Benim bu 4. Denemem olucak canim bu ay bi kimyasal gebelik gecirdim doktorada gttim hic bir sorun yok dedi bakalimm artik bebis gelemknistedigi zamani kendisi seciyor yani :)Sagol cnım icimd bi umut oldu mutlu oldm cvbn icin ne zamandr bebek istiyosun.
Yap canim yap :) olucak o koyu goedugunde ve koyu siliklestigi gun iliski olursa insallah o bebis gelir :)ay canım ben ilk defa yapıyorum test bi heyecanla başladım biter bitmez :) hoşuma da gitti test yapmak devam ediyorum :))
Benim bu 4. Denemem olucak canim bu ay bi kimyasal gebelik gecirdim doktorada gttim hic bir sorun yok dedi bakalimm artik bebis gelemknistedigi zamani kendisi seciyor yani :)[/QmUOTE]
Sen ne zamnndir istiyorsunHaklsn walla canım
hadi inşallah isteyen herkese çok bekletmeden gelsin :)Benim bu 4. Denemem olucak canim bu ay bi kimyasal gebelik gecirdim doktorada gttim hic bir sorun yok dedi bakalimm artik bebis gelemknistedigi zamani kendisi seciyor yani :)
10ay oldu cnım ama ilk zamanlr yumurtlama ne bilmyodm snra doktara gttm takip yaptrmk icn klomen istdm bir yıl dolmadgı icn pek ilgln mdlr klomend wermdlr yumurtan olgunlasms bugun yarn catlar deyp göndrdlr iki aydr gtmyrm doktora test daha iyiSen ne zamnndir istiyorsun
Canım bende 26 günde bi regl oluyorum. .12.günde Yumurtladim en koyuydu..c nin koyuluguna yakın koyulukta olacak azıcık bekleMrb bende ovulasyn testi kullanyrm bu ay bikc gundur yapiyrm takvime göre ve hesabıma göre 12.gun yumurtluyorum 26gunde adet oluyorm bugun 10. Gün cift cizgyi gördum ama anlayamadm
kız fazlalığın 5 kılocukmu ay oda kılomu ayolcanım çift çizgi değil ki bu seninle döngülerimiz aynıymış. benimde 10. günüm bugün belkide 11. şeytana uydum :) yaptım test seninki gibi çıktı. perşembe cumayı bekleyelim .neden şeytana uydum dediğimi burdaki arkadişşşlerim bilirr. herkesi öpüyorum . diyet topiclerinde kafa dağıtıyorum . belki de benim bebiş fazla olan 5 kilomu attıktan sonra inadı bırakıp gelecek . bilmiyorum . iyi gecelerrrr
oo 54 gunmu doktora gitmedinmiateşte bugün ovulasyon Sicramasi oldu belki değildir yarın ki değer gösterecek ama ovulasyon testim daha çok silik geçen ay 54 gün de Regl oldum düzensiz olmak çok sinir bozucu
her gun yap canım hem alışıyorsun hemde korktuğun şeyın çok özür dilerim ama zevk veren birşey olduğunu anlıyorsunbenim de ancak 1 ay olmuştur halen zorlanıyorum ama olsun o da geçer :))
kesinlikle ben geçen aydan beri diyorum 29 mayısta mutlu haberi alcak inşallah inşallahUyyy canimm sen o seytana :) o 5 kilo simdi gitmese bile olur yani o bebis seni zayiflatmadan kilo aldiracak ve bu ay gelecekkk :)
evet çatlamış bugunde ilişki olsun benceKızlar bieşy soacam size bu ay ovü testi yaptum 2 gün önce 2 side koyuydu ama öyle çok koyu olmadı 2 gün gördüm koyuyu bu arada ilişki oldu ama kafam karıştı.sabah yaptım tekrar silikşemişti.Sizce yumurtalığım çatlamışmıdır? Ağrım oldu çok 2 gün sürdü akıntımda oldu ama yinede bilemedim
Gittim tahlillerim normal çıktı tarlusal verdi adetin 3. Günü tekrar gittim hormon tahlili verdi onlarda da bişey çıkmadı Herşey normal görünüyo dedioo 54 gunmu doktora gitmedinmi
İnsallah canim hepimiz alirizkesinlikle ben geçen aydan beri diyorum 29 mayısta mutlu haberi alcak inşallah inşallah
testin varsa bi baksaydın canımAaa tuhaf ama kasigimda batma oluyor kizlar yumurtlamamada dha var teste bile baslamdm neden ki acba yumurtami olgunlasiyor ki
allah allah 54 gun çok uzun ya birşey çıkmadığına sevindim amaGittim tahlillerim normal çıktı tarlusal verdi adetin 3. Günü tekrar gittim hormon tahlili verdi onlarda da bişey çıkmadı Herşey normal görünüyo dedi
Galiba bu ayda 10. Günde yumurtladım off bu test silikken yumurtlama olur mu çünkü bugün 12. Günüm ve koyulasmaya başlayacağına siliklesmeye başladıallah allah 54 gun çok uzun ya birşey çıkmadığına sevindim ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?