Canimmm benim çok teşekkür ederim bende hala saskinim :)Bi kac gundur girememistim foruma,simdi okudum canim benim,cok sevindim tebrik ederim,saglikla bebisini kucagina almayi nasip etsin rabbim..darisi bize insallah :)vogozo
Cnm sabah test yaptim negatif cikti persembe bat. Yarim saat sonra ovu.testi yapicam bakalim yine koyu cikacakmi cikmazsa zaten yumurtlamisim hamilelik yok demek oluyoTestlerin baya koyu cikmis. Gebelik testinin pozitif göstermesi lazm Silikte olsa.
Hadi hayirlisi :) gorursun artik minigin kese fotografini bizde görelim nede olsa teyzeyiz sonucta :)Biraz erken davrandim galiba ama :) dayanamadım. .bugün yine kan verdim yarın akşam üzeri alabilcem sonucu bakalım değer ne kadar artmış. .cuma da ankarada ultrasonla kesemize baktiricaz, pek heyecanlıyım :)
Oyyyy teyzesi göstermez miyim :) Rabbim hakkımızda hayirlisini nasip etsin. .sana da en kisa zamanda güzel haberler almayi :)Hadi hayirlisi :) gorursun artik minigin kese fotografini bizde görelim nede olsa teyzeyiz sonucta :)
Yaptın mı canım ovu ben de bikaç gündür yapıyorum da hep yumurtlama günüyle aynı koyulukta umutlandırıyo ama korkuyorum da benim de bat 13ü bekliyorum bakalımCnm sabah test yaptim negatif cikti persembe bat. Yarim saat sonra ovu.testi yapicam bakalim yine koyu cikacakmi cikmazsa zaten yumurtlamisim hamilelik yok demek oluyo
Yaptim cnm bak bakalim ustteki bugunku alttakide dunku test sende yaptiysan yuklesene bakim bendeYaptın mı canım ovu ben de bikaç gündür yapıyorum da hep yumurtlama günüyle aynı koyulukta umutlandırıyo ama korkuyorum da benim de bat 13ü bekliyorum bakalım
Canım benim soldakiler geçen ay yumurtlama Gününü yakalamak için yaptıklarım Nisan 1 olan tam yumurtlamaydı sağdakiler de 4 gündür yaptıklarım kıyaslamak için Yanyana koydum daYaptim cnm bak bakalim ustteki bugunku alttakide dunku test sende yaptiysan yuklesene bakim bende
Bide senin yumurtlamada da böyle miydi koyulukYaptim cnm bak bakalim ustteki bugunku alttakide dunku test sende yaptiysan yuklesene bakim bende
Cnm habgisi bugun yaptigin test bak benim yumurtlama gunumde boyle oluyoCanım benim soldakiler geçen ay yumurtlama Gününü yakalamak için yaptıklarım Nisan 1 olan tam yumurtlamaydı sağdakiler de 4 gündür yaptıklarım kıyaslamak için Yanyana koydum da
sende istanbuldasın galiba canım avrupa yakası mı anadolu mu hangi hastaneye gitmeyi düşünüyorsun. ben hala hastane araştırmasındayımOyyyy teyzesi göstermez miyim :) Rabbim hakkımızda hayirlisini nasip etsin. .sana da en kisa zamanda güzel haberler almayi :)
Canım ben istanbuldayım ama okullar kapanınca ankaraya gidicem o yüzden doktorumu ankarada bulmam lazım..benim işler lanet tayin yüzünden belli değil seneye ankarada mi olurum istanbulda mi o bile belli değil ama doktorumu ankarada bulucam, ailem esim herkes oradasende istanbuldasın galiba canım avrupa yakası mı anadolu mu hangi hastaneye gitmeyi düşünüyorsun. ben hala hastane araştırmasındayım
Anadolu Yakası cekmekoydeyim :)sende istanbuldasın galiba canım avrupa yakası mı anadolu mu hangi hastaneye gitmeyi düşünüyorsun. ben hala hastane araştırmasındayım
hmm bende ataşehirdeyim uzakmışız :)Anadolu Yakası cekmekoydeyim :)
Koyulastigi zaman canim koyu cizgiyi gordugun gece ve sonraki iki gece...kızlar merhaba
ben testlere daha yeni başladım belli belirsiz ikinci çizgi görüyorum koyulaştığı zamanmı yumurtlama oluyor yoksa şimdiden başlamakmı lazım çalışmalara sizce?
çokta uzak sayılmazmışız :)hmm bende ataşehirdeyim uzakmışız :)
Baya yakın canım senin de koyuluğu.bugünki sağda en Üstte canm benmCnm habgisi bugun yaptigin test bak benim yumurtlama gunumde boyle oluyo
Amin canimmmm insallahhh :) bakalim nasil olucak nasil gecicek bu ay, heyecanli bekleyise daha cok var ama bende bu sefer kesinlikle erken test yapmiyicam bekliyicem adet gunume kadarOyyyy teyzesi göstermez miyim :) Rabbim hakkımızda hayirlisini nasip etsin. .sana da en kisa zamanda güzel haberler almayi :)
İkinci cizgi ilki kadar koyu oldugu zaman ama bazilarinda tam koyuluk olmaz o zamanda en koyusunu gordugun zaman ve koyu gunu ve koyudan sonra siliklestigi gunu degrlendiriceksin tatlimkızlar merhaba
ben testlere daha yeni başladım belli belirsiz ikinci çizgi görüyorum koyulaştığı zamanmı yumurtlama oluyor yoksa şimdiden başlamakmı lazım çalışmalara sizce?
tamamdır canım cook teşekkür ederim inşallah işe yararİkinci cizgi ilki kadar koyu oldugu zaman ama bazilarinda tam koyuluk olmaz o zamanda en koyusunu gordugun zaman ve koyu gunu ve koyudan sonra siliklestigi gunu degrlendiriceksin tatlim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?