ben hiç bilmezken . yani buralarda takılmazken . ilişkiden hemmmenn sonra giderdimmm . 10 ay ondan olmadı galiba benim . gerçi yum . günlerini de bilmezdim . sanardım ki her an da hamiş olunabilir.Ayni bend bunu dusundm hep iliski snrası gıcıgna tuwaletm geliyor :) yok böle birsey bu ayda ise gtmdn yaptık o isi sabh altı bucuktan yedi bucuga kadar yatp wcye grip ise gttm iki gun ust uste ucuncu gunde esimde bende hastaydk olmadı uc gun ust uste olmalıydı bence döllen me 30 saatı buluyo cnim bebek tam 6 gunde rahme yerlesiyor bat ne zaman
Ya benim esim hala inanmyo tecavuze ugrayp hamile kalan nasl kalıyor diyor bi komsum war 5 yil cocugu olmamş ona anlattm eskidn yumurtlama ne blmezdm belki o yuzdn uzadı ddm walla dogurgan olsan bir kez iliskide olurdun dediben hiç bilmezken . yani buralarda takılmazken . ilişkiden hemmmenn sonra giderdimmm . 10 ay ondan olmadı galiba benim . gerçi yum . günlerini de bilmezdim . sanardım ki her an da hamiş olunabilir.
komşun da lafff . ne öyle denir mi. ben de öyle bilirdim . ama o türk filmlerinde dizilerde öyle oluo. doğurganlıkla ne alaka.Ya benim esim hala inanmyo tecavuze ugrayp hamile kalan nasl kalıyor diyor bi komsum war 5 yil cocugu olmamş ona anlattm eskidn yumurtlama ne blmezdm belki o yuzdn uzadı ddm walla dogurgan olsan bir kez iliskide olurdun dedi
Insanlar böyle cnım ya resmen kendnce kucumsedikomşun da lafff . ne öyle denir mi. ben de öyle bilirdim . ama o türk filmlerinde dizilerde öyle oluo. doğurganlıkla ne alaka.
amann takmamak lazım . dur bakalım . yaz tatili gelsin memlekete gidince ailelere nasıl dayancam bilmiorum . bebişli gitmem şart die die . nasıl yıprattım kendimi buralarda . ne biliyimmmm amannn . bir şeyim de kolay gelseydi şöyle ne vardı ... töbe isyan etmiorum da . pat die hamiş olanlar . atananlar.. evlenenler.. hep özendim yani hayat boyu. hoşş çok şükür rabbim hepsini bana verdi yaşattı ama biraz uğraştırdı . biraz değil hatta çokkk. şimdi de bu bebiş olayı var sırada umarım hastane hastane dolaştırmaz . kendiliğinden zamanında hayırlısıyla gelirrrrr..Insanlar böyle cnım ya resmen kendnce kucumsedi
Kıyamam kuzum bend bunu diyrm esime d neyim kolay olduki diye adet olunca oda hc birsyn kolay olmadı ki bekle der isimi 4 yıl esimi 9 yıl bekledim artk sen dusunamann takmamak lazım . dur bakalım . yaz tatili gelsin memlekete gidince ailelere nasıl dayancam bilmiorum . bebişli gitmem şart die die . nasıl yıprattım kendimi buralarda . ne biliyimmmm amannn . bir şeyim de kolay gelseydi şöyle ne vardı ... töbe isyan etmiorum da . pat die hamiş olanlar . atananlar.. evlenenler.. hep özendim yani hayat boyu. hoşş çok şükür rabbim hepsini bana verdi yaşattı ama biraz uğraştırdı . biraz değil hatta çokkk. şimdi de bu bebiş olayı var sırada umarım hastane hastane dolaştırmaz . kendiliğinden zamanında hayırlısıyla gelirrrrr..
Giden gittii artik iliskiden 2 saat sonrada wcye gttim hayirlisi :)yarım saat az gibi tatlım ya. az uyuyuver. tam bilgim yok tatlım da . 10 dk da falan gio diolar. bi de toplam yerleşme 6 günde oluo diebiliorum
İnsallah gelmez adetin canimm takma dcem.takiliyor ister istemez29 mayis cnım benimd hc ama hjb umudm yok yumurtlamadan iki gun sonra antibiyotk ictm iki gece etkiler galiba.adetten iki uc gun önce akıntm oluyo o zaman anlyrm adet gelecek gecn ay farkettm
tebrik ederim Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsinMerhaba arkadaşlar.Buraya yazmayı unutmuşum, gebeyim Allah'ın izniyle.
tebrik ederim Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin
kızlar günaydın herkese
ben gecen hafta doktora gittiğimde doktor 1-2 güne yumurtlaman olur demişti bende bu ay ilk kez ovulasyon testlerini kullandığım için özellikle yaptım yumurtlama döneminde nasıl görünüyor diye
bende 2. çizgi hiçbir zaman ilki kadar koyu olmuyor bu normalmi?
inş kimsenin gelmesin aylar gectkce alısmaya basliyosun önceki adetmde daha az uzuldm umudum yine yok yaİnsallah gelmez adetin canimm takma dcem.takiliyor ister istemez
Canim bende 3 ay adet duzensizligi yasadim ov. Testi kullandm 15 16. Gün yumurtladm sandm test tekrar koyulasmaya baslayincada heralde hamileym dedim ama meger yeni yumurtluyormusm tam 28. Gunde yani normal adet olmam gereken gunde yumurtlama oldu. Cok şükür ki kacirmdm iliskiye devam ettm. Ve sık sık ilişki önermiyrm. 3 yada 4 günde bir olsn. Vücudunda dinlenmeye ihtiyacı var. Hamile kalmadan once gün aşırı deniyirdk bu yuzden yumurtlamayi kacirmam mümkün degildi. Ama anladm ki tek iliskiylede oluyrms. Sen testlerini yapmaya devam et günde 1 tane yap. Ben 12 gibi yapiyrdm. Gayet saglikli sonuçlar aldm. Rabbim hayırlısını nasip etsn insallah Cumlemize..Benim 11 ay önce bi dış gebeliğim oldu ameliyattan sonra adetlerim düzensizleşti ama ortalama 32 33 günde oluyorum ama geçen ay 54 günde oldum doktorada gittim adetin 3. Günüde gittim hormon tahlillerim Rahim yumurtalıklar hersey normal dedi ama niye 54 gün oldu bilmiyoruz yani mevsim degisikliginden olabilir.
Tebrik ederimm :) rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin :) senin yumurtlama zamaninda iliski hangi gunler olmustu canin..koyuyy gordugundemi,siliklesince mi?Merhaba arkadaşlar.Buraya yazmayı unutmuşum, gebeyim Allah'ın izniyle.
Tebrik ederimm :) rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin :) senin yumurtlama zamaninda iliski hangi gunler olmustu canin..koyuyy gordugundemi,siliklesince mi?
Yani 28. Gündeki yumurtlamadan mi hamile kaldınız.bende ateş olcuyodum 41. Gün yumurtladim ama kaçırdım ben 54. Günde regl geldi.insallah bu ay gelir bebisCanim bende 3 ay adet duzensizligi yasadim ov. Testi kullandm 15 16. Gün yumurtladm sandm test tekrar koyulasmaya baslayincada heralde hamileym dedim ama meger yeni yumurtluyormusm tam 28. Gunde yani normal adet olmam gereken gunde yumurtlama oldu. Cok şükür ki kacirmdm iliskiye devam ettm. Ve sık sık ilişki önermiyrm. 3 yada 4 günde bir olsn. Vücudunda dinlenmeye ihtiyacı var. Hamile kalmadan once gün aşırı deniyirdk bu yuzden yumurtlamayi kacirmam mümkün degildi. Ama anladm ki tek iliskiylede oluyrms. Sen testlerini yapmaya devam et günde 1 tane yap. Ben 12 gibi yapiyrdm. Gayet saglikli sonuçlar aldm. Rabbim hayırlısını nasip etsn insallah Cumlemize..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?