ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Vogozo bu sayfayı sayend buldm inş bu ay ise yarar bu test artanları kullan mama gerek kalmaz iliskidn 1 saat snra wcye gttm bu ayda olmazsa yine kendmi sucluycm
Sakın öyle düşünme ben de her ay olmadığına .. kendime ya da eşime bir şeyler buluyorum . Bu kez de olmayacak şu yuzdenn die. Vogozo bize örnek valla tabuları yıktı o. Verince veriyor rabbim

kızlar bişi sormak istiyorum dün ovu testim pozitifti bugünde pozitif ne zaman silikleşir böyle olunca daha çatlamamış demekmi oluyo
Benim de dün pozitifti beraberinde müthiş kasık ağrısı hissettim. . Çatlama aksamà oldu sanırsam. Sabah da yaptim ki öyle amam aman bir koyuluk çıkmadı. Diyeceğim o ki koyuyu takip eden akıntı ve ağrı olduysa catlamistir

Bebegimmm. .. seni özledim. Buralarda olup arkadaşları yalnız bırakmaman ne güzel . Sayende ben de bu ay .yok efendim spermler bayatlar mi taze mi diye düşünmeden ilişki oldu.. İnşallah bu ay tutar benim de . Tutmasa da allah kerim .ol der olur . Bı de sen ayaklarını falan diktin mi. Ay ben yapamıyorum öyle eşim den çekiniyorum

Bizde seni özledik canım benimmm :) ara ara uğra buralara :) ben dizlerimi karnima çekmiştim eşimde üzerimi polar battaniyeyle ortmustu o komik görüntüden kurtulmustuk :) kesinlikle şunu anladım zerre takmicaksin hicbiseyi. .düşündüğün an kuruyoruz kurguluyoruz sonra psikoloji alt üst. .ben biliyorum sperm kalitesi düşük falan muhabbetlerini ama zerre onemsemedim. .eşime zaten hasretim akışına bıraktım ilişkiyi :) Rabbim nasip ederse olur dedim. .Çünkü ilk denemede beklemiyodum niyeyse :)

Aynımı cnım dun yada önceki gun yumurtladm iste adetim d 29 mays sen ne zaman olcn berbr bekleylm
Benim de dün oldu canim. Benim de bat 29. Bekleyelim canım . İnşallah olur. Olmasalara alıştım ben de . İnşallah sana hayırlı gelir bu topic

Yani böyle yatak başliginà ayakları dikin diolar .. yapmadın dimi. Yapılmıyor yahu. Valla ilk defa ya tutmazsa olmazsa diye stres yapmadim. Eşime de test yaptığımı çaktırmadim hadi demedim. İnşallah olur bu ay. Olmazsa da kış à niyetliydim zaten . Kafam rahat şükür

Benim de dün oldu canim. Benim de bat 29. Bekleyelim canım . İnşallah olur. Olmasalara alıştım ben de . İnşallah sana hayırlı gelir bu topic
Cnim tamamen aynı döngumuz walla önceki 4 mayıstı adtn 9 11 12 gunleri ilski oldu bugn testm cok silik zatn sen hang gunlri yaptn

Kız bizim hiç çift kişilik yatak deneyimimiz olmadı balayı haricinde :) ben çok takilmiyorum dedim ya tatlım dizlerimi karnima çekmiştim 20 dk ya da yarım saat en fazla :)

Cnim tamamen aynı döngumuz walla önceki 4 mayıstı adtn 9 11 12 gunleri ilski oldu bugn testm cok silik zatn sen hang gunlri yaptn
Benim de 4 mayisti kız. ben de işte bundan 2 gün önce oldu . Bide dün gece 2 gibi . Ay bi de 15 saat sonrası bugün

Kız bizim hiç çift kişilik yatak deneyimimiz olmadı balayı haricinde :) ben çok takilmiyorum dedim ya tatlım dizlerimi karnima çekmiştim 20 dk ya da yarım saat en fazla :)
Kıyamam kuzu yaaa. Çok hoşsun . Bu ay yumurtlamayi bariz hissettim ama ya . Böyle ağrılar girdi Dün akşam . Gece de iliski oldu. İnşallah bu sefer tutturmusuzdur.

Benim de 4 mayisti kız. ben de işte bundan 2 gün önce oldu . Bide dün gece 2 gibi . Ay bi de 15 saat sonrası bugün
esim dun gece hastaydı ama dun sbh oldu bugn olmadı daha bence bugun bebek gunu dgl zatn test yokwdnck kadar hafif

Gozunnn aydin canimmm allahim kucagina almyida nasip eder :) insallah

Kizlarrr bugun absladim ovulasyona daha bugunde 12. Gun ama koyunun siligiydi yarn yada yarindan sonra koyuyu gorucem sanirim :) dun de o yumrtlamadan 3 4 gun once olan seffaf akintiyi gordum hadi bakalim zaman geciyorrr bakalim bu ay neler olucak :)

canım sen test yapmaya başladınmı? senle bi gün vardı aramızda :) ben halen ikinci çizgiyi göremedim de silikde olsa yok
Canimmm bugun basladim ben 12. Gun koyunun siligini gordum tam koyu degil ama koyulasicak yarin yada yarindan snrrnra bekle canim bi iki gune koyulasirrr cok dusunme artik gebelikleri takintidan tutturamiyoruz bari lh dusurmeyelim :)

Canimmm bugun basladim ben 12. Gun koyunun siligini gordum tam koyu degil ama koyulasicak yarin yada yarindan snrrnra bekle canim bi iki gune koyulasirrr cok dusunme artik gebelikleri takintidan tutturamiyoruz bari lh dusurmeyelim :)
Canim dusunmeyecegim ama ben ilk defa test yapiyorum ama halen ikinci cizgi yok akıntı var ama anlamadim ki yumuurtlamiyormuyum acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…