ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Hayırlısı canım . 13 te olsaymış iyimis ama. Oldu bu is inşallah. ay ben kime böyle desem hamis oluyor . Darısı sana . nasıl da kendime pay çıkarıyorm

Hayırlısı canım . 13 te olsaymış iyimis ama. Oldu bu is inşallah. ay ben kime böyle desem hamis oluyor . Darısı sana . nasıl da kendime pay çıkarıyorm
Ah cnim keske olsa 13 te hasta oldum ya kuzum cok istemstm bende bu arada kahwaltı sofran mukemll afiyet olsn nerde yasıyosnuz

Ben de deli gibi bahar temizliği yapıyorum. Bi nefes alıyim dedim. . Seni gördüm sevindim. Ay bu temizliğé bir de on gün sonra bebis haberi gelse ne güzel olurdu yaaaa
Kuzum cok yorma kendni belki bebiş var rahatsız olabilr dikkatli ol bence

Ben de deli gibi bahar temizliği yapıyorum. Bi nefes alıyim dedim. . Seni gördüm sevindim. Ay bu temizliğé bir de on gün sonra bebis haberi gelse ne güzel olurdu yaaaa
gelcek gelcek ben inanıyorum ben bahar temizliğini seminer zamanına erteliyorum

gelcek gelcek ben inanıyorum ben bahar temizliğini seminer zamanına erteliyorum
ay haklısınn aslında . yarı da kaldı tüm ev . pazar boş benim . pazar başladım . salı iyi geldi . biter sanıodum . amaaaa nerde. perdeleri ütülemek wc banyo. camları siliyim derken bittmeeedii. sağolsun eşim yardımcı oluor ama. iyi söylendi perdeleri taktırınca falan :)

ayyyyy ütü ve cam silme nefret ediyorum ya o yuzden okulda doğru dürüst kumaş pantolon giymiyorum

benim eşimde aşırı derecede titiz ve simetrik obsesif hastası zaten perdeleri yıkayayım dedim çıkartmıyo şekli bozulcak diye :)

ayyyyy ütü ve cam silme nefret ediyorum ya o yuzden okulda doğru dürüst kumaş pantolon giymiyorum
ben de rafları falan silmeyi sevmiom toz almayı hani ince iş. çaktırma tüm camları mutfak hariççç eşime sildirdim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…