ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Kimseler yok .. ben de diyet topicleriné giderim. Benim yoldaş lar hep gitmiş. Sevdabuzer NerdesinNn ..

Aynenn olmazsa öteki olmazsa otekiiiii... bahar temizliğine giriştim. Cam silmeye gidiyorum. Kahvaltı keyfimé diyecek yoktu ama eşime de tatil olunca .. bebisimiz de olsunnn inşallah.

Eklentiler

• 2015-05-19 12.58.55.webp
    68,9 KB · Görüntüleme: 69
kuzummmm sahalara geri dönmüşsün inşallah bu ay mutlu haberi alcan ben geçen ay dedimdi 29 mayıs diye bakalım sendede tutacakmı

Aynenn olmazsa öteki olmazsa otekiiiii... bahar temizliğine giriştim. Cam silmeye gidiyorum. Kahvaltı keyfimé diyecek yoktu ama eşime de tatil olunca .. bebisimiz de olsunnn inşallah.
arkadaki manzara denizmi afiyet olsun kuzum

geldim kuzum geldim net bozuktu haftaspnuda kaçamaklardaydım bugunde tatil ohhhhhh dicemde temizlikte olmasa
Ben de deli gibi bahar temizliği yapıyorum. Bi nefes alıyim dedim. . Seni gördüm sevindim. Ay bu temizliğé bir de on gün sonra bebis haberi gelse ne güzel olurdu yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…