Bat ne zaman kuzum :) beraber bekleyelim o günüAmin canimmmm insallahhh :) bakalim nasil olucak nasil gecicek bu ay, heyecanli bekleyise daha cok var ama bende bu sefer kesinlikle erken test yapmiyicam bekliyicem adet gunume kadar
inşallah tez zamanda mutlu haberi alırsın koyuaştığından sonraki silikleşmede yumurtlama çatlamış demektirkızlar merhaba
ben testlere daha yeni başladım belli belirsiz ikinci çizgi görüyorum koyulaştığı zamanmı yumurtlama oluyor yoksa şimdiden başlamakmı lazım çalışmalara sizce?
kuzum eş durumu il dışı yokmu ya açılmıyormu yerlerCanım ben istanbuldayım ama okullar kapanınca ankaraya gidicem o yüzden doktorumu ankarada bulmam lazım..benim işler lanet tayin yüzünden belli değil seneye ankarada mi olurum istanbulda mi o bile belli değil ama doktorumu ankarada bulucam, ailem esim herkes orada
Es durumuna yeni düzenleme geldi..Özel sektörde çalışan es kesintisiz 3 yıl sigortalı olursa es durumu tayini isteyebiliyosun. .benim esim antrenör her sene farklı kluple anlasiyor bu durumda biz bi türlü bi araya gelemicez :/kuzum eş durumu il dışı yokmu ya açılmıyormu yerler
alAllah korusun kuzum oyle deme onceden 1 yildi sanirsam ne yaptiklari belli degilki Ben esimin yanina gelebilmek icin alan degistirdim baska secenek birakmadilar kendi alanima donmek iatedim oda olmuyor sevmedigim bir alanda calisip duruyorumEs durumuna yeni düzenleme geldi..Özel sektörde çalışan es kesintisiz 3 yıl sigortalı olursa es durumu tayini isteyebiliyosun. .benim esim antrenör her sene farklı kluple anlasiyor bu durumda biz bi türlü bi araya gelemicez :/
Bende daha tecrubeaizim ama kasikta sanci akinti olduguzaman yunurtluyorsun demekzeyt: 40931922 .!.:Merhaba herkese. Su ovulasyon testi ile ilgoli bisey sormak istedim. Bu testi yapmadan yumurtlama donemini anlayamaz miyuz. Mesela benim adetime 12 gun var sag yunurtam agriyor iki uc gundur. Gecen ay soldu hussetmistim. Faydasi farki ne oluyo merak ettim tesekkurler simdiden :)
Degismeseydi bu yaz eşimle ilk defa biaraya gelecektik. .Lanet olsun başka bişe demiyorum..kendi bransimi yapıyorum ama böyle mutlu olmam mümkün değil bu sartlardaalAllah korusun kuzum oyle deme onceden 1 yildi sanirsam ne yaptiklari belli degilki Ben esimin yanina gelebilmek icin alan degistirdim baska secenek birakmadilar kendi alanima donmek iatedim oda olmuyor sevmedigim bir alanda calisip duruyorum
Kesinlikle canim allahim sabir sans versin aaaaa bebis geliyorya sansda getirir insallah :)Degismeseydi bu ymle ilk defa biaraya gelecektik. .Lanet olsun başka bişe demiyorum..kendi bransimi yapıyorum ama böyle mutlu olmam mümkün değil bu sartlarda
Inşallah canim nasibiyle şansiyla gelir bebeğim. .onun sayesinde 3 yılın 1 yılı bebegimizle biarada geçer. .Allahım yüzümüze güler insallahKesinlikle canim allahim sabir sans versin aaaaa bebis geliyorya sansda getirir insallah :)
Bende daha tecrubeaizim ama kasikta sanci akinti olduguzaman yunurtluyorsun demek
Canım degerin cok iyi benim ilk gebeligimdede bu civarda çıkmıştı keseyi görebilirsiniz artık ayy cok heyecanlı her ani ins bizlerede nAdip olur dualarında bizide unutma canimDün yaptirdigim bthcg sonucumu aldım :) bat günümde 7 mayısta 259.96ydi. .11 mayis 1169 çıktı...sizce artış güzel mi kızlar?
Cogu kisi test kullanmadanda fark ediyor canım akıntıdan ağrıdan fakat ovuladyonla net öğrenmiş oluyorsun ve önemli 5 gunün icinde sadece 1 gun çatlıyor yumurta 24 36 saat ben testlr yakalıyorum rahat oluyor birde her ay degisebiliyormus bazı kadınlarda tavsiyem kullan benceMerhaba herkese. Su ovulasyon testi ile ilgoli bisey sormak istedim. Bu testi yapmadan yumurtlama donemini anlayamaz miyuz. Mesela benim adetime 12 gun var sag yunurtam agriyor iki uc gundur. Gecen ay soldu hussetmistim. Faydasi farki ne oluyo merak ettim tesekkurler simdiden :)
Unutur muyum hiç şaşkın :) sürekli duaLarimdasiniz. .rabbim hepimize hayırlı zamanda hayırlı gebelik nasip etsin, hayırlı evlatlar nasip etsinCanım degerin cok iyi benim ilk gebeligimdede bu civarda çıkmıştı keseyi görebilirsiniz artık ayy cok heyecanlı her ani ins bizlerede nAdip olur dualarında bizide unutma canim
İnsallah canimm :)tamamdır canım cook teşekkür ederim inşallah işe yarar
Ayyy canim beniimmm :) ooo cok var ama daha benim dongum degisti ya ben yine en uzun olanindan hesp yapiyorum 5 haziran okullar kapanmadan bir hafta once :) daha yumurtlama zamanim bile haftaya hafta ici filan anca olucak zaten 7 tane ovulasyon testim var onlari yapicam baskada almiyicam strese girmiycem :)Bat ne zaman kuzum :) beraber bekleyelim o günü
Canim o 5.3 altindaki negatif oluyor anlamina geliyor :)Bir de bu yan tarafta referans aralığındaki <5.3 neyi ifade ediyo bilen var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?