ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

kızlar merhaba

ben testlere daha yeni başladım belli belirsiz ikinci çizgi görüyorum koyulaştığı zamanmı yumurtlama oluyor yoksa şimdiden başlamakmı lazım çalışmalara sizce?

Testlerin baya koyu cikmis. Gebelik testinin pozitif göstermesi lazm Silikte olsa.
Cnm sabah test yaptim negatif cikti persembe bat. Yarim saat sonra ovu.testi yapicam bakalim yine koyu cikacakmi cikmazsa zaten yumurtlamisim hamilelik yok demek oluyo

Biraz erken davrandim galiba ama :) dayanamadım. .bugün yine kan verdim yarın akşam üzeri alabilcem sonucu bakalım değer ne kadar artmış. .cuma da ankarada ultrasonla kesemize baktiricaz, pek heyecanlıyım :)
Hadi hayirlisi :) gorursun artik minigin kese fotografini bizde görelim nede olsa teyzeyiz sonucta :)

Hadi hayirlisi :) gorursun artik minigin kese fotografini bizde görelim nede olsa teyzeyiz sonucta :)
Oyyyy teyzesi göstermez miyim :) Rabbim hakkımızda hayirlisini nasip etsin. .sana da en kisa zamanda güzel haberler almayi :)

Cnm sabah test yaptim negatif cikti persembe bat. Yarim saat sonra ovu.testi yapicam bakalim yine koyu cikacakmi cikmazsa zaten yumurtlamisim hamilelik yok demek oluyo
Yaptın mı canım ovu ben de bikaç gündür yapıyorum da hep yumurtlama günüyle aynı koyulukta umutlandırıyo ama korkuyorum da benim de bat 13ü bekliyorum bakalım

Yaptın mı canım ovu ben de bikaç gündür yapıyorum da hep yumurtlama günüyle aynı koyulukta umutlandırıyo ama korkuyorum da benim de bat 13ü bekliyorum bakalım
Yaptim cnm bak bakalim ustteki bugunku alttakide dunku test sende yaptiysan yuklesene bakim bende

Eklentiler

• 2015-05-11 16.52.32.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 105
Yaptim cnm bak bakalim ustteki bugunku alttakide dunku test sende yaptiysan yuklesene bakim bende
Canım benim soldakiler geçen ay yumurtlama Gününü yakalamak için yaptıklarım Nisan 1 olan tam yumurtlamaydı sağdakiler de 4 gündür yaptıklarım kıyaslamak için Yanyana koydum da

Eklentiler

• image.webp
    24 KB · Görüntüleme: 97
Canım benim soldakiler geçen ay yumurtlama Gününü yakalamak için yaptıklarım Nisan 1 olan tam yumurtlamaydı sağdakiler de 4 gündür yaptıklarım kıyaslamak için Yanyana koydum da
Cnm habgisi bugun yaptigin test bak benim yumurtlama gunumde boyle oluyo

Eklentiler

• 20150329_022911.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 105
Oyyyy teyzesi göstermez miyim :) Rabbim hakkımızda hayirlisini nasip etsin. .sana da en kisa zamanda güzel haberler almayi :)
sende istanbuldasın galiba canım avrupa yakası mı anadolu mu hangi hastaneye gitmeyi düşünüyorsun. ben hala hastane araştırmasındayım

sende istanbuldasın galiba canım avrupa yakası mı anadolu mu hangi hastaneye gitmeyi düşünüyorsun. ben hala hastane araştırmasındayım
Canım ben istanbuldayım ama okullar kapanınca ankaraya gidicem o yüzden doktorumu ankarada bulmam lazım..benim işler lanet tayin yüzünden belli değil seneye ankarada mi olurum istanbulda mi o bile belli değil ama doktorumu ankarada bulucam, ailem esim herkes orada

Amin canimmmm insallahhh :) bakalim nasil olucak nasil gecicek bu ay, heyecanli bekleyise daha cok var ama bende bu sefer kesinlikle erken test yapmiyicam bekliyicem adet gunume kadar

kızlar merhaba

ben testlere daha yeni başladım belli belirsiz ikinci çizgi görüyorum koyulaştığı zamanmı yumurtlama oluyor yoksa şimdiden başlamakmı lazım çalışmalara sizce?
İkinci cizgi ilki kadar koyu oldugu zaman ama bazilarinda tam koyuluk olmaz o zamanda en koyusunu gordugun zaman ve koyu gunu ve koyudan sonra siliklestigi gunu degrlendiriceksin tatlim

İkinci cizgi ilki kadar koyu oldugu zaman ama bazilarinda tam koyuluk olmaz o zamanda en koyusunu gordugun zaman ve koyu gunu ve koyudan sonra siliklestigi gunu degrlendiriceksin tatlim
tamamdır canım cook teşekkür ederim inşallah işe yarar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…