ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

kızlar merhaba

ben testlere daha yeni başladım belli belirsiz ikinci çizgi görüyorum koyulaştığı zamanmı yumurtlama oluyor yoksa şimdiden başlamakmı lazım çalışmalara sizce?
inşallah tez zamanda mutlu haberi alırsın koyuaştığından sonraki silikleşmede yumurtlama çatlamış demektir

kuzum eş durumu il dışı yokmu ya açılmıyormu yerler

kuzum eş durumu il dışı yokmu ya açılmıyormu yerler
Es durumuna yeni düzenleme geldi..Özel sektörde çalışan es kesintisiz 3 yıl sigortalı olursa es durumu tayini isteyebiliyosun. .benim esim antrenör her sene farklı kluple anlasiyor bu durumda biz bi türlü bi araya gelemicez :/

Bir de bu yan tarafta referans aralığındaki <5.3 neyi ifade ediyo bilen var mı?

Eklentiler

• 2015-05-12 19.58.58.webp
    7 KB · Görüntüleme: 54
Merhaba herkese. Su ovulasyon testi ile ilgoli bisey sormak istedim. Bu testi yapmadan yumurtlama donemini anlayamaz miyuz. Mesela benim adetime 12 gun var sag yunurtam agriyor iki uc gundur. Gecen ay soldu hussetmistim. Faydasi farki ne oluyo merak ettim tesekkurler simdiden :)

[QUOTanlo, post: 40931838, member: 366914"]Dün yaptirdigim bthcg sonucumu aldım :) bat günümde 7 mayısta 259.96ydi. .11 mayis 1169 çıktı...sizce artış güzel mi kızlar?[/QUOTE]
Kuzu anlamiyom ama burda okuduklarim neticeaiyle bence harika :)

alAllah korusun kuzum oyle deme onceden 1 yildi sanirsam ne yaptiklari belli degilki Ben esimin yanina gelebilmek icin alan degistirdim baska secenek birakmadilar kendi alanima donmek iatedim oda olmuyor sevmedigim bir alanda calisip duruyorum

Bende daha tecrubeaizim ama kasikta sanci akinti olduguzaman yunurtluyorsun demek

alAllah korusun kuzum oyle deme onceden 1 yildi sanirsam ne yaptiklari belli degilki Ben esimin yanina gelebilmek icin alan degistirdim baska secenek birakmadilar kendi alanima donmek iatedim oda olmuyor sevmedigim bir alanda calisip duruyorum
Degismeseydi bu yaz eşimle ilk defa biaraya gelecektik. .Lanet olsun başka bişe demiyorum..kendi bransimi yapıyorum ama böyle mutlu olmam mümkün değil bu sartlarda

Degismeseydi bu ymle ilk defa biaraya gelecektik. .Lanet olsun başka bişe demiyorum..kendi bransimi yapıyorum ama böyle mutlu olmam mümkün değil bu sartlarda
Kesinlikle canim allahim sabir sans versin aaaaa bebis geliyorya sansda getirir insallah :)

Dün yaptirdigim bthcg sonucumu aldım :) bat günümde 7 mayısta 259.96ydi. .11 mayis 1169 çıktı...sizce artış güzel mi kızlar?
Canım degerin cok iyi benim ilk gebeligimdede bu civarda çıkmıştı keseyi görebilirsiniz artık ayy cok heyecanlı her ani ins bizlerede nAdip olur dualarında bizide unutma canim

Cogu kisi test kullanmadanda fark ediyor canım akıntıdan ağrıdan fakat ovuladyonla net öğrenmiş oluyorsun ve önemli 5 gunün icinde sadece 1 gun çatlıyor yumurta 24 36 saat ben testlr yakalıyorum rahat oluyor birde her ay degisebiliyormus bazı kadınlarda tavsiyem kullan bence

Canım degerin cok iyi benim ilk gebeligimdede bu civarda çıkmıştı keseyi görebilirsiniz artık ayy cok heyecanlı her ani ins bizlerede nAdip olur dualarında bizide unutma canim
Unutur muyum hiç şaşkın :) sürekli duaLarimdasiniz. .rabbim hepimize hayırlı zamanda hayırlı gebelik nasip etsin, hayırlı evlatlar nasip etsin

Bat ne zaman kuzum :) beraber bekleyelim o günü
Ayyy canim beniimmm :) ooo cok var ama daha benim dongum degisti ya ben yine en uzun olanindan hesp yapiyorum 5 haziran okullar kapanmadan bir hafta once :) daha yumurtlama zamanim bile haftaya hafta ici filan anca olucak zaten 7 tane ovulasyon testim var onlari yapicam baskada almiyicam strese girmiycem :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…