ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Canim gidicek olan gitmistir o cikanlar menidir yani spermde vardir belki ama gidicek olan gitmistir zaten

Kizlarrrrr öncelikle Cumaniz ve kandiliniz mübarek olsun. Rabbim bu gece tüm dileklerimizi dualarimizi kabul etsin..bugün doktora gittim keseyi gördük çok şükür :) ama bebisimiz çok ufak olduğu için onu haftaya ancak gorebilecegimi söyledi haftaya tekrar ultrasona giricem..rabbim hakkımızda hayırlısıni nasip etsin :)

Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin darısı tum isteyenler in başına olsin insallah :)

Kızlar bilen birisi cevap verebilir mi son adet tarihim 6 mayis bugun 10. Gun ovulasyon testi tek cizgi ikinci cizgi hic yok acaba test bozuk mu ki

Benim testm dun koyuydu bugun silik peki ne zaman yumurtladm sizce bugn adtmın 12. gunu 26 gund oluyrm bugun yumurtladgmı sanıyodm normald ilk kez test kullandm

Icin rahatlamstr vogozo cnım darısı basıma :)

Ins hayırlısıyla senin tayın nasl olck bebek doguncamı gelecek dönem mi
Valla o iş hala belirsiz :) Velev ki olmadı ya esim mecburen işini bırakıp istanbula gelicek ya da bebek ocakta doğacağı icin seneye bi şekilde atlaticaz. .hayırlısı tatlim

kızlar öncelikler kandiliniz mübarek olsun ve Rabbim yardımcınız olsun :) bende sizin yaşadıklarınızı yaşadım ve şuan minik kızımla beraberim şükürler olsun :) bende ovi testi kullandığım ay hamile kaldım ve herkese ısrarla tavsiye ederim :) Allahım en kısa zamanda hepinizin yüzünü güldürsün hayırlısıyla :)

Cnım bu ay ilk kez kullandm ama iliski hep sabah oldu bi saat kalcmın altna yastık koyup uzandm snra ise gttm bi saat yeterlimi acaba simdid bu takilıyo aklıma sen uzun sure kalkmadn mı testi kullanwmadan 12.gun yumurtladgmı sanıodm bugun 12.gun ama testm silik 10 ve 11 de koyuydu mesela bugun cok silik

Valla o iş hala belirsiz :) Velev ki olmadı ya esim mecburen işini bırakıp istanbula gelicek ya da bebek ocakta doğacağı icin seneye bi şekilde atlaticaz. .hayırlısı tatlim
Vogozo bu sayfayı sayend buldm inş bu ay ise yarar bu test artanları kullan mama gerek kalmaz iliskidn 1 saat snra wcye gttm bu ayda olmazsa yine kendmi sucluycm

Vogozo bu sayfayı sayend buldm inş bu ay ise yarar bu test artanları kullan mama gerek kalmaz iliskidn 1 saat snra wcye gttm bu ayda olmazsa yine kendmi sucluycm
Canım kendini sakin suçlama yapma öyle bişey. .bizim de ilk denememizdi, ben 20 dk yatim saat kadar durdum ilişkiden sonra..hem 10 gündür ayriydik esimle spermler kalitesiz derler..4 gün art arda beraber olduk ona da öyle derler ama Rabbim ol dedi oldu tüm olmaz denilenlere rağmen ..sen kafanı sakin takma bunlara psikolojik olarak etkiliyosun bünyeni de

kızlar bişi sormak istiyorum dün ovu testim pozitifti bugünde pozitif ne zaman silikleşir böyle olunca daha çatlamamış demekmi oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…