- 10 Aralık 2012
- 5.180
- 3.045
- 373
vallahi ya .)öğretmenler odası topiğiiii :)
öyle yaaa. ev taşıma da yanımda değildi geçen sene. onca işi tek başına yapmıştım . bu kez ona da yaptırıom . bir nevi o günlerin acısını çıkarıyom :)ohhhh iyi yapmışsın eşlerin yardımı olmadan bazen olmuyo yav
çoğu zaman işime yarıyor obsesif olması daha görmedim bir eşyasının dağınık olduğunu dolabi her zaman jılet gibi dumduz :) toz almayı benden iyi yapıyor sebze meyve yerleştrmeye karışmıyorum bile tek tek siler öyle intizamlı şekilde yerleştiriyorki buzdolabını açtığımda hazır ola geçesim geliyoray güldürdün beni yahuuuu. çok hoşsunuz
teknoloji tasarımmalesef
yoktur kuzum yaa. ben gene hissetmiorum ya hayırlısı. valla varsa da çok yordum kendimi atlayıp zıplıom ya bilmiomm artık.
benim kendi alaıım değil canım eşmin yanına gelebilmek için alan değiştirmek zorunda kaldım geride dönemiyom şimdi hayırlısı artık senınkı nıye ıyı değilki lisedemisinUzulme cnm ya benmki de cok iyi sayilmaz
benim kendi alaıım değil canım eşmin yanına gelebilmek için alan değiştirmek zorunda kaldım geride dönemiyom şimdi hayırlısı artık senınkı nıye ıyı değilki lisedemisin
Ohhhh misss gibi deniz havasi ve kahvalti tam oraya bi bebek yakisiyormus gercekten :)Aynenn olmazsa öteki olmazsa otekiiiii... bahar temizliğine giriştim. Cam silmeye gidiyorum. Kahvaltı keyfimé diyecek yoktu ama eşime de tatil olunca .. bebisimiz de olsunnn inşallah.
dediğin doğru regber öğretmen deyınce hep yatış bölümü zannediyorlar ha onada denk geldim gerçekten hakkıyla yapanada denk geldim aman her meslekte yokmu sanki herkes her zamanherşeyi hakkıylamı yapıyor önemli olan maaşını aldığında içinin rahat olması...ben ilk alan değiştirdiğimde bana ohhh yatarsın artık dediler dersin içeriğine baktım bomboş sadece kağıda şekil verme...sonra araştırdım okul okul gezdim birilerinden birşey öğreneyim diye millet birşey yapmamış bu böyle olmaz dedim el sanatlarını öğrendim önce kendim evde yaptım sonra okulda öğrencilere yaptırdım merakımda vardı zaten kendimi geliştirmeye çalışıyorum millet ne ders edesin ben eve geldiğimde ayaklarım şişiyorsa eğer öğrencilerin tüm stresini atıp onlarada birşey katıyorsam ilerleyen yaşlarda yaptığı el sanatlarını görünce sevinirse ne mutlu bana boşver takma kafana milleti ne derlerse desinlerO da kitu olmus yaw :s benimki de hem lise hem de yanlus anlama cnm da hani ogretmn yerine kiymuyrlr ya bazilari iste o can sıkici
Ayni bend bunu dusundm hep iliski snrası gıcıgna tuwaletm geliyor :) yok böle birsey bu ayda ise gtmdn yaptık o isi sabh altı bucuktan yedi bucuga kadar yatp wcye grip ise gttm iki gun ust uste ucuncu gunde esimde bende hastaydk olmadı uc gun ust uste olmalıydı bence döllen me 30 saatı buluyo cnim bebek tam 6 gunde rahme yerlesiyor bat ne zamanKizlarrrr nabersinizzz canlar ay bisey sorucam ben.de yumurtlama gunelrinde sapitiyorum iste buralarda dolasarak :)
Simdi iliskiden sinra yarim saat uzansak yeterlimidir ki birde bu spermancikleeer yumurtalga direk gecip gidiyomu ya dollenme ne kadar zamanda oluyor bilgisi olan varmi canlar :)
Canimm ben yeni girdim dahaaa iyi geceelrrr :)
dediğin doğru regber öğretmen deyınce hep yatış bölümü zannediyorlar ha onada denk geldim gerçekten hakkıyla yapanada denk geldim aman her meslekte yokmu sanki herkes her zamanherşeyi hakkıylamı yapıyor önemli olan maaşını aldığında içinin rahat olması...ben ilk alan değiştirdiğimde bana ohhh yatarsın artık dediler dersin içeriğine baktım bomboş sadece kağıda şekil verme...sonra araştırdım okul okul gezdim birilerinden birşey öğreneyim diye millet birşey yapmamış bu böyle olmaz dedim el sanatlarını öğrendim önce kendim evde yaptım sonra okulda öğrencilere yaptırdım merakımda vardı zaten kendimi geliştirmeye çalışıyorum millet ne ders edesin ben eve geldiğimde ayaklarım şişiyorsa eğer öğrencilerin tüm stresini atıp onlarada birşey katıyorsam ilerleyen yaşlarda yaptığı el sanatlarını görünce sevinirse ne mutlu bana boşver takma kafana milleti ne derlerse desinler
canim koyu cizgiyi dun gordum bugunden itibaren 14 gun sayarsam 2 haziran :)Ayni bend bunu dusundm hep iliski snrası gıcıgna tuwaletm geliyor :) yok böle birsey bu ayda ise gtmdn yaptık o isi sabh altı bucuktan yedi bucuga kadar yatp wcye grip ise gttm iki gun ust uste ucuncu gunde esimde bende hastaydk olmadı uc gun ust uste olmalıydı bence döllen me 30 saatı buluyo cnim bebek tam 6 gunde rahme yerlesiyor bat ne zaman
Cok varms daha iliskıni sabah yap mumkunse aile hekimi arkdsm war o sole di uyandgnz ancanim koyu cizgiyi dun gordum bugunden itibaren 14 gun sayarsam 2 haziran :)
Yok canim ya ben merkezde xalismiyorum nerkezde yasyip ilceye gidiyorum onun icin servis filan dusta alamam sabah olmuyor onun icin zaten dun bugun ve birde yarin calisma yaptikmi islem tamamdir sanirim.gwrisi allahin takdiri biz elimizden geleni yapmis bulunuyoruz artik :) insallah tutar bebiste surpri olur nedense bu ay umidim yok.geevn ay kimyasal gebelik gecirdim.. Senin bat ne zamanCok varms daha iliskıni sabah yap mumkunse aile hekimi arkdsm war o sole di uyandgnz an
29 mayis cnım benimd hc ama hjb umudm yok yumurtlamadan iki gun sonra antibiyotk ictm iki gece etkiler galiba.adetten iki uc gun önce akıntm oluyo o zaman anlyrm adet gelecek gecn ay farkettmYok canim ya ben merkezde xalismiyorum nerkezde yasyip ilceye gidiyorum onun icin servis filan dusta alamam sabah olmuyor onun icin zaten dun bugun ve birde yarin calisma yaptikmi islem tamamdir sanirim.gwrisi allahin takdiri biz elimizden geleni yapmis bulunuyoruz artik :) insallah tutar bebiste surpri olur nedense bu ay umidim yok.geevn ay kimyasal gebelik gecirdim.. Senin bat ne zaman
zor be yaaa. ay ben yeri gelio çok dağınık oluyorum . hep kavga ederdik heraldeçoğu zaman işime yarıyor obsesif olması daha görmedim bir eşyasının dağınık olduğunu dolabi her zaman jılet gibi dumduz :) toz almayı benden iyi yapıyor sebze meyve yerleştrmeye karışmıyorum bile tek tek siler öyle intizamlı şekilde yerleştiriyorki buzdolabını açtığımda hazır ola geçesim geliyor
tülleri ütülemedim de güneşlikler kırışmıştı . ben de ıslak asıyorum :)Aynen cnım bende bisi hissetmyrm olsa hissedrdk hic beklemeylm en iyisi bu aytülu niye ütuldn ıslak asıyorm ben bi gun sonra dumduz hc kırırsmaz
yarım saat az gibi tatlım ya. az uyuyuver. tam bilgim yok tatlım da . 10 dk da falan gio diolar. bi de toplam yerleşme 6 günde oluo diebiliorumKizlarrrr nabersinizzz canlar ay bisey sorucam ben.de yumurtlama gunelrinde sapitiyorum iste buralarda dolasarak :)
Simdi iliskiden sinra yarim saat uzansak yeterlimidir ki birde bu spermancikleeer yumurtalga direk gecip gidiyomu ya dollenme ne kadar zamanda oluyor bilgisi olan varmi canlar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?