ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Canım benim iyi olmana çok sevindimm. De kız dee 34 oluyor yaşım
Canım inşallah beklemediğin ummadığın zamanda ce eee yapar sana bebişin.

Bana yarın daha koyu olacak gibi geldi canım. Dün olduysa bence de yarın olsun Eğer ov. testin fazla varsa sabah ve akşam ayrı yap koyuluk yakalamışken. Silikleştiği gün tekrar çalışma yaparsınız.

Bana yarın daha koyu olacak gibi geldi canım. Dün olduysa bence de yarın olsun Eğer ov. testin fazla varsa sabah ve akşam ayrı yap koyuluk yakalamışken. Silikleştiği gün tekrar çalışma yaparsınız.
ya mrb bende bişey sorabilir miyim şimdi bu ovulasyon öncesi şeffaf akıntı oluyor ya hani işte o akıntıdan ne zaman sonra çatlıyor tahminen yumurta

Mrb kizlar ben birsey sorucam nisan 30 da yumurtladim ama birkac gun akinti azalir gibi oldu sonra tekrar cogalmaya basladi ve ayni yumurtlama gunlerindeki gibi yumarta aki gibi uzayan bir akintiydi son iki gun iyice artinca merak ettim tekrar ovu. testi yaptim ve pozitif gorunce sok gecirdim adetime 6 gun var yani ikidefami yumurtlamis oluyorum acaba tahmini olan varmmi

Canimmmm sagollll bilgilerin icin bak ne diyicem sana bende bugun doktora gittim ve bana dediki bi dusuk yapmis sayiliyorsun amaa cok ciddi bi anlam ifade etmiyor dedi..
Sen kesinlikle korunma korunmani gerektiricek bisey yok ki bu iyi bisey hamile kalabiliyorsun dedi ve bana femamed diye bi vitamin verdi bende artik gecen ayki gibi yapmiyicam kesinlikle ovulasyon testi yapip kendimi fazla strese de sokmiyicam tahmini 2 gun kala yapicam o kadar :) artik hayirlisi olur insallah rabbim bizimde kucagimizi bos birakmaz insalah :)

En guzeli en mantıklısı o olur tatlim..rabbim hepimizin yüzünü güldürsün

Dunku testim kizlqr elimde 1 tane kaldi insallah bugun catlarda yumurta takip derdim biter

Merhaba kızlar.. Foruma yeni katıldım.. Bu ay Ov. testi yapmaya başladım çünkü adet döngüm ortalama 30-35 arası ve doktor adetimin 3. günündeki teste göre pko olabileceğini söyledi .. şimdi yaptığım testlerde yumurtlama/çatlama günününden tam olarak emin olamıyorum yorumlarsanız sevinirim..

Eklentiler

• 20150510_010513-1.webp
    18,9 KB · Görüntüleme: 166
Mrb arkadaslar lutfen yardimci olun kafam cok karisti ben 31 gunde bir adet goruyorum uc aydir ovu.testi kullaniyorum gecen iki ay ayni gun yumurtladim adetin 15. gunu bu ay ise 17. gunu yumurtladim yani nisanin 30 da oldu normalde akintim azalir kuru gunler baslardi ama busefer akintilarm devam etti hatta cogaldida bende supelendim cuma gunu tekrar test yaptim yine pozitif cikti kopkoyuydu sasirdim bende ama hala devam ediyo akintim su gibi geliyo azonce yine test yaptim koyuya yakin cizgi cikti bu arada adetime 4 gun var anlamadim bu isi neden olmus olabilir yardimci olursaniz sevinirim.

Eğer hamilelik varsa ovulasyon adete yatın çift çizgi gösteriyormuş. Bunla ilgili bi konu da var hatta. Her iki çizgi de kopkoyuyduysa hamilelik olabilir. İnşallah seninki de hayırlı haberdir.

Eğer hamilelik varsa ovulasyon adete yatın çift çizgi gösteriyormuş. Bunla ilgili bi konu da var hatta. Her iki çizgi de kopkoyuyduysa hamilelik olabilir. İnşallah seninki de hayırlı haberdir.
Dun merak edip test yaptim negatif cikti ama ilk akluma gelen ikidefami yumurtladim ama hala akintim var ve cok rahatsiz ediyo beni seffaf sulu bir akinti ve uzuyo hala yumurtlama gunlerimdeki gibi birde her ay bende gogus agrisi ve kasik agrisi olyur yumurtladigimi hissederim hatta ama bu ay adetime yakin olmasina ragmen hicbir agrim olmadi adetten yeni cikmis gibiyim ins dedigin gibi olur cnm ama hamile oldugumu pek sanmiyorum ben

Allah hayırlısını versin. Ama gebelik testi her zaman pozitifi hemen vermiyor. En iyisi bat gününde adetin gelmezse tekrar gebelik testi yapman bence.

Allah hayırlısını versin. Ama gebelik testi her zaman pozitifi hemen vermiyor. En iyisi bat gününde adetin gelmezse tekrar gebelik testi yapman bence.
Evet haklisin cnm bugunku ve iki gun onceki testlerim bunlar

Eklentiler

• 20150510_184241.webp
    10,5 KB · Görüntüleme: 164
Tum testlerim bitti arkadaslar ovutestlerim Boyle sanirim yumurtlama olmus Ben farkedememisim heralde hayirlisi artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…