Evet kuzum . Çok dolaşma sen burda . Ben anladım ki benim yum . Gunl er ı burada olunca hani kızlara bugün de olsun mü deyince stres yapıyorum. Dün gece arkadaş silikleşti yapmadın mi deyince şartladim BİRAz kendimi kötü oluyor öyle. Ama tabi kaptırmadim öyle geçen ay ki gibiKirak valla zaten bizim bebisler gelip gelmemekte kararsiz isimiz laklaka kalsin :) kafa dağıtak bari biraz demii ayy boyle diyorumda bugun stres yapmamam gerek :)
Ayaklari dikmek dışında .görev tamamdır. . Bat ı bekliyorum artık . Bundan sonrası benim keyfi olacakyani illaki duymuşsundur ama :)
hemen kalkma :)
altına yastık koy :)
bacaklarını duvara dayayabilirsin de :)
yaklaşık 30-45 dakika yat :)
sonra da bat ı bekle :)
Ne guzel bak kimyasalà rağmen sasmadi. Eşine söyleme bugünun çift çizgi olduğunu . Fantazi yappKizlarrr :)bugun 14. Gun ve ov. Testinde koyu iki cizgi arkadas hic sasmiyo ya 3 aydr hep 14. Gun goruyorum :) offf simdi isss basa dustu stressiz bir calisma olucak varmi bana onerileriniz dikkat edeyim :)
e hadi güzel haberlerini bekleyelim o zaman, görev tamamAyaklari dikmek dışında .görev tamamdır. . Bat ı bekliyorum artık . Bundan sonrası benim keyfi olacak
Belki de daha iyi yapmışsındir . Hayırlısı. . Peki kasık ağrın falan oldu mü akıntın. .anladım canım teşekkür ederim . çift koyu çizgiyi dün gördüm ama değerlendiremedim inş bugunde koyudur
Senin nedir durumlar canım. ..e hadi güzel haberlerini bekleyelim o zaman, görev tamam
Senin nedir durumlar canım. ..
akıntım 3-4 gün öncesinden başladı düne kadar ikinci çizgi çıkmıyordu dün birden koyulaştı bugun sanki hafif ağrıyor gibi kasıklarım belkide psikolojiktir bugunu değerlendireyim bariBelki de daha iyi yapmışsındir . Hayırlısı. . Peki kasık ağrın falan oldu mü akıntın. .
ayyyy evet bunlari uyguluyucam insalalhta bata kadar stressiz beklerim :)yani illaki duymuşsundur ama :)
hemen kalkma :)
altına yastık koy :)
bacaklarını duvara dayayabilirsin de :)
yaklaşık 30-45 dakika yat :)
sonra da bat ı bekle :)
Tam tersine canim tam tumurtlama zamanlarimda da illa burlarda olasim geliyor yani :) bakalim artik nasil olucak bu ay senle yumurtlamamizin arasinda iki gun var sanirim insallah once sen hamis olursun sonrada ben tabiki burdaki herkeste :)Evet kuzum . Çok dolaşma sen burda . Ben anladım ki benim yum . Gunl er ı burada olunca hani kızlara bugün de olsun mü deyince stres yapıyorum. Dün gece arkadaş silikleşti yapmadın mi deyince şartladim BİRAz kendimi kötü oluyor öyle. Ama tabi kaptırmadim öyle geçen ay ki gibi
.
Ayyyy test yaptigimi da bilmiyo bu ay soylemedim evet kimyasala ragmen adet gunumde sasmiyicak insallah :)Ne guzel bak kimyasalà rağmen sasmadi. Eşine söyleme bugünun çift çizgi olduğunu . Fantazi yapp
ayyyy evet bunlari uyguluyucam insalalhta bata kadar stressiz beklerim :)
Ay insallah. da olsa ii olur. Olmasa kışın hamis olalım en gec . Su yaz tatili özgür takilalim diorum ben . Önce sen hamis kal insallah kuzummm.Tam tersine canim tam tumurtlama zamanlarimda da illa burlarda olasim geliyor yani :) bakalim artik nasil olucak bu ay senle yumurtlamamizin arasinda iki gun var sanirim insallah once sen hamis olursun sonrada ben tabiki burdaki herkeste :)
Sen simdi boyle kısa filan diyosun ya yaZ tatili ozgur olalim filan senin bebis gelir bu ay inat ya bizimkiler gel deyince gelmez bu ay olmasada olur dedigindede bi bakmissin mercimek cikivermis :)Ay insallah. da olsa ii olur. Olmasa kışın hamis olalım en gec . Su yaz tatili özgür takilalim diorum ben . Önce sen hamis kal insallah kuzummm.
Sen simdi boyle kısa filan diyosun ya yaZ tatili ozgur olalim filan senin bebis gelir bu ay inat ya bizimkiler gel deyince gelmez bu ay olmasada olur dedigindede bi bakmissin mercimek cikivermis :)
Yok olmaz kuzum ya. Zor ihtimal . Bekle adete 2 gün kala yaparsın. . Koyu çıkarsa hamissindir demek olurovu zamanımz bitti nerdyse teste devam etsekmı iki kez yumurtlama olur belki
Yok olmaz kuzum ya. Zor ihtimal . Bekle adete 2 gün kala yaparsın. . Koyu çıkarsa hamissindir demek olur[/QUOTE dimi ya o kadar dogurgan olsam simdiye coktan dogurmuştm :))
Yok canım etkilemez bence rahat ol :)Kızlar yumurtlama dönemimde iki saat gdş iki dönus memlektm sivastan yasagdgm yer kayseriye arabayla yolculuk yaptm annem siwasta ev tasıo yerleri sldm egilp is yaptm etkilermi oda acba döllenmeyi aklımda bin bir turlu soru war
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?