ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Sagol canim benim :) seni ve guzel haberlerinı bekliyoruz tatlim

Son iki aydir iki kere kimyasal twstlerde cizhi goruyorum ama sevinemiyorum kanda da dusuk bi deger pozitif ama sonc husran 3 5 gune kanama
canım gecmis olsun uzulme sakın bak bende gecirdim gecen ay okadar sevindim sonu hüsran oldu adetimin 4. Gunu kanamam başladı Dr bana sunu söylemişti bir cok kadın yasar hatta ust uste yasarlar fakat fark etmezler sen gin hesaplaması yaptığın icin farkına vardın dedi deger 1000 bulmadığı sürece biz hamilelikten bahsedemiyoruz dedi ve sonrasında hMilelik kolay olurmuş ama ben bu ay hasta olmayı bekliyorum gunum belli olsun diye ins olayım başlıcam hemen allahım saglikli hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize sakın uzulme allahım bizi bir cok seyden koruyor aslinda

Valla bende bu ay dinlenmedeyim birdahaki ay ins stres yapmadan devam edicez sen genede cok erteleme kuzucum burda beraber guzel haberler vericez inanıyorum ben

Kuzumm nasılsın

Canimm hayırlı olsunnnnn hamışsin ayy valla bu site uğurlu saglikla kucağına L ins darısı bizlere olsun ins
Hakikaten çok ugurlu bu site..okumaya başladım sizi 2 3 gün geçti çocuk kararı aldik..sizlerden ovulasyon testi nedir ne işe yarar onu öğrendim. .bi kadının yumurtlama günü olduğunu falan bilmezdim. .sizler sayesinde Rabbimin de ol demesiyle ilk denememde başarılı olduk. .ama işlerim öyle rast gitti ki..ben esim den ayrı şehirdeyim, sürekli yan yana değiliz. .tayin sıkıntımız var vs..Tam gözü kararttik çocuk yapalım bari yavrumuz nasibiyle gelir evlendik evleneli ilk defa yanyana hiç 2 kişi olmadan direkt 3 kişi olalım dedik Allahım nasip etti..sizlere de nasip etsin en kisa en hayırlı zamanda

Kizlar testim boyle amaçok gecikti yumurtlama acaba adetim 2 gun uzun surdu diyemi normalde 5 gun surerdi 7 gun surdu bu at adet dongum 26 gun

13 14 15 gunler ayni koyulukta gibi gecen ay testler hep çok silikti ayni gun hqfif koyulasip aksama kasik agrim oldugunda tekrar yapmistim siliklesmisti

Kuzumm nasılsın
daha iyiyim ablamm. yanlış anlama lütfen yaş mevzusundan değil abla dedğim . senin yardımlarını desteğini seviyorum . öyle hissediyorum . siteye giriyorum ama diyet topiclerindeyim . daha keyifli en azından emeğinin karşılığını alıorsun . bebiş düşünmeden spor yapıorum falan . psikolojime ii geldi. arada girerim . hamiş haberlerine çok seviniyorum . dualarınızı eksik etmeyin hamişlerr

Canimmmm allahim senin icin hayirlisi neyse onu versin ama 29 mayista insallah iyi haberi verirsin stres yqpmayinca hersey yoluna girer bak bana zevkine ovu testi yapiyom olurrsa ne ala olmazsada kismet...diyet siteleri iyidir ben ordan kazandigim motivasyonla 23 kilo verdim yasam seklimi degistirdim 2 senedirde 1 kilosunu bile geri almadim

Benim adetlerim düzensiz. Ama 30 gunu aşiyo hep. Bugun 18. Gun. Anca ovu. Testinde koyu cizgiyi gördum. sizce bu aksami mi degerlendirmeliyim yoksa yarn aksami mi. Cnku dun gece calistik. Bu gece de calisma olursa sperm kalitesi düşer mi? Tecrubeli olanlar cvp yazabilir mi rica etsem ?

Eklentiler

• 20150508_183000.webp
    3,3 KB · Görüntüleme: 115
E="ef-hatun, post: 40879613, member: 671991"]Benim adetlerim düzensiz. Ama 30 gunu aşiyo hep. Bugun 18. Gun. Anca ovu. Testinde koyu cizgiyi gördum. sizce bu aksami mi degerlendirmeliyim yoksa yarn aksami mi. Cnku dun gece calistik. Bu gece de calisma olursa sperm kalitesi düşer mi? Tecrubeli olanlar cvp yazabilir mi rica etsem ?[/QUOTE]
Tecrubeli degilim ama burda okuduklarimdan dun iliski olmus bence yqrin olsun

Dün olmuş zaten bugün olmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…