İnsallah bizimde olucak canimmm :)Ins bu ay hamiş oluruz kutlama yaparız :)) ama umudum yok yaa sosyal medyada dogum yapanları görunce nasl olmus vay be ne kadar saglıklılar diyorum.
Canim belkide senin bebek follenme gerceklesti lh artiyordur ayyy insallah :)Eki Görüntüle 1530372 Kızlar testlerime bi yorum yaparmisiniz lütfennn ben 10. Gün yumurtladim diye düşünüyodum bugün sanki tekrar koyulasmaya başladı
Canim benim yumurtlamadan inxe öluyor ama kimisinde de bu yumurta catladinda oluyormuş belki seninde oyledirAy canım bişi sorcam bu uzayan saydam yumurtlama akıntısı yumurtlamadan sonra mı oluyor kı Oncesinde mi.Benim yum. dündü galiba.çift koyu çizgi de Dündu. Ama bugün şimdi fazlaca şeffaf akinti var anlamadim. .
Ayy inşallah canım ben bu testlerden bişey anlamadım 13. Gün bi sabah bi akşam yaptım test nerdeyse yok gibiydi bende 14. Gün yapmadım bugün ateşim düşük çıkınca tekrar bende 10. Gün olmadı mı acaba diye bidaha test yaptım sanki bugünün ki daha koyu dimiCanim belkide senin bebek follenme gerceklesti lh artiyordur ayyy insallah :)
Canım 10. Günü göremeyince yorum yapamadim..Ama bunların hiçbiri pozitif deGİl. . Yumurtlama 10 da olduysa .Daha da koyulaşmaz.Eki Görüntüle 1530372 Kızlar testlerime bi yorum yaparmisiniz lütfennn ben 10. Gün yumurtladim diye düşünüyodum bugün sanki tekrar koyulasmaya başladı
Canım duzenliydi ama stresten 2, 3 gün oynuyor. 31-33 arası gidip geliyor.kac gunde adt oluyosun geleck adet tarihn ne cnim kesin bi gunu varmı duzenlimi
31-33 arası değişiyor canım. Daha erken mi sence?Adetin 25 gün de bir falan geliyor sa teste bugün yarın başlaMan iyi olur . İlski bu gün de olsun . Ama sonra olmasın çift çizgiyi bekle derim
o zaman yumurtlaman gec oluyo cnim 16 17 gunlere dogru suan erken senin icinCanım duzenliydi ama stresten 2, 3 gün oynuyor. 31-33 arası gidip geliyor.
10. Günde koyu değildi ama ateş ölçme tabloma göre 10. Günde yumurtlama görünüyo.ama bugün diğer günlere göre sanki biraz daha belirginlesti gibi geldi banaCanım 10. Günü göremeyince yorum yapamadim..Ama bunların hiçbiri pozitif deGİl. . Yumurtlama 10 da olduysa .Daha da koyulaşmaz.
Kac gun de bir adet oluyorsun.. 25 ten azzsa 10 . Gun dur de . Sanmıyorum . Bence senin yumurta 14 ten sonra çatlayacak giibi10. Günde koyu değildi ama ateş ölçme tabloma göre 10. Günde yumurtlama görünüyo.ama bugün diğer günlere göre sanki biraz daha belirginlesti gibi geldi bana
Daha erken canım da. Eğlenceli geliyor ve cok testin varsa gün de bi tane aynı saatte yap istersen. Ama dikkat et . Strese sokmasin seni testler31-33 arası değişiyor canım. Daha erken mi sence?
Benim 11 ay önce bi dış gebeliğim oldu ameliyattan sonra adetlerim düzensizleşti ama ortalama 32 33 günde oluyorum ama geçen ay 54 günde oldum doktorada gittim adetin 3. Günüde gittim hormon tahlillerim Rahim yumurtalıklar hersey normal dedi ama niye 54 gün oldu bilmiyoruz yani mevsim degisikliginden olabilir.Kac gun de bir adet oluyorsun.. 25 ten azzsa 10 . Gun dur de . Sanmıyorum . Bence senin yumurta 14 ten sonra çatlayacak giibi
Hımm. Bence .10. Gun seni yanıltmasın. Sen 16 17 de çift görürşün gibiBenim 11 ay önce bi dış gebeliğim oldu ameliyattan sonra adetlerim düzensizleşti ama ortalama 32 33 günde oluyorum ama geçen ay 54 günde oldum doktorada gittim adetin 3. Günüde gittim hormon tahlillerim Rahim yumurtalıklar hersey normal dedi ama niye 54 gün oldu bilmiyoruz yani mevsim degisikliginden olabilir.
Vorones cnım benim testm coktu erkn bsladm bide bazen gunde uc kez yaptm yumurtjmjm gecti hala yapıyodm bktmki 5 tane test kalmş ruyamda bile yapiodm bi cif czgi gordmya hatırlamyrm gebelik mi ovu testimi :))))Daha erken canım da. Eğlenceli geliyor ve cok testin varsa gün de bi tane aynı saatte yap istersen. Ama dikkat et . Strese sokmasin seni testler
16. Gün yarın zaten en iyisi test yapmaya devam edeyim ben 14. Gün yapmadım bırakmıştım ama bugün sanki koyulasmaya başlayınca devam edeyim diye ümit oldu banaHımm. Bence .10. Gun seni yanıltmasın. Sen 16 17 de çift görürşün gibi
sabah gördüysen çift çizgiyi gece ya da akşam çatlar. çatladıktan sonra silikleşiyorBen de sonun da cift çizgiyi gördüm baya da koyuydu ben simdi bugun mu yumurtluyorum cizgi tekrar siliklesince mi
kesinlikle devam et canım16. Gün yarın zaten en iyisi test yapmaya devam edeyim ben 14. Gün yapmadım bırakmıştım ama bugün sanki koyulasmaya başlayınca devam edeyim diye ümit oldu bana
belli ki eğlenceli gelmiş sanaVorones cnım benim testm coktu erkn bsladm bide bazen gunde uc kez yaptm yumurtjmjm gecti hala yapıyodm bktmki 5 tane test kalmş ruyamda bile yapiodm bi cif czgi gordmya hatırlamyrm gebelik mi ovu testimi :))))
kesinlikle devam et canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?