ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Ozaman haberlesiyoruz ovu.testlerini falan yollarsan beraber bakarız. .sende beni yalnız birakmicaksin biliyorum ben

Kizlarr az once adet oldum bu ayda tutturamadik :S denemeye devam ne diyelim hayirlisi olsun..ama yinede uzuluyor insan yaa

kızlar merhabalar.. ben vajınusmusu yakın zamanda yendim ve çocuk istiyorum bende dün ovulasyon testi yapmaya başladım ancak tek çizgi çıkıyor ikinci çizgi silikte olsa çıkmıyor normalmi ki

Selamlar herkese kızlar bilmiyorum doğru yerdemi soruyorum ama ins bi bilgisi olan vardır . Adetlerim hep düzenlidir her ayın 13 de .. son 9 aydır gebelik istiyorum ama nasip olmadı bu ay ilk defa yumurtladigimi çok net anladım ve hemen doktora gidip teyit ettirdim .ilişkide oldu ama yumurtlamadan 3 gun geçti ki ben bugun adet gördüm normalde 14 gün geçmesi gerekemzmiydi ?

Cook tesekkur ediyorum ilgin ve cevabin icin olmazsavbi deniyim

Aaa canim bak bu yerlwsme olabilir sen adetine dikkat et bakalim nasil olucak adetin digeelerinden farklimi

kızlar merhabalar.. ben vajınusmusu yakın zamanda yendim ve çocuk istiyorum bende dün ovulasyon testi yapmaya başladım ancak tek çizgi çıkıyor ikinci çizgi silikte olsa çıkmıyor normalmi ki
Normal canimmm herkeste silik devam etmeden direk kiyida cikabilir senin en son adet tarihin ne zaman ve adetlerin kac gune bir oluyor adetlerin duzenlimidir

en guzeli kuzum ne gereği var stres yapmanın illaki birgün tutturacaz valla benim aklıma bile gelmiyor normalde herşeyi kafama takardım bu konuda gram takıntım yok

en guzeli kuzum ne gereği var stres yapmanın illaki birgün tutturacaz valla benim aklıma bile gelmiyor normalde herşeyi kafama takardım bu konuda gram takıntım yok
Aynen canimmm yaa gelicek olan geliyor zaten gelicek olan bebekte geliyor :) hayirlisi ne diyimmm artikkkk
Senin bat ne zaman tatlim :)

gel gel sende bendensin bende yeneli 1 ay olmadı

Aynen canimmm yaa gelicek olan geliyor zaten gelicek olan bebekte geliyor :) hayirlisi ne diyimmm artikkkk
Senin bat ne zaman tatlim :)
kuzum benim 19 mayıs takvimde oyle diyor ama ben bu ay yumurtlamadım heralde bir önceki ay kasıkta sancı olmuştu bu ay olmadı

E
Normal canimmm herkeste silik devam etmeden direk kiyida cikabilir senin en son adet tarihin ne zaman ve adetlerin kac gune bir oluyor adetlerin duzenlimidir
En son 6 mayis ta oldum cok duzenli sayilmaz bazen 28-29-30 gunde oluyorum her ay değişiyor daha vardir yumurtlamaya ama hani herkesin ki once silik cikip koyulasiyor benimki tuhaf mi acaba dedim

Mrb bende ovulasyn testi kullanyrm bu ay bikc gundur yapiyrm takvime göre ve hesabıma göre 12.gun yumurtluyorum 26gunde adet oluyorm bugun 10. Gün cift cizgyi gördum ama anlayamadm

Eklentiler

• 20150513_225720.webp
    6,9 KB · Görüntüleme: 80
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…