canım çift çizgi değil ki bu seninle döngülerimiz aynıymış. benimde 10. günüm bugün belkide 11. şeytana uydum :) yaptım test seninki gibi çıktı. perşembe cumayı bekleyelim .neden şeytana uydum dediğimi burdaki arkadişşşlerim bilirr. herkesi öpüyorum . diyet topiclerinde kafa dağıtıyorum . belki de benim bebiş fazla olan 5 kilomu attıktan sonra inadı bırakıp gelecek . bilmiyorum . iyi gecelerrrrMrb bende ovulasyn testi kullanyrm bu ay bikc gundur yapiyrm takvime göre ve hesabıma göre 12.gun yumurtluyorum 26gunde adet oluyorm bugun 10. Gün cift cizgyi gördum ama anlayamadm
25 gün de bir. 26. da ilk günü oluyor. bugün 10.gün sanırsam 11 de olabilir. yum . günlerim hep 12 13 gibi oldu 3 aydır. sen test yapmaya devam et canım . ikisi aynı koyulukta olmalı ya da bu gösterdiğinden bi tık daha koyu olacaktır10. Gunun mu seninde kaç gund adet oluyosun
bence gün aşırıya gerek yok . canın istiyor sa yap da tabi. çifti görünce ilişkiyi kaçırma ama. senin yaklaşık 16.günden sonra çıkar . testlere devammmBenimde bugün 11. Günümdü geçen ay düzensiz oldum normalde 33 34 günde oluyorum buda bugunki testim daha var galiba yinede gün aşırı değerlendirmelimiyim ateşte olcuyorum.
ateşte bugün ovulasyon Sicramasi oldu belki değildir yarın ki değer gösterecek ama ovulasyon testim daha çok silik geçen ay 54 gün de Regl oldum düzensiz olmak çok sinir bozucubence gün aşırıya gerek yok . canın istiyor sa yap da tabi. çifti görünce ilişkiyi kaçırma ama. senin yaklaşık 16.günden sonra çıkar . testlere devammm
Amin canim benimm insallah hepimiz hamis olalim yaa,rabbim biliyor ya cok istiyorumOffff su kirmizilar carya beni cildirtiyorrr canim benimmm nasipnartik umudumuzu kaybetmiyoruz rabbim nizede vericek
Ayy canim yaa agzindan bal damliyor, insallah :) dua et bizede senin duan kabul olur :) umitliyim yilmak yok :)Vardır canım bunda da bi hayir..rabbime sigin umudunu yitirme inşallah diğer ay hersey çok güzel olacak :)
Benimde 5 mayis en son tatlim ben dha baslamadim bile test lere senin en erken o zman 19 yada 20 mayista gorursun koyuyu yapmaya devam et bugun yarin silikleri gormwye baslarsinE
En son 6 mayis ta oldum cok duzenli sayilmaz bazen 28-29-30 gunde oluyorum her ay değişiyordaha vardir yumurtlamaya ama hani herkesin ki once silik cikip koyulasiyor benimki tuhaf mi acaba dedim
İyi yapmissin canim o yumurtlama belirtisi o kanda yumurtan buyuk oldugu icin catlama kanamasi gibi bisey sen bak bakalim bugun ki koyumu buyuk ihtimal dedigin gibi bugun yada yarin koyu olurKızlar beni duyan yokmu ovu testim tam koyulasmadı henuz bugun yada yarn koyulasir gbi ama dun gece cig yumurta akı kıvamında akntm oldu baya aktı cok cok hafif kan vardı icinde yumurtladm mı acaba bu sabah iliski oldu hemen dgrtlndrmek istdm
Canim dahada koyu olmasi gerekMrb bende ovulasyn testi kullanyrm bu ay bikc gundur yapiyrm takvime göre ve hesabıma göre 12.gun yumurtluyorum 26gunde adet oluyorm bugun 10. Gün cift cizgyi gördum ama anlayamadm
İnsallah canim simdi adetin rahat rahat olsun bakalimmm icin temizlensin hersey cok guzel olucak :)Amin canim benimm insallah hepimiz hamis olalim yaa,rabbim biliyor ya cok istiyorum
benim de ancak 1 ay olmuştur halen zorlanıyorum ama olsun o da geçer :))gel gel sende bendensin bende yeneli 1 ay olmadı
Uyyy canimm sen o seytana :) o 5 kilo simdi gitmese bile olur yani o bebis seni zayiflatmadan kilo aldiracak ve bu ay gelecekkk :)canım çift çizgi değil ki bu seninle döngülerimiz aynıymış. benimde 10. günüm bugün belkide 11. şeytana uydum :) yaptım test seninki gibi çıktı. perşembe cumayı bekleyelim .neden şeytana uydum dediğimi burdaki arkadişşşlerim bilirr. herkesi öpüyorum . diyet topiclerinde kafa dağıtıyorum . belki de benim bebiş fazla olan 5 kilomu attıktan sonra inadı bırakıp gelecek . bilmiyorum . iyi gecelerrrr
ay canım ben ilk defa yapıyorum test bi heyecanla başladım biter bitmez :) hoşuma da gitti test yapmak devam ediyorum :))Benimde 5 mayis en son tatlim ben dha baslamadim bile test lere senin en erken o zman 19 yada 20 mayista gorursun koyuyu yapmaya devam et bugun yarin silikleri gormwye baslarsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?