya gidicem eşimin yanına, o güne randevu aldım kadın doğuma keseyi görürüz inşallah sıkıntı olmadan :) inşallah değerlerimi de artar dua et blueflower senin duan kabul olur canım :)

Allah sana, bana diğer bebek bekleyen arkadaşlarımıza sağlıkla kucağımıza almak nasip etsin. Bebiş bekleyenlere de en kısa zamanda versin inş.

Canimmm tebrikler tekrardan .. . Sağlıkla gelsin bebisin . Tüm tabuları yiktin helal sana. Ben de kış ayına erteledim. planlarımı. Takip yapmicam falan . Hayırlısı Tabi . Olursa da sevinirim taBi. Tüm topic é selamlarrr

Yani onlar konussun bizde uygulayalimm hadi bakalim sende hamis olacaksin bu ay :) sanirim ardindan Bende :)
inşallah canım rabbim yüzümüzü güldürsün gerçi ben daha 2 haftalık tecrübeliyim ilişki konusunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…