Ozaman haberlesiyoruz ovu.testlerini falan yollarsan beraber bakarız. .sende beni yalnız birakmicaksin biliyorum benAyyy canim beniimmm :) ooo cok var ama daha benim dongum degisti ya ben yine en uzun olanindan hesp yapiyorum 5 haziran okullar kapanmadan bir hafta once :) daha yumurtlama zamanim bile haftaya hafta ici filan anca olucak zaten 7 tane ovulasyon testim var onlari yapicam baskada almiyicam strese girmiycem :)
Birakirmiyim kuzum yaa :) bakariz canimmOzaman haberlesiyoruz ovu.testlerini falan yollarsan beraber bakarız. .sende beni yalnız birakmicaksin biliyorum ben
Genelde 0-5.0 yazardı 5.3 olunca ne bu dedimCanim o 5.3 altindaki negatif oluyor anlamina geliyor :)
benim daha net koyulaşmadı biraz daha silik diğer çizgiden ilk defa kullanıyorum heyecan yaptım biraz:)inşallah tez zamanda mutlu haberi alırsın koyuaştığından sonraki silikleşmede yumurtlama çatlamış demektir
Cogu kisi test kullanmadanda fark ediyor canım akıntıdan ağrıdan fakat ovuladyonla net öğrenmiş oluyorsun ve önemli 5 gunün icinde sadece 1 gun çatlıyor yumurta 24 36 saat ben testlr yakalıyorum rahat oluyor birde her ay degisebiliyormus bazı kadınlarda tavsiyem kullan bence
Yaptigin merkezin demekki oyle canim :)Genelde 0-5.0 yazardı 5.3 olunca ne bu dedim
Aaa canim bak bu yerlwsme olabilir sen adetine dikkat et bakalim nasil olucak adetin digeelerinden farklimiSelamlar herkese kızlar bilmiyorum doğru yerdemi soruyorum ama ins bi bilgisi olan vardır . Adetlerim hep düzenlidir her ayın 13 de .. son 9 aydır gebelik istiyorum ama nasip olmadı bu ay ilk defa yumurtladigimi çok net anladım ve hemen doktora gidip teyit ettirdim .ilişkide oldu ama yumurtlamadan 3 gun geçti ki ben bugun adet gördüm normalde 14 gün geçmesi gerekemzmiydi ?
Normal canimmm herkeste silik devam etmeden direk kiyida cikabilir senin en son adet tarihin ne zaman ve adetlerin kac gune bir oluyor adetlerin duzenlimidirkızlar merhabalar.. ben vajınusmusu yakın zamanda yendim ve çocuk istiyorumbende dün ovulasyon testi yapmaya başladım ancak tek çizgi çıkıyor ikinci çizgi silikte olsa çıkmıyor normalmi ki
Offff su kirmizilar carya beni cildirtiyorrr canim benimmm nasipnartik umudumuzu kaybetmiyoruz rabbim nizede vericekKizlarr az once adet oldumbu ayda tutturamadik :S denemeye devam ne diyelim hayirlisi olsun..ama yinede uzuluyor insan yaa
en guzeli kuzum ne gereği var stres yapmanın illaki birgün tutturacazAyyy canim beniimmm :) ooo cok var ama daha benim dongum degisti ya ben yine en uzun olanindan hesp yapiyorum 5 haziran okullar kapanmadan bir hafta once :) daha yumurtlama zamanim bile haftaya hafta ici filan anca olucak zaten 7 tane ovulasyon testim var onlari yapicam baskada almiyicam strese girmiycem :)
Aynen canimmm yaa gelicek olan geliyor zaten gelicek olan bebekte geliyor :) hayirlisien guzeli kuzum ne gereği var stres yapmanın illaki birgün tutturacazvalla benim aklıma bile gelmiyor normalde herşeyi kafama takardım bu konuda gram takıntım yok
gel gel sende bendensin bende yeneli 1 ay olmadıkızlar merhabalar.. ben vajınusmusu yakın zamanda yendim ve çocuk istiyorumbende dün ovulasyon testi yapmaya başladım ancak tek çizgi çıkıyor ikinci çizgi silikte olsa çıkmıyor normalmi ki
kuzum benim 19 mayıs takvimde oyle diyor ama ben bu ay yumurtlamadım heraldeAynen canimmm yaa gelicek olan geliyor zaten gelicek olan bebekte geliyor :) hayirlisine diyimmm artikkkk
Senin bat ne zaman tatlim :)
şimdilik gayet normal eskiler gibi ins dediğin gibidir yinede sağol cevabın içinAaa canim bak bu yerlwsme olabilir sen adetine dikkat et bakalim nasil olucak adetin digeelerinden farklimi
En son 6 mayis ta oldum cok duzenli sayilmaz bazen 28-29-30 gunde oluyorum her ay değişiyorNormal canimmm herkeste silik devam etmeden direk kiyida cikabilir senin en son adet tarihin ne zaman ve adetlerin kac gune bir oluyor adetlerin duzenlimidir
Vardır canım bunda da bi hayir..rabbime sigin umudunu yitirme inşallah diğer ay hersey çok güzel olacak :)Kizlarr az once adet oldumbu ayda tutturamadik :S denemeye devam ne diyelim hayirlisi olsun..ama yinede uzuluyor insan yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?