Hayırlısı canım . 13 te olsaymış iyimis ama. Oldu bu is inşallah.Canim benimki böle oldu iki gun sadce önce ve sonra silikti ikinci cizgm hc tam koyu olmadı belirgin koyuya yakın oldu 12. Gun yumurtlamam lazm adete göre testm 10 ve 11 d koyuydu 9,11,12 gunleri iliskim oldu koyu oldgu iki gun ust uste iliski oldu dahada olmadı
Ah cnim keske olsa 13 te hasta oldum ya kuzum cok istemstm bende bu arada kahwaltı sofran mukemll afiyet olsn nerde yasıyosnuzHayırlısı canım . 13 te olsaymış iyimis ama. Oldu bu is inşallah.ay ben kime böyle desem hamis oluyor . Darısı sana . nasıl da kendime pay çıkarıyorm
Kuzum cok yorma kendni belki bebiş var rahatsız olabilr dikkatli ol benceBen de deli gibi bahar temizliği yapıyorum. Bi nefes alıyim dedim. . Seni gördüm sevindim. Ay bu temizliğé bir de on gün sonra bebis haberi gelse ne güzel olurdu yaaaa
gelcek gelcek ben inanıyorum ben bahar temizliğini seminer zamanına erteliyorumBen de deli gibi bahar temizliği yapıyorum. Bi nefes alıyim dedim. . Seni gördüm sevindim. Ay bu temizliğé bir de on gün sonra bebis haberi gelse ne güzel olurdu yaaaa
kısa ve öz güzelmiş
gelcek gelcek ben inanıyorum ben bahar temizliğini seminer zamanına erteliyorum
canım bu topikte kıme rastlarsan çoğu öğretmen bende öğretmenimSeminer derken :) ogretmen miyiz :)
yoktur kuzum yaa. ben gene hissetmiorum ya hayırlısı. valla varsa da çok yordum kendimi atlayıp zıplıom ya bilmiomm artık.Kuzum cok yorma kendni belki bebiş var rahatsız olabilr dikkatli ol bence
ay haklısınn aslında . yarı da kaldı tüm ev . pazar boş benim . pazar başladım . salı iyi geldi . biter sanıodum . amaaaa nerde. perdeleri ütülemek wc banyo. camları siliyim derken bittmeeedii. sağolsun eşim yardımcı oluor ama. iyi söylendi perdeleri taktırınca falan :)gelcek gelcek ben inanıyorum ben bahar temizliğini seminer zamanına erteliyorum
ayyyyy ütü ve cam silmeay haklısınn aslında . yarı da kaldı tüm ev . pazar boş benim . pazar başladım . salı iyi geldi . biter sanıodum . amaaaa nerde. perdeleri ütülemek wc banyo. camları siliyim derken bittmeeedii. sağolsun eşim yardımcı oluor ama. iyi söylendi perdeleri taktırınca falan :)
canım bu topikte kıme rastlarsan çoğu öğretmen bende öğretmenim
benim eşimde aşırı derecede titiz ve simetrik obsesif hastası zaten perdeleri yıkayayım dedim çıkartmıyo şekli bozulcak diye :)ay haklısınn aslında . yarı da kaldı tüm ev . pazar boş benim . pazar başladım . salı iyi geldi . biter sanıodum . amaaaa nerde. perdeleri ütülemek wc banyo. camları siliyim derken bittmeeedii. sağolsun eşim yardımcı oluor ama. iyi söylendi perdeleri taktırınca falan :)
branş ne canımhmm iyimiş ben de sizdenim :)
branş ne canım
ay güldürdün beni yahuuuu. çok hoşsunuzbenim eşimde aşırı derecede titiz ve simetrik obsesif hastası zaten perdeleri yıkayayım dedim çıkartmıyo şekli bozulcak diye :)
öğretmenler odası topiğiiii :)Rehberlik. Senjn tatlmm
öğretmenler odası topiğiiii :)
ben de rafları falan silmeyi sevmiom toz almayı hani ince iş. çaktırma tüm camları mutfak hariççç eşime sildirdim :)ayyyyy ütü ve cam silmenefret ediyorum ya o yuzden okulda doğru dürüst kumaş pantolon giymiyorum
ohhhh iyi yapmışsın eşlerin yardımı olmadan bazen olmuyo yavben de rafları falan silmeyi sevmiom toz almayı hani ince iş. çaktırma tüm camları mutfak hariççç eşime sildirdim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?