- 11 Mayıs 2015
- 1.689
- 1.676
- 48
hmm demek genelde böyle oluyor ben de kendimde bir anormallik var sanıyordum1 saat sonra wc tbi spermlr dısarı ckyo komple
Canimmm gayet iyii siliklestigi gunu de degerledndirmeyi unutmaKızlar bugun 11. Gunum ovu testim nasl sizce
Canim gidicek olan gitmistir o cikanlar menidir yani spermde vardir belki ama gidicek olan gitmistir zatenGunaydın kızlar bu ayki çalısmalar sabah oldu iki gundur anck 1saat sonra ayaga kalkmak zorundym malum iş war 1 saat kalcamın altına yastık koyup uzanyrm bu sbh duvara yasladm ayaklarımı yine bi saat bu sure yetermi icimd hep bu kusku war
canım sen test yapmaya başladınmı? senle bi gün vardı aramızda :) ben halen ikinci çizgiyi göremedim de silikde olsa yokCanim gidicek olan gitmistir o cikanlar menidir yani spermde vardir belki ama gidicek olan gitmistir zaten
Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin darısı tum isteyenler in başına olsin insallah :)Kizlarrrrr öncelikle Cumaniz ve kandiliniz mübarek olsun. Rabbim bu gece tüm dileklerimizi dualarimizi kabul etsin..bugün doktora gittim keseyi gördük çok şükür :) ama bebisimiz çok ufak olduğu için onu haftaya ancak gorebilecegimi söyledi haftaya tekrar ultrasona giricem..rabbim hakkımızda hayırlısıni nasip etsin :)
Icin rahatlamstr vogozo cnım darısı basıma :)Kizlarrrrr öncelikle Cumaniz ve kandiliniz mübarek olsun. Rabbim bu gece tüm dileklerimizi dualarimizi kabul etsin..bugün doktora gittim keseyi gördük çok şükür :) ama bebisimiz çok ufak olduğu için onu haftaya ancak gorebilecegimi söyledi haftaya tekrar ultrasona giricem..rabbim hakkımızda hayırlısıni nasip etsin :)
Rahatladı elbette :) Rabbim önce bebegimi görmeyi daha sonra da kalbini duymayı nasip etsin..darısı da en kisa zamanda sana olsun :)Icin rahatlamstr vogozo cnım darısı basıma :)
Ins hayırlısıyla senin tayın nasl olck bebek doguncamı gelecek dönem miRahatladı elbette :) Rabbim önce bebegimi görmeyi daha sonra da kalbini duymayı nasip etsin..darısı da en kisa zamanda sana olsun :)
Valla o iş hala belirsiz :) Velev ki olmadı ya esim mecburen işini bırakıp istanbula gelicek ya da bebek ocakta doğacağı icin seneye bi şekilde atlaticaz. .hayırlısı tatlimIns hayırlısıyla senin tayın nasl olck bebek doguncamı gelecek dönem mi
kızlar öncelikler kandiliniz mübarek olsun ve Rabbim yardımcınız olsun :) bende sizin yaşadıklarınızı yaşadım ve şuan minik kızımla beraberim şükürler olsun :) bende ovi testi kullandığım ay hamile kaldım ve herkese ısrarla tavsiye ederim :) Allahım en kısa zamanda hepinizin yüzünü güldürsün hayırlısıyla :)
Vogozo bu sayfayı sayend buldm inş bu ay ise yarar bu test artanları kullan mama gerek kalmaz iliskidn 1 saat snra wcye gttm bu ayda olmazsa yine kendmi sucluycmValla o iş hala belirsiz :) Velev ki olmadı ya esim mecburen işini bırakıp istanbula gelicek ya da bebek ocakta doğacağı icin seneye bi şekilde atlaticaz. .hayırlısı tatlim
Canım kendini sakin suçlama yapma öyle bişey. .bizim de ilk denememizdi, ben 20 dk yatim saat kadar durdum ilişkiden sonra..hem 10 gündür ayriydik esimle spermler kalitesiz derler..4 gün art arda beraber olduk ona da öyle derler ama Rabbim ol dedi oldu tüm olmaz denilenlere rağmen ..sen kafanı sakin takma bunlara psikolojik olarak etkiliyosun bünyeni deVogozo bu sayfayı sayend buldm inş bu ay ise yarar bu test artanları kullan mama gerek kalmaz iliskidn 1 saat snra wcye gttm bu ayda olmazsa yine kendmi sucluycm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?