ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Sen ne zamnndir istiyorsun
10ay oldu cnım ama ilk zamanlr yumurtlama ne bilmyodm snra doktara gttm takip yaptrmk icn klomen istdm bir yıl dolmadgı icn pek ilgln mdlr klomend wermdlr yumurtan olgunlasms bugun yarn catlar deyp göndrdlr iki aydr gtmyrm doktora test daha iyi

Kızlar bieşy soacam size bu ay ovü testi yaptum 2 gün önce 2 side koyuydu ama öyle çok koyu olmadı 2 gün gördüm koyuyu bu arada ilişki oldu ama kafam karıştı.sabah yaptım tekrar silikşemişti.Sizce yumurtalığım çatlamışmıdır? Ağrım oldu çok 2 gün sürdü akıntımda oldu ama yinede bilemedim

Mrb bende ovulasyn testi kullanyrm bu ay bikc gundur yapiyrm takvime göre ve hesabıma göre 12.gun yumurtluyorum 26gunde adet oluyorm bugun 10. Gün cift cizgyi gördum ama anlayamadm
Canım bende 26 günde bi regl oluyorum. .12.günde Yumurtladim en koyuydu..c nin koyuluguna yakın koyulukta olacak azıcık bekle

kız fazlalığın 5 kılocukmu ay oda kılomu ayolözledik ama seni

Uyyy canimm sen o seytana :) o 5 kilo simdi gitmese bile olur yani o bebis seni zayiflatmadan kilo aldiracak ve bu ay gelecekkk :)
kesinlikle ben geçen aydan beri diyorum 29 mayısta mutlu haberi alcak inşallah inşallah

evet çatlamış bugunde ilişki olsun bence

Aaa tuhaf ama kasigimda batma oluyor kizlar yumurtlamamada dha var teste bile baslamdm neden ki acba yumurtami olgunlasiyor ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…