Ewet seninki gbi duzenli dgldi tarih flan yazmadm ustne dun gece idrar yaparkn yanma basladı sistis oldm galiba cnım cok yandı antibiyotk aldm bide sogan kaynatp ictm bu ay bebek olurmu blmyim ilactı sogan dıbelli ki eğlenceli gelmiş sanagün de bir tane ve su içmeden yapılması en doğrusu . geçen ay ben saçma sapan saatlerde ve sıvı alımına dikkat etmeden yapmıştım . yumurtlama sanıp yanlış çalışmıştım
kız nie kafana göre soğan falan içiyosun . bol su iç .derim ben .Ewet seninki gbi duzenli dgldi tarih flan yazmadm ustne dun gece idrar yaparkn yanma basladı sistis oldm galiba cnım cok yandı antibiyotk aldm bide sogan kaynatp ictm bu ay bebek olurmu blmyim ilactı sogan dı
doğrusunu yapıyorsun canım . ben 12.00 gibi yapıordum . burda bazı arkadaşlar 17.00 da da lh ın yüksek olduğunu söylüyorlardı. ben saçmalayıp gece 1 de sabah 5 te falan yapmıştım yapmamak lazım...vorones canım en iyi hangi saatte yapmak testleri.ben sabah 9 dan sonra sıvı almayı bırakıyorum saat 1 buçuk 2 gibi testi yapıyorum
afedersn idrara cıkamadm cnım öldum resmenkız nie kafana göre soğan falan içiyosun . bol su iç .derim ben .
allah allahh geçmiş olsun canım ya . devam ederse doktora görün . önemli böyle şeylerafedersn idrara cıkamadm cnım öldum resmen
Sagol canım şimdi saati değişip 17 de yapsam bi sorun olur mudoğrusunu yapıyorsun canım . ben 12.00 gibi yapıordum . burda bazı arkadaşlar 17.00 da da lh ın yüksek olduğunu söylüyorlardı. ben saçmalayıp gece 1 de sabah 5 te falan yapmıştım yapmamak lazım...
sagol canim doktarj gdrm yarn buyuk ihtimal bugun testn silikti degerlndrdn miallah allahh geçmiş olsun canım ya . devam ederse doktora görün . önemli böyle şeyler
geceyi bekliyoruzsagol canim doktarj gdrm yarn buyuk ihtimal bugun testn silikti degerlndrdn mi
nie aynı saatte devam etmek zor mu oluyor. sen bilirsin canım . her gün aynı saatte yapmak en doğrusu karşılaştırmak için . istersen bi gün 1 de yaptığın da bir de 17 de yap ikisi de aynıysa ertesi gün hep 17 de yapmaya devam et.Sagol canım şimdi saati değişip 17 de yapsam bi sorun olur mu
Gec kalmada yumurtanın omru 24 saatmşyageceyi bekliyoruz
Valla haklısın. Stres yapmıyorum valla olmaz sa olmasın . Bir de dünku ilişkiye güveniyorum sanırım.Gec kalmada yumurtanın omru 24 saatmşya
aynen olacagı warsa olurValla haklısın. Stres yapmıyorum valla olmaz sa olmasın . Bir de dünku ilişkiye güveniyorum sanırım.
Bu sorunun cevabı aslına bakarsan tecrübelerle hep değişti. Önerilen çift koyu çizgi ve ertesi değerlendirilmeli canım. Benim ertesi silikleşince. Ondan sonraki gün birsey kalmıyor . Bu kez de 3 gün üst üste çalıştım. . Yumurtlamayı bedenen de anladım . İlk çalışmadan sonra durmak mantıksız geldi. . Açıkçası çok takmadim . 3 ilişkinin ucü de düşünmedim illa olsun olacak mı diekızlar çift koyu çizgiyi görüncemi yumurtluyoruz yoksa çizgi tekrar silikleşincemi hangi günü değerlendirmek lazım ?
anladım canım teşekkür ederim . çift koyu çizgiyi dün gördüm ama değerlendiremedim inş bugunde koyudurBu sorunun cevabı aslına bakarsan tecrübelerle hep değişti. Önerilen çift koyu çizgi ve ertesi değerlendirilmeli canım. Benim ertesi silikleşince. Ondan sonraki gün birsey kalmıyor . Bu kez de 3 gün üst üste çalıştım. . Yumurtlamayı bedenen de anladım . İlk çalışmadan sonra durmak mantıksız geldi. . Açıkçası çok takmadim . 3 ilişkinin ucü de düşünmedim illa olsun olacak mı die
Kirak valla zaten bizim bebisler gelip gelmemekte kararsiz isimiz laklaka kalsin :) kafa dağıtak bari biraz demii ayy boyle diyorumda bugun stres yapmamam gerek :)Günaydınlar herkese. . Ben gidince kardiskolar hamisler hep gitmiş gelmiyorlar .. gelin ya . İki lafın belini kirariz
Kizlarrr :)bugun 14. Gun ve ov. Testinde koyu iki cizgi arkadas hic sasmiyo ya 3 aydr hep 14. Gun goruyorum :) offf simdi isss basa dustu stressiz bir calisma olucak varmi bana onerileriniz dikkat edeyim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?