ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

ıyyy adetten önce çıkan sıvılcelerden nefret ediyorum yıne çıkmaya başlamış gıcık şeyler

Kızlar bugun 11. Gunum ovu testim nasl sizce

Eklentiler

• 20150514_214814.webp
    8,3 KB · Görüntüleme: 78
Kızlar kimse görmuyo mu beni yumurtladm mı acaba

Eklentiler

• 20150514_221320.webp
    51,9 KB · Görüntüleme: 87
Gunaydın kızlar bu ayki çalısmalar sabah oldu iki gundur anck 1saat sonra ayaga kalkmak zorundym malum iş war 1 saat kalcamın altına yastık koyup uzanyrm bu sbh duvara yasladm ayaklarımı yine bi saat bu sure yetermi icimd hep bu kusku war

1 saat sonra wc tbi spermlr dısarı ckyo komple

1 saat sonra wc tbi spermlr dısarı ckyo komple
ben öyle olduğu zaman sabah önce tuvalete gidiyorum tatlım.Ondan sonrada yarım saat yatıyorum işe gideceksem eğer tabii.Hafta sonuysa yatıyorum 1 saat o şekilde.Eğer zaten rabbim verecekse meleğin herşekilde tutunur annesine içini ferah tut sen.

Ah ins tatlım bi saat uzandm sonra wc wcye hc gtmE DIYOLAR hep
olsun sen içini ferah tut inşallah tutunur meleğin.Ben hep ablamı düşünürüm onlar korunurken hamile kaldı.Ve o ay şehir dışındaydı eşi bir kere olmuş ve korunurken o 1 kerede hamile kaldı.Şimdi 6 aylık yiğenim var :) oyüzden rabbim verecekse herşekilde olur.Bu aziz mübarek günde rabbim hepimizin duasını kabul etsin gönlümüze göre versin inşallah .Kandilinizde mübarek olsun.

Amin güzelim senin kandilinde mubarek olsun dualrn kbul olsun hakkımymda hayilısı ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…