ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Ewet seninki gbi duzenli dgldi tarih flan yazmadm ustne dun gece idrar yaparkn yanma basladı sistis oldm galiba cnım cok yandı antibiyotk aldm bide sogan kaynatp ictm bu ay bebek olurmu blmyim ilactı sogan dı

Ewet seninki gbi duzenli dgldi tarih flan yazmadm ustne dun gece idrar yaparkn yanma basladı sistis oldm galiba cnım cok yandı antibiyotk aldm bide sogan kaynatp ictm bu ay bebek olurmu blmyim ilactı sogan dı
kız nie kafana göre soğan falan içiyosun . bol su iç .derim ben .

vorones canım en iyi hangi saatte yapmak testleri.ben sabah 9 dan sonra sıvı almayı bırakıyorum saat 1 buçuk 2 gibi testi yapıyorum
doğrusunu yapıyorsun canım . ben 12.00 gibi yapıordum . burda bazı arkadaşlar 17.00 da da lh ın yüksek olduğunu söylüyorlardı. ben saçmalayıp gece 1 de sabah 5 te falan yapmıştım yapmamak lazım...

doğrusunu yapıyorsun canım . ben 12.00 gibi yapıordum . burda bazı arkadaşlar 17.00 da da lh ın yüksek olduğunu söylüyorlardı. ben saçmalayıp gece 1 de sabah 5 te falan yapmıştım yapmamak lazım...
Sagol canım şimdi saati değişip 17 de yapsam bi sorun olur mu

Sagol canım şimdi saati değişip 17 de yapsam bi sorun olur mu
nie aynı saatte devam etmek zor mu oluyor. sen bilirsin canım . her gün aynı saatte yapmak en doğrusu karşılaştırmak için . istersen bi gün 1 de yaptığın da bir de 17 de yap ikisi de aynıysa ertesi gün hep 17 de yapmaya devam et.

kızlar çift koyu çizgiyi görüncemi yumurtluyoruz yoksa çizgi tekrar silikleşincemi hangi günü değerlendirmek lazım ?

kızlar çift koyu çizgiyi görüncemi yumurtluyoruz yoksa çizgi tekrar silikleşincemi hangi günü değerlendirmek lazım ?
Bu sorunun cevabı aslına bakarsan tecrübelerle hep değişti. Önerilen çift koyu çizgi ve ertesi değerlendirilmeli canım. Benim ertesi silikleşince. Ondan sonraki gün birsey kalmıyor . Bu kez de 3 gün üst üste çalıştım. . Yumurtlamayı bedenen de anladım . İlk çalışmadan sonra durmak mantıksız geldi. . Açıkçası çok takmadim . 3 ilişkinin ucü de düşünmedim illa olsun olacak mı die

Günaydınlar herkese. . Ben gidince kardiskolar hamisler hep gitmiş gelmiyorlar .. gelin ya . İki lafın belini kirariz

anladım canım teşekkür ederim . çift koyu çizgiyi dün gördüm ama değerlendiremedim inş bugunde koyudur

Kizlarrr :)bugun 14. Gun ve ov. Testinde koyu iki cizgi arkadas hic sasmiyo ya 3 aydr hep 14. Gun goruyorum :) offf simdi isss basa dustu stressiz bir calisma olucak varmi bana onerileriniz dikkat edeyim :)

Kizlarrr :)bugun 14. Gun ve ov. Testinde koyu iki cizgi arkadas hic sasmiyo ya 3 aydr hep 14. Gun goruyorum :) offf simdi isss basa dustu stressiz bir calisma olucak varmi bana onerileriniz dikkat edeyim :)

Günaydınlar herkese. . Ben gidince kardiskolar hamisler hep gitmiş gelmiyorlar .. gelin ya . İki lafın belini kirariz
Kirak valla zaten bizim bebisler gelip gelmemekte kararsiz isimiz laklaka kalsin :) kafa dağıtak bari biraz demii ayy boyle diyorumda bugun stres yapmamam gerek :)

yani illaki duymuşsundur ama :)
hemen kalkma :)
altına yastık koy :)
bacaklarını duvara dayayabilirsin de :)
yaklaşık 30-45 dakika yat :)
sonra da bat ı bekle :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…