- 1 Mayıs 2009
- 6.532
- 2.537
- 248
Canım benim iyi olmana çok sevindimm. De kız dee 34 oluyor yaşımdaha iyiyim ablamm.yanlış anlama lütfen yaş mevzusundan değil abla dedğim . senin yardımlarını desteğini seviyorum . öyle hissediyorum . siteye giriyorum ama diyet topiclerindeyim . daha keyifli en azından emeğinin karşılığını alıorsun . bebiş düşünmeden spor yapıorum falan . psikolojime ii geldi. arada girerim . hamiş haberlerine çok seviniyorum . dualarınızı eksik etmeyin hamişlerr
Bana yarın daha koyu olacak gibi geldi canım. Dün olduysa bence de yarın olsunBenim adetlerim düzensiz. Ama 30 gunu aşiyo hep. Bugun 18. Gun. Anca ovu. Testinde koyu cizgiyi gördum. sizce bu aksami mi degerlendirmeliyim yoksa yarn aksami mi. Cnku dun gece calistik. Bu gece de calisma olursa sperm kalitesi düşer mi? Tecrubeli olanlar cvp yazabilir mi rica etsem ?
ya mrb bende bişey sorabilir miyimBana yarın daha koyu olacak gibi geldi canım. Dün olduysa bence de yarın olsunEğer ov. testin fazla varsa sabah ve akşam ayrı yap koyuluk yakalamışken. Silikleştiği gün tekrar çalışma yaparsınız.
12-36 saat arasında çatlıyor.ya mrb bende bişey sorabilir miyimşimdi bu ovulasyon öncesi şeffaf akıntı oluyor ya hani işte o akıntıdan ne zaman sonra çatlıyor tahminen yumurta
dün başladı akıntı ama çalışma olmadı bugünde akıntı azalmış gibi umarım geç kalmamışımdır12-36 saat arasında çatlıyor.
İnş. canım.dün başladı akıntı ama çalışma olmadı bugünde akıntı azalmış gibi umarım geç kalmamışımdır
Canimmmm sagollll bilgilerin icin bak ne diyicem sana bende bugun doktora gittim ve bana dediki bi dusuk yapmis sayiliyorsun amaa cok ciddi bi anlam ifade etmiyor dedi..canım gecmis olsun uzulme sakın bak bende gecirdim gecen ay okadar sevindim sonu hüsran oldu adetimin 4. Gunu kanamam başladı Dr bana sunu söylemişti bir cok kadın yasar hatta ust uste yasarlar fakat fark etmezler sen gin hesaplaması yaptığın icin farkına vardın dedi deger 1000 bulmadığı sürece biz hamilelikten bahsedemiyoruz dedi ve sonrasında hMilelik kolay olurmuş ama ben bu ay hasta olmayı bekliyorum gunum belli olsun diye ins olayım başlıcam hemen allahım saglikli hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize sakın uzulme allahım bizi bir cok seyden koruyor aslinda
En guzeli en mantıklısı o olur tatlim..rabbim hepimizin yüzünü güldürsünCanimmmm sagollll bilgilerin icin bak ne diyicem sana bende bugun doktora gittim ve bana dediki bi dusuk yapmis sayiliyorsun amaa cok ciddi bi anlam ifade etmiyor dedi..
Sen kesinlikle korunma korunmani gerektiricek bisey yok ki bu iyi bisey hamile kalabiliyorsun dedi ve bana femamed diye bi vitamin verdi bende artik gecen ayki gibi yapmiyicam kesinlikle ovulasyon testi yapip kendimi fazla strese de sokmiyicam tahmini 2 gun kala yapicam o kadar :) artik hayirlisi olur insallah rabbim bizimde kucagimizi bos birakmaz insalah :)
Mrb arkadaslar lutfen yardimci olun kafam cok karisti ben 31 gunde bir adet goruyorum uc aydir ovu.testi kullaniyorum gecen iki ay ayni gun yumurtladim adetin 15. gunu bu ay ise 17. gunu yumurtladim yani nisanin 30 da oldu normalde akintim azalir kuru gunler baslardi ama busefer akintilarm devam etti hatta cogaldida bende supelendim cuma gunu tekrar test yaptim yine pozitif cikti kopkoyuydu sasirdim bende ama hala devam ediyo akintim su gibi geliyo azonce yine test yaptim koyuya yakin cizgi cikti bu arada adetime 4 gun var anlamadim bu isi neden olmus olabilir yardimci olursaniz sevinirim.
Dun merak edip test yaptim negatif cikti ama ilk akluma gelen ikidefami yumurtladim ama hala akintim var ve cok rahatsiz ediyo beni seffaf sulu bir akinti ve uzuyo hala yumurtlama gunlerimdeki gibi birde her ay bende gogus agrisi ve kasik agrisi olyur yumurtladigimi hissederim hatta ama bu ay adetime yakin olmasina ragmen hicbir agrim olmadi adetten yeni cikmis gibiyim ins dedigin gibi olur cnm ama hamile oldugumu pek sanmiyorum benEğer hamilelik varsa ovulasyon adete yatın çift çizgi gösteriyormuş. Bunla ilgili bi konu da var hatta. Her iki çizgi de kopkoyuyduysa hamilelik olabilir. İnşallah seninki de hayırlı haberdir.
Dun merak edip test yaptim negatif cikti ama ilk akluma gelen ikidefami yumurtladim ama hala akintim var ve cok rahatsiz ediyo beni seffaf sulu bir akinti ve uzuyo hala yumurtlama gunlerimdeki gibi birde her ay bende gogus agrisi ve kasik agrisi olyur yumurtladigimi hissederim hatta ama bu ay adetime yakin olmasina ragmen hicbir agrim olmadi adetten yeni cikmis gibiyim ins dedigin gibi olur cnm ama hamile oldugumu pek sanmiyorum ben
Evet haklisin cnm bugunku ve iki gun onceki testlerim bunlarAllah hayırlısını versin. Ama gebelik testi her zaman pozitifi hemen vermiyor. En iyisi bat gününde adetin gelmezse tekrar gebelik testi yapman bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?