ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Bu adetten önceki adet gunlrmde aglardm bile bu ay artk alştm galiba çok uzulmdm bundada uzulmycm iki ay snrada gdp asılama istycm bende artk yeter
ay senle aynıyız. üzülmeyelim ya. dünyanın sonu değil yani. hiç bir bilgim yok ama . konuştuğum arkadaş rahatlattı beni. eşinde sperm problemi varmış . aşılama ile olmuş . şimdi bebişiyle. biz sağlıklıyız. umarım senin eşin de benim ki gibi tedaviye meyilli dir. gelir verir bebişleri koyarlar şırıngaya gönderirler rahime.. aaaaa yoksa biz bu işi beceremiceeezz . napak kendimizi mi öldürek

Kizlar rahat bırakın kendinizi stres yapmaktan hormon lar alt ust oluyor akışına birakan takmayanlar hemen kalıyor biliyorum zor ama dusunmeyelim çok burdada kafamizi dagitalim sonra da teker teker hamile haberleri verelim ins

Kizlar rahat bırakın kendinizi stres yapmaktan hormon lar alt ust oluyor akışına birakan takmayanlar hemen kalıyor biliyorum zor ama dusunmeyelim çok burdada kafamizi dagitalim sonra da teker teker hamile haberleri verelim ins
aynennnnn . benim geçen aylarda bildiğin kalbim sıkışıyordu aşırı stresten . şimdi bi rahatlık var ki sorma . umarım bu durum işe yarar ve hamiş oluruzzzz bu ay.

Elde dglki takmamak nasl takmycz aylar geciyo tık yok esimde istyo bebek ama sperm tahlili yaptrmadı utanıyo her ay tehtid edyrm bu ayda yoksa sana doktor yolu görunuyo diye :)) ciddn adt olunca götrcm ama ondan dolayı dgl bence ya bizde iltihap flan mı var blmyrm arada yan ma oluyo ama idrar yolum mu vajina mı blmyrm ayırt edmyrm yanan neresi :) asılamaya esimde bisy dmz ya oda istyo bi bebek of of :)))

evet erkekler için zor ya . bi de zavallım benimki çıkmış doktorun yanından . doktor elle kontrol de etmiş falan . sperm testi de cabasıı. ama tabi sen destek ol. ben baya pışpışladım güldürdüm falan .

bu ay hamile oluruzda gerek kalmaz biseye

Canim dusunmeyecegim ama ben ilk defa test yapiyorum ama halen ikinci cizgi yok akıntı var ama anlamadim ki yumuurtlamiyormuyum acaba
Canim belki gec yumurtluyosundur illaki yumurtlamadan 14. Gun sonra adet olucak diye biseyde yok yani kimisi adet okurken yumurtluyomus aklim almiyo ama oluyomus ise allahin isi bu bekle bakalim biraz dha

Ay canım yaaa. Çalışmalara tam gaz devam etmené sevindim.. kimyasaldan sonra hemmen gelecektır bebis
İnsallah canim tek umidim o suan :) doktora gittigimde korunma demisti bana bnde devam edyrum ise ve suan yumrtlama agrisini hissdyrum sag kasigimda siddtle test yapasim var bir dha ama idrarimida yeni yaptim sag tarfim agriyor gecen ayda hissetmistim boyle bir gun sinra kopkoyu gormustum testte

O akıntı bende d oldu cnim o gun yumurtladgmi sanmstm uc dört gun snra dgldr ya olsa bugun testm koyu olurdu ama yok dnck kadar silik o akntı geleli uc gun oluyo of çok karısk bu islr :)
Ben o akintiyi gordujten sonra 2 aydir testte koyuyu gsoruyorum gcen ayda kimyasal gebelik oldu insallah bu ay saglikli bir gebelik elde ederim :)

Ben o akintiyi gordujten sonra 2 aydir testte koyuyu gsoruyorum gcen ayda kimyasal gebelik oldu insallah bu ay saglikli bir gebelik elde ederim :)
Ins bu ay hamiş oluruz kutlama yaparız :)) ama umudum yok yaa sosyal medyada dogum yapanları görunce nasl olmus vay be ne kadar saglıklılar diyorum.

Ay canım bişi sorcam bu uzayan saydam yumurtlama akıntısı yumurtlamadan sonra mı oluyor kı Oncesinde mi.Benim yum. dündü galiba.çift koyu çizgi de Dündu. Ama bugün şimdi fazlaca şeffaf akinti var anlamadim. .

Bende d oldu cnim iki gun iltihaptan flandır belki

Kızlar ben de 6 aydır deniyorum. Bir problem yok dedi doktor ama stres yapıyorum herhalde.
Birşey soracaktım. Bu ay ovulasyon testi aldım ilk defa.
10u adet oldum 13u bitti. Bugün 17si. Sizce ne zaman başlayayım testi yapmaya?
Bu arada bu ay eşim biraz üzerine duselim dedi. 14 ve 15yi değerlendirdik.
17sini de degerlendiririz kesin:)))

kac gunde adt oluyosun geleck adet tarihn ne cnim kesin bi gunu varmı duzenlimi

Kızlar testlerim . İlişki gunlerimmm. İnşallah tutmuştur. Amiiiiiiinnnn. Tutmasa da uzulmuycem emin olun.

Eklentiler

• 2015-05-17 11.35.20.webp
    16 KB · Görüntüleme: 82
Adetin 25 gün de bir falan geliyor sa teste bugün yarın başlaMan iyi olur . İlski bu gün de olsun . Ama sonra olmasın çift çizgiyi bekle derim

Kızlar testlerime bi yorum yaparmisiniz lütfennn ben 10. Gün yumurtladim diye düşünüyodum bugün sanki tekrar koyulasmaya başladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…