Cnm en koyu 6 mayis gozukuyo ama testi birakmasaydin iyi olurdu benim bat.7gun kala ikinci defa koyu cikti galiba ikidefa tumurtladim gerci az once yine kotu cikti ama hakkimizda hayirlisi olsun sen calismalara devam et birakma nasipse olur ins.Eki Görüntüle 1522895 Tum testlerim bitti arkadaslar ovutestlerim Boyle sanirim yumurtlama olmus Ben farkedememisim heralde hayirlisi artik
kuzum testi bırakmadım testlerim bitti :) hakkımızda hayırlısı olur inşCnm en koyu 6 mayis gozukuyo ama testi birakmasaydin iyi olurdu benim bat.7gun kala ikinci defa koyu cikti galiba ikidefa tumurtladim gerci az once yine kotu cikti ama hakkimizda hayirlisi olsun sen calismalara devam et birakma nasipse olur ins.
Amin cnm benim aminkuzum testi bırakmadım testlerim bitti :) hakkımızda hayırlısı olur inş
kuzucum ne guzel olmuş imzanCanlarimmm hamişler ve hamiş adayı arkadaşlarım hepinizin anneler gününü Kutlarım
Teşekkür ederim tatlim :) sende artık akışına bırak herseyi herseyin bi sırası ve zamanı var..Çok şükür vajinismus u yenmissin sıra bebise de gelcek inşallah. .rabbimden hayirlisini dilekuzucum ne guzel olmuş imzanseninde anneler gunun kutlu olsun canım
İnşallah tez zamanda sağlıcakla kavuşursun kuzum benim. Bilgisayar ekranı midemi bulandırıyor çok sık giremiyorum o yüzdenCanimmm. .. Günaydınlar.mesajını görmek sabah sabah bana iyi geldi. Az önce rüya görüyordum adet olmuştum saklıyordum herkesten Falan sıkıcı bi rüyayDi. Kafama ne kadar takmissam artık. Diretmemeye çalışıcam artık. Gene söz verip yum.günleri stres tavan yapıyor. Bakalım bu ay olmasa bari. Bebişlerini sağlıkla al kucağına. Rabbim seni korusun. Ara ara gelip haber vermen mutlu ediyor bizi .yol arkadaşim benim . Hamilelik yoldaşın da olurum inşallah 6 ay daha bekletmez, inşallah mercimek kilik
supersin :)kızlar ya biraz tavsiyeye ihtiyacım var benim ....ben vajınısmus tedavisinin tam bitirmemişken sizin yaptığınız ovu testlerindn hamilelik haberlerinizden etkilenip sipariş verip bende yapmaya başladım.yani bir bakıma özentiyle başladım ...bir bakıma eğlenceli geliyordu kendime bazen soruyordum gerçekten istiyormuyum diye cvp net değil hep kafamda şu düşünce var vajınısmusu yendim kendimi kendime kanıtladım hamile kalarak kendimi tekrar kanıtlamak istiyorum ama ben tam olarak isteyip istemediğimi bilmiyorum...haa hamilemiyim hayır ama olursam sevinmezmiyim sevinirim ...geçen gün eşim sordu sen gerçekten istiyormusun diye verdiğim cvp ben yapamam dediğim şeyi(ilişkiyi) yaptım bunuda yapabilirim ...ovu testlerini yapıyorum ama uymuyorum silikmiş cift çizgiymiş takmıyorum kafama onlara bağlı olarak ilişki yaşamıyorum ...ovu testlerini yapcam yapmaya sizinle paylaşmaya dvm etcem hamile olursam sürprizin alası olur benim için
16 ve 17 yi degerlendirdinmi ?Merhaba kızlar.. Foruma yeni katıldım.. Bu ay Ov. testi yapmaya başladım çünkü adet döngüm ortalama 30-35 arası ve doktor adetimin 3. günündeki teste göre pko olabileceğini söyledi .. şimdi yaptığım testlerde yumurtlama/çatlama günününden tam olarak emin olamıyorum yorumlarsanız sevinirim..
güzel çalışmaKizlar bu testlerim artik beklemeye gectim simdi kac gun ara vermeli keyfi caliama olursa dollenme ya da yerlesme de bi sıkıntı olur mu ki? Bu arada rahmim biraz aşagidaymiş aslında cekincem bu yüzden gerci dr sorun değil demişti
He he sagol canim :))))supersin :)
Cokkkkkkkkkk sukurki yendim kuzum Allahim ne zaman hayirlisiysa o zaman versin insallahTeşekkür ederim tatlim :) sende artık akışına bırak herseyi herseyin bi sırası ve zamanı var..Çok şükür vajinismus u yenmissin sıra bebise de gelcek inşallah. .rabbimden hayirlisini dile
Hayirlusi olsun cnm iyi haberlerini vekluyoruz14. 16. ve 18. günler değerlendirdik.. aslında riske atmamak için günaşırı olmasına dikkat ediyoruz..16. gün en koyusu gibi ama sanki adamakıllı bir silikleşme olmadı işin acemisiyim bayağı anlayacağınız..
En guzeli en mantıklısı o olur tatlim..rabbim hepimizin yüzünü güldürsün
Testlerin baya koyu cikmis. Gebelik testinin pozitif göstermesi lazm Silikte olsa.Evet haklisin cnm bugunku ve iki gun onceki testlerim bunlar
Biraz erken davrandim galiba ama :) dayanamadım. .bugün yine kan verdim yarın akşam üzeri alabilcem sonucu bakalım değer ne kadar artmış. .cuma da ankarada ultrasonla kesemize baktiricaz, pek heyecanlıyım :)Aaaaa takvim eklemissinnn cok yakismis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?