Sagol canim benim şükürler olsun bu değer katlanarak gider :)Maşallah canım, çok güzel değerin. Sağlıkla gelsin bebişin.
Evet canim 259 :)kuzum ben pek anlamıyomda değerin 259 mu
Haberlerinden mahrum etme bizi :)İnsalalh kuzum insalalh oyle olurrr umidimi kesmiyorum zaten cumartesi doktora gidicem
Hemen bahsediyorum :) hatta tabuları yıkacak bi birliktelik oldu..ben istanbul esim ankarada :) 10 günde bir gidebiliyorum ankaraya..ilk defa Ovu testi yapmaya karar verdim tam yumurtlama günüm ankaraya gittiğim güne denk geldi :) 22 nisan koyuydu 23 nisan en koyuydu..fotoda kalpli günler ilişki oldu..diyeceğim şu ki 10 gün gorusmedik sperm kalitesi düşer derler..geldik 4 gün üst üste ilişkiye girdik onda da kalite azalır derler sonuç bu arkadaşlar :)Gozun aydin bebegimmmm allahimm 2 gun sonra katlandigini gormeyi nasip etsin :) 5 gun sonra keseyi gorursun 1500 katlanir o zamana hadi gozun aydin :) simdi bize ovu. Testine gore nasil iliski oldu onu soyle bizde ona gore davranalim :)
Tebrik ederim canim degerin gayet guzel cikmis :)Günaydınsevdabuzer glsmhmt nnagihan :) az önce sonucumu gördüm internetten az sonra aile hekimime göstericem :)
Ohhhh ne guzel de tutmus iste rabbim yuzune gulmuski 23 nisan tatil bebegi oldu bebisin :) kavusma askinaa bebiss :) ne guzelll cok swvindim inanki takip ediydum kac gundr seni sen benden sonra yumurtlamistin hatrliyorumda testlerinede bakmistum rabbim guldu yuzune bebegim :) simdi gebelik testinde ilk ne zaman gordun cizgiyi ve hergecn gun koyulastimi o testinde :)Hemen bahsediyorum :) hatta tabuları yıkacak bi birliktelik oldu..ben istanbul esim ankarada :) 10 günde bir gidebiliyorum ankaraya..ilk defa Ovu testi yapmaya karar verdim tam yumurtlama günüm ankaraya gittiğim güne denk geldi :) 22 nisan koyuydu 23 nisan en koyuydu..fotoda kalpli günler ilişki oldu..diyeceğim şu ki 10 gün gorusmedik sperm kalitesi düşer derler..geldik 4 gün üst üste ilişkiye girdik onda da kalite azalır derler sonuç bu arkadaşlar :)
Etmem kuzum edermim hic :) burdayim ben bi ay boyunca sen hamis oldun artik sende gitme kal burlarda :)Haberlerinden mahrum etme bizi :)
Yani onlar konussun bizde uygulayalimm hadi bakalim sende hamis olacaksin bu ay :) sanirim ardindan Bende :)değilmi tecrübeler konuşsun :)
evet kuzum inşallah yakalarım ve tuttururum .)
Şükürler olsun canım benim Rabbimin hikmeti..ilk denememizdi..gebelik testinde bat a 4 gün kala öğrendim hergün yaptım ve gittikçe koyulastı. .topice attım ama tekrar atayım senin içinOhhhh ne guzel de tutmus iste rabbim yuzune gulmuski 23 nisan tatil bebegi oldu bebisin :) kavusma askinaa bebiss :) ne guzelll cok swvindim inanki takip ediydum kac gundr seni sen benden sonra yumurtlamistin hatrliyorumda testlerinede bakmistum rabbim guldu yuzune bebegim :) simdi gebelik testinde ilk ne zaman gordun cizgiyi ve hergecn gun koyulastimi o testinde :)
Maşallah miniğine canımBuarada kızlar aile hekiminden geldim sonucu gösterdim :) hamilelik mutlak dedi :) pazartesiye tekrar kan veriyim mi dedim gerek yok dedi..sadece kadın doğuma gidip kesenin Rahimde olusup olusmadigina baktır gel kaydını açalım dedi :)
sevdabuzer glsmhmt nnagihan blueflower I imtisall
Bu aradavorones canım nerelerde?
Maşallah miniğine canımDeğerin 2000'i geçince kese görünüyor. Önümüzdeki hafta hayırlısıyla gidersin canım. Sonra benim gibi kalp atışlarını beklemeye başlarsın
Vorones bu ay siteye takılmayacak canım, güzel haberlerle gelir inşallah
Allah sana, bana diğer bebek bekleyen arkadaşlarımıza sağlıkla kucağımıza almak nasip etsin. Bebiş bekleyenlere de en kısa zamanda versin inş.Haftaya cuma ankaraya gidicem eşimin yanına, o güne randevu aldım kadın doğuma keseyi görürüz inşallah sıkıntı olmadan :) inşallah değerlerimi de artar dua etblueflower senin duan kabul olur canım :)
Canimmm tebrikler tekrardan .. . Sağlıkla gelsin bebisin . Tüm tabuları yiktin helal sana. Ben de kış ayına erteledim. planlarımı. Takip yapmicam falan . Hayırlısı Tabi . Olursa da sevinirim taBi. Tüm topic é selamlarrrHemen bahsediyorum :) hatta tabuları yıkacak bi birliktelik oldu..ben istanbul esim ankarada :) 10 günde bir gidebiliyorum ankaraya..ilk defa Ovu testi yapmaya karar verdim tam yumurtlama günüm ankaraya gittiğim güne denk geldi :) 22 nisan koyuydu 23 nisan en koyuydu..fotoda kalpli günler ilişki oldu..diyeceğim şu ki 10 gün gorusmedik sperm kalitesi düşer derler..geldik 4 gün üst üste ilişkiye girdik onda da kalite azalır derler sonuç bu arkadaşlar :)
Ayyy Maşallah canım. Ne güzel değer buGünaydınsevdabuzer glsmhmt nnagihan :) az önce sonucumu gördüm internetten az sonra aile hekimime göstericem :)
Ayyy o kayıt falan cok guzel yaaaaBuarada kızlar aile hekiminden geldim sonucu gösterdim :) hamilelik mutlak dedi :) pazartesiye tekrar kan veriyim mi dedim gerek yok dedi..sadece kadın doğuma gidip kesenin Rahimde olusup olusmadigina baktır gel kaydını açalım dedi :)
Canım hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah çok sevindimBuarada kızlar aile hekiminden geldim sonucu gösterdim :) hamilelik mutlak dedi :) pazartesiye tekrar kan veriyim mi dedim gerek yok dedi..sadece kadın doğuma gidip kesenin Rahimde olusup olusmadigina baktır gel kaydını açalım dedi :)
amaninnnnn hayırlı uğurlu olsun kuzum darısı başımızaEvet canim 259 :)
inşallah canım rabbim yüzümüzü güldürsün gerçi ben daha 2 haftalık tecrübeliyim ilişki konusundaYani onlar konussun bizde uygulayalimm hadi bakalim sende hamis olacaksin bu ay :) sanirim ardindan Bende :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?