- 10 Aralık 2012
- 5.180
- 3.045
- 373
oluşmuştur inşallah annesine tutundu o eminim benBuarada kızlar aile hekiminden geldim sonucu gösterdim :) hamilelik mutlak dedi :) pazartesiye tekrar kan veriyim mi dedim gerek yok dedi..sadece kadın doğuma gidip kesenin Rahimde olusup olusmadigina baktır gel kaydını açalım dedi :)
sevdabuzer @glsmhmt @nnagihan blueflower I imtisall
Bu aradavorones canım nerelerde?
Sagol canim benim :) seni ve guzel haberlerinı bekliyoruz tatlimCanimmm tebrikler tekrardan .. . Sağlıkla gelsin bebisin . Tüm tabuları yiktin helal sana. Ben de kış ayına erteledim. planlarımı. Takip yapmicam falan . Hayırlısı Tabi . Olursa da sevinirim taBi. Tüm topic é selamlarrr
Sagol canım benim :) inşallah yükselir 1 haftaya..rabbim en kisa ve en hayırlı zamanda nasip etsinAyyy Maşallah canım. Ne güzel değer bugeliyor inşallah bebeğin. Tebrik ederim. Allah bizlere de nasip etsin
Ayyyyy resmen bende hamişim inanamıyorum hala :)Ayyy o kayıt falan cok guzel yaaaasoru soruylar falan yasin kac kan grubun ne diyeee cok heyecanlııııı
Amin canım benim :) inşallah senin de güzel haberlerini alicazCanım hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah çok sevindim
Kzilar simdi benim bugun kanamam geldi ya dun ov testo yapmistim koyuydu baya acaba o neden koyu cikmis olabilir bilgisi olan varmi acaba ustune mi goruyom diyim bide kendi kendime belki deger yukseliyodur doktora gtmeyjnce bilemycem ama yinede sizlerw soruyim bi dedim
canım gecmis olsun uzulme sakın bak bende gecirdim gecen ay okadar sevindim sonu hüsran oldu adetimin 4. Gunu kanamam başladı Dr bana sunu söylemişti bir cok kadın yasar hatta ust uste yasarlar fakat fark etmezler sen gin hesaplaması yaptığın icin farkına vardın dedi deger 1000 bulmadığı sürece biz hamilelikten bahsedemiyoruz dedi ve sonrasında hMilelik kolay olurmuş ama ben bu ay hasta olmayı bekliyorum gunum belli olsun diye ins olayım başlıcam hemen allahım saglikli hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize sakın uzulme allahım bizi bir cok seyden koruyor aslindaSon iki aydir iki kere kimyasal twstlerde cizhi goruyorum ama sevinemiyorum kanda da dusuk bi deger pozitif ama sonc husran 3 5 gune kanama
Canimm hayırlı olsunnnnn hamışsin ayy valla bu site uğurlu saglikla kucağına L ins darısı bizlere olsun insGünaydınsevdabuzer @glsmhmt @nnagihan :) az önce sonucumu gördüm internetten az sonra aile hekimime göstericem :)
Valla bende bu ay dinlenmedeyim birdahaki ay ins stres yapmadan devam edicez sen genede cok erteleme kuzucum burda beraber guzel haberler vericez inanıyorum benCanimmm tebrikler tekrardan .. . Sağlıkla gelsin bebisin . Tüm tabuları yiktin helal sana. Ben de kış ayına erteledim. planlarımı. Takip yapmicam falan . Hayırlısı Tabi . Olursa da sevinirim taBi. Tüm topic é selamlarrr
Kuzumm nasılsınCanimmm tebrikler tekrardan .. . Sağlıkla gelsin bebisin . Tüm tabuları yiktin helal sana. Ben de kış ayına erteledim. planlarımı. Takip yapmicam falan . Hayırlısı Tabi . Olursa da sevinirim taBi. Tüm topic é selamlarrr
Hakikaten çok ugurlu bu site..okumaya başladım sizi 2 3 gün geçti çocuk kararı aldik..sizlerden ovulasyon testi nedir ne işe yarar onu öğrendim. .bi kadının yumurtlama günü olduğunu falan bilmezdim. .sizler sayesinde Rabbimin de ol demesiyle ilk denememde başarılı olduk. .ama işlerim öyle rast gitti ki..ben esim den ayrı şehirdeyim, sürekli yan yana değiliz. .tayin sıkıntımız var vs..Tam gözü kararttik çocuk yapalım bari yavrumuz nasibiyle gelir evlendik evleneli ilk defa yanyana hiç 2 kişi olmadan direkt 3 kişi olalım dedik Allahım nasip etti..sizlere de nasip etsin en kisa en hayırlı zamandaCanimm hayırlı olsunnnnn hamışsin ayy valla bu site uğurlu saglikla kucağına L ins darısı bizlere olsun ins
Evet hamissin insan basta bi sapsallasiyor ama alisiyosn sonraAyyyyy resmen bende hamişim inanamıyorum hala :)
Canım bende tam anlayamadım 2 3 gün aynı koyulukta olmuş acaba daha koyulaşacak mi ki?Eki Görüntüle 1521543 Kizlar testim boyle amaçok gecikti yumurtlama acaba adetim 2 gun uzun surdu diyemi normalde 5 gun surerdi 7 gun surdu bu at adet dongum 26 gun
daha iyiyim ablamm.Kuzumm nasılsın
Bilemedimki kuzum bekleyip gorecegizCanım bende tam anlayamadım 2 3 gün aynı koyulukta olmuş acaba daha koyulaşacak mi ki?
Canimmmm allahim senin icin hayirlisi neyse onu versin ama 29 mayista insallah iyi haberi verirsin stres yqpmayinca hersey yoluna girer bak bana zevkine ovu testi yapiyom olurrsa ne ala olmazsada kismet...diyet siteleri iyidir ben ordan kazandigim motivasyonla 23 kilo verdim yasam seklimi degistirdim 2 senedirde 1 kilosunu bile geri almadimdaha iim ablamm.yanlış anlama lütfen yaş mevzusundan değil abla dedğim . senin yardımlarını desteğini seviyorum . öyle hissediyorum . siteye giriyorum ama diyet topiclerindeyim . daha keyifli en azından emeğinin karşılığını alıorsun . bebiş düşünmeden spor yapıorum falan . psikolojime ii geldi. arada girerim . hamiş haberlerine çok seviniyorum . dualarınızı eksik etmeyin hamişlerr
Dün olmuş zaten bugün olmasın.Benim adetlerim düzensiz. Ama 30 gunu aşiyo hep. Bugun 18. Gun. Anca ovu. Testinde koyu cizgiyi gördum. sizce bu aksami mi degerlendirmeliyim yoksa yarn aksami mi. Cnku dun gece calistik. Bu gece de calisma olursa sperm kalitesi düşer mi? Tecrubeli olanlar cvp yazabilir mi rica etsem ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?