mercumwgini haberlerini almayi sabirsizlikla bekliyorum kuzumAy insallah. da olsa ii olur. Olmasa kışın hamis olalım en gec . Su yaz tatili özgür takilalim diorum ben . Önce sen hamis kal insallah kuzummm.
Iyi geceler yarın tatil oh :)İyi geceler herkeseee,..
O bizim oyunlara gelicek.mi bakalım.:)çaktırma blöf yapıyorum.. kandırcam mercimek kılıklıyi.
Gunaydin canımmm. .tatildi malum. Anca günaydın
Aynenn olmazsa öteki olmazsa otekiiiii... bahar temizliğine giriştim. Cam silmeye gidiyorum. Kahvaltı keyfimé diyecek yoktu ama eşime de tatil olunca .. bebisimiz de olsunnn inşallah.Gunaydın kızlarrr bi tatil sabahına günaydın hamisler bebislerini buyutsun göbüşlerini büyütsün bizlerde hamiş kalalım önümüzdeki günlerde bu ay olmasada gelecek ay oda olmazsa diger ay sıfır sıkıntı stres :))
kuzummmm sahalara geri dönmüşsünbelli ki eğlenceli gelmiş sanagün de bir tane ve su içmeden yapılması en doğrusu . geçen ay ben saçma sapan saatlerde ve sıvı alımına dikkat etmeden yapmıştım . yumurtlama sanıp yanlış çalışmıştım
kuzum uzaklaşmak sana yaramış hep böyle ol ne gereği var strese olursa rabbim zaten veriyorValla haklısın. Stres yapmıyorum valla olmaz sa olmasın . Bir de dünku ilişkiye güveniyorum sanırım.
kısa ve öz güzelmişyani illaki duymuşsundur ama :)
hemen kalkma :)
altına yastık koy :)
bacaklarını duvara dayayabilirsin de :)
yaklaşık 30-45 dakika yat :)
sonra da bat ı bekle :)
arkadaki manzara denizmiAynenn olmazsa öteki olmazsa otekiiiii... bahar temizliğine giriştim. Cam silmeye gidiyorum. Kahvaltı keyfimé diyecek yoktu ama eşime de tatil olunca .. bebisimiz de olsunnn inşallah.
geldim kuzum geldim net bozuktu haftaspnuda kaçamaklardaydımKimseler yok .. ben de diyet topicleriné giderim. Benim yoldaş lar hep gitmiş. Sevdabuzer NerdesinNn ..
oyyyy son hamişimiz sanada gunaydın
Canim benimki böle oldu iki gun sadce önce ve sonra silikti ikinci cizgm hc tam koyu olmadı belirgin koyuya yakın oldu 12. Gun yumurtlamam lazm adete göre testm 10 ve 11 d koyuydu 9,11,12 gunleri iliskim oldu koyu oldgu iki gun ust uste iliski oldu dahada olmadıEki Görüntüle 1532632 Eki Görüntüle 1532630 Eki Görüntüle 1532629 Kızlar kaç güne koyulaşır bugün 17. Günüm bakarmisinız testlerime
Göl kuşum. . Sagol. Güya rejim yapıyormarkadaki manzara denizmiafiyet olsun kuzum
18 tam koyulaşacak Bence . Ama en koyusu 17 de olabilir yani 18 de silikleşirse. 17 çift koyu günün denebilir .Eki Görüntüle 1532632 Eki Görüntüle 1532630 Eki Görüntüle 1532629 Kızlar kaç güne koyulaşır bugün 17. Günüm bakarmisinız testlerime
Ben de deli gibi bahar temizliği yapıyorum. Bi nefes alıyim dedim. . Seni gördüm sevindim. Ay bu temizliğé bir de on gün sonra bebis haberi gelse ne güzel olurdu yaaaageldim kuzum geldim net bozuktu haftaspnuda kaçamaklardaydımbugunde tatil ohhhhhh dicemde temizlikte olmasa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?