O akıntı bende d oldu cnim o gun yumurtladgmi sanmstm uc dört gun snra dgldr ya olsa bugun testm koyu olurdu ama yok dnck kadar silik o akntı geleli uc gun oluyo of çok karısk bu islr :)Kizlarrr bugun absladim ovulasyona daha bugunde 12. Gun ama koyunun siligiydi yarn yada yarindan sonra koyuyu gorucem sanirim :) dun de o yumrtlamadan 3 4 gun once olan seffaf akintiyi gordum hadi bakalim zaman geciyorrr bakalim bu ay neler olucak :)
Evet canim uzanıyorm. Sabahà kadar alışmak zor oldu ama öylece yatıyorumsen iliskdn snra uzanıyosn dmi wc ye gtmdn sabaha kadar uyuyomusn
Varones ne zamandr bebis istysunEvet canim uzanıyorm. Sabahà kadar alışmak zor oldu ama öylece yatıyorum
Dün sabah olduysa gecesine gerek yok zaten . Yani umarım. . Koyuyu görmüş tün ama dimi. Bugün de günü değil deme olacaksa olsun istersenesim dun gece hastaydı ama dun sbh oldu bugn olmadı daha bence bugun bebek gunu dgl zatn test yokwdnck kadar hafif
4 aydır dé niyorum istiyorum. Da korunmayi bırakalı 11 ay falan olduVarones ne zamandr bebis istysun
Ay canım yaaa. Çalışmalara tam gaz devam etmené sevindim.. kimyasaldan sonra hemmen gelecektır bebisCanimmm bugun basladim ben 12. Gun koyunun siligini gordum tam koyu degil ama koyulasicak yarin yada yarindan snrrnra bekle canim bi iki gune koyulasirrr cok dusunme artik gebelikleri takintidan tutturamiyoruz bari lh dusurmeyelim :)
bugunde denerim d testm d cizgi yok dncek kadar belirsz testi kullanmadan 12 ue 13 gune cok önem verirdn egr yine olmazsa 10 11 12.gunleri clscm artk4 aydır dé niyorum istiyorum. Da korunmayi bırakalı 11 ay falan oldu
Valla olmazsaaa söyle yapcam etcem dediğim hiç birşey tutmuyor ben de . Bu kez inan hiç birşey diyemiyorm tukettim artık olmazsa söyle yaparımlarımı. Umarım senin tutar .ve tutmasa yeni deneyeceğin stratejilerin ise yararbugunde denerim d testm d cizgi yok dncek kadar belirsz testi kullanmadan 12 ue 13 gune cok önem verirdn egr yine olmazsa 10 11 12.gunleri clscm artk
Burda baska bi bòlumde bi konu acmslar onu okudum inofolic dye witamin warms icenler ilk ay hamile kalms bizde adetmz başladgı gun icelim bari sogan kuru yaptm bu ay 6 gun yumurtlama da biraktm dusuk yaptrır diye adet oldgm gun onada baslycm 10 gun kadarbugunde denerim d testm d cizgi yok dncek kadar belirsz testi kullanmadan 12 ue 13 gune cok önem verirdn egr yine olmazsa 10 11 12.gunleri clscm artk
Folikasit galiba o. Ben 2 aydır içiyorum belki de 3 . Ama inofolic farklı birsey mi bilmiyorum. Ya ben en son 4 mayis ta doktora gittim gene değerlerimé baktı etti ultrason falan herseyin çok temiz sagLiklı dedi . Yani soğan neyin birseyler denemek istemiyorum. Olmasa üzülmuyorum da artık . Kış in asılama falan düşünüyorum. Ozaman à kadar olur tabi inşallahBurda baska bi bòlumde bi konu acmslar onu okudum inofolic dye witamin warms icenler ilk ay hamile kalms bizde adetmz başladgı gun icelim bari sogan kuru yaptm bu ay 6 gun yumurtlama da biraktm dusuk yaptrır diye adet oldgm gun onada baslycm 10 gun kadar
Bende tv d saracoglunu izlyp karar verdm cok tavsiye ediyor inofolik daha baskayms yoksa bend cok icm folicade ydi galiba ismi etkili dgl bu gunde dört tane iciliyo muş bende d kist yok adetm duzenli bi ay yumurtam catlamadı kist oldu oda hemen kayboldu yumurtlama zamanmda kistte kaybolmus yumurtayla birlikte rahm duwarım kalınlasmstı polipmi var diye supheldndi adetn 5.gunu kalınlasmada normale döndu dedi bilmyormki allaha kaldı isimiz yasın kac ben 26 yımFolikasit galiba o. Ben 2 aydır içiyorum belki de 3 . Ama inofolic farklı birsey mi bilmiyorum. Ya ben en son 4 mayis ta doktora gittim gene değerlerimé baktı etti ultrason falan herseyin çok temiz sagLiklı dedi . Yani soğan neyin birseyler denemek istemiyorum. Olmasa üzülmuyorum da artık . Kış in asılama falan düşünüyorum. Ozaman à kadar olur tabi inşallah
alttan nie bakıolar ki . özele mi gidyorsun doktora. sana da dediler dimi 1 sene dolsun die. benim de 2 aya falan 1 sene dolacak. nasip ya . bu işler ha deyince olmuyor. ben milleti çok takıyodum . ne derim gene bebiş yok die nasıl derim die falan ama artık takmıom . bu sorumluluğa hemen gelemem deyip kestirip atıom . bir de çok şükür sağlık sorunu yok . aşılama olan bi arkadaşla konuştum . kolay bişeymiş . onu yaparız artık dedimBizle aynı ay ewlenenler dogurdu yada bir ay snra dogurck lar bendn snra evlenen kuzenim 5aylık hamile uzuluyorm walla umudm benimd tukendi doktora gttm aralıktan marta kadar takip icin belki 10 kez wajinadan ultrasndan bktı utanıyodm sıra beklerken gelenlr hamisti bense bosuna ordaydm daha doktorada gtmem iki ay felan snra bi yıl dolck klomen istycm
sen hap kullanmış mıydın canım. ben kullandım 1buçuk sene.kaç yıllık evlsin . benim yaş haziranda 29 olacak. öğretmenim .sen ?Bende tv d saracoglunu izlyp karar verdm cok tavsiye ediyor inofolik daha baskayms yoksa bend cok icm folicade ydi galiba ismi etkili dgl bu gunde dört tane iciliyo muş bende d kist yok adetm duzenli bi ay yumurtam catlamadı kist oldu oda hemen kayboldu yumurtlama zamanmda kistte kaybolmus yumurtayla birlikte rahm duwarım kalınlasmstı polipmi var diye supheldndi adetn 5.gunu kalınlasmada normale döndu dedi bilmyormki allaha kaldı isimiz yasın kac ben 26 yım
Yumurta warmi buyumusmu diye bebek olmuyo diyorm tahlillr normal cktı takip guya ama bi ilıski saati vermdi 11 12 13 gunlrh ilski olck dedi iki ay daha gttm yine aynı daha gtmdm bendealttan nie bakıolar ki . özele mi gidyorsun doktora. sana da dediler dimi 1 sene dolsun die. benim de 2 aya falan 1 sene dolacak. nasip ya . bu işler ha deyince olmuyor. ben milleti çok takıyodum . ne derim gene bebiş yok die nasıl derim die falan ama artık takmıom . bu sorumluluğa hemen gelemem deyip kestirip atıom . bir de çok şükür sağlık sorunu yok . aşılama olan bi arkadaşla konuştum . kolay bişeymiş . onu yaparız artık dedim
aynen ya ben de kendim sordum kendim cevapladım doktor bişi demio. ankaraya gidince direk tedavi isticem . rahim filmi çektircem .sonra da aşılama yapın dicem . o güne kadar ki olan şu günleirmde de kafam rahat takılcam . topicteki arkadaşlar bilir. çok yıprattım kendimi .Yumurta warmi buyumusmu diye bebek olmuyo diyorm tahlillr normal cktı takip guya ama bi ilıski saati vermdi 11 12 13 gunlrh ilski olck dedi iki ay daha gttm yine aynı daha gtmdm bende
Yok cnm hc korunmadık gecn yıl maysta ewlendm bi ay vajinusmus gbi bisey yasamadm korkudan iliski olmadı iknci ayda korkudan ve acıdan ilıski tam olmadı snra duzeldim bende ögretmenim ama arastrma görevlsym unide yasm 26 eylulde 27 olcksen hap kullanmış mıydın canım. ben kullandım 1buçu sene.kaç yıllık evlsin . benim yaş haziranda 29 olacak. öğretmenim .sen ?
ii yapmışsın korunmayarak . doktorlar onun hiç zararı yok dese de ben ondan ötürü olmadığını düşünüyorum. hayırlısı bakalım . inşallah ikimiz de bu ay çıkmadan . haziran a mutlu sağlıklı bebiş haberli girerizYok cnm hc korunmadık gecn yıl maysta ewlendm bi ay vajinusmus gbi bisey yasamadm korkudan iliski olmadı iknci ayda korkudan ve acıdan ilıski tam olmadı snra duzeldim bende ögretmenim ama arastrma görevlsym unide yasm 26 eylulde 27 olck
Ah tatlm hayırlısıyla ne guzel olur bence d korunmak iyi bisi dgl buyukler hep der o ilaçlar engel olur diyeii yapmışsın korunmayarak . doktorlar onun hiç zararı yok dese de ben ondan ötürü olmadığını düşünüyorum. hayırlısı bakalım . inşallah ikimiz de bu ay çıkmadan . haziran a mutlu sağlıklı bebiş haberli gireriz
Bu adetten önceki adet gunlrmde aglardm bile bu ay artk alştm galiba çok uzulmdm bundada uzulmycm iki ay snrada gdp asılama istycm bende artk yeterAh tatlm hayırlısıyla ne guzel olur bence d korunmak iyi bisi dgl buyukler hep der o ilaçlar engel olur diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?