ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

ben hiç bilmezken . yani buralarda takılmazken . ilişkiden hemmmenn sonra giderdimmm . 10 ay ondan olmadı galiba benim . gerçi yum . günlerini de bilmezdim . sanardım ki her an da hamiş olunabilir.

ben hiç bilmezken . yani buralarda takılmazken . ilişkiden hemmmenn sonra giderdimmm . 10 ay ondan olmadı galiba benim . gerçi yum . günlerini de bilmezdim . sanardım ki her an da hamiş olunabilir.
Ya benim esim hala inanmyo tecavuze ugrayp hamile kalan nasl kalıyor diyor bi komsum war 5 yil cocugu olmamş ona anlattm eskidn yumurtlama ne blmezdm belki o yuzdn uzadı ddm walla dogurgan olsan bir kez iliskide olurdun dedi

Ya benim esim hala inanmyo tecavuze ugrayp hamile kalan nasl kalıyor diyor bi komsum war 5 yil cocugu olmamş ona anlattm eskidn yumurtlama ne blmezdm belki o yuzdn uzadı ddm walla dogurgan olsan bir kez iliskide olurdun dedi
komşun da lafff . ne öyle denir mi. ben de öyle bilirdim . ama o türk filmlerinde dizilerde öyle oluo. doğurganlıkla ne alaka.

Insanlar böyle cnım ya resmen kendnce kucumsedi
amann takmamak lazım . dur bakalım . yaz tatili gelsin memlekete gidince ailelere nasıl dayancam bilmiorum . bebişli gitmem şart die die . nasıl yıprattım kendimi buralarda . ne biliyimmmm amannn . bir şeyim de kolay gelseydi şöyle ne vardı ... töbe isyan etmiorum da . pat die hamiş olanlar . atananlar.. evlenenler.. hep özendim yani hayat boyu. hoşş çok şükür rabbim hepsini bana verdi yaşattı ama biraz uğraştırdı . biraz değil hatta çokkk. şimdi de bu bebiş olayı var sırada umarım hastane hastane dolaştırmaz . kendiliğinden zamanında hayırlısıyla gelirrrrr..

herkesee iyi geceler. bol hamişli haberler.. her hafta bir hamiş haberi veren topic. eski günlerine dönsün inşallaaahhhh

Kıyamam kuzum bend bunu diyrm esime d neyim kolay olduki diye adet olunca oda hc birsyn kolay olmadı ki bekle der isimi 4 yıl esimi 9 yıl bekledim artk sen dusun

kızlar günaydın herkese

ben gecen hafta doktora gittiğimde doktor 1-2 güne yumurtlaman olur demişti bende bu ay ilk kez ovulasyon testlerini kullandığım için özellikle yaptım yumurtlama döneminde nasıl görünüyor diye
bende 2. çizgi hiçbir zaman ilki kadar koyu olmuyor bu normalmi?

yokmu kızlar bu durumu yaşayan

günaydın kızlar :) bu ay yumurtlama günlerini hiç değerlendiremedim vajıyı yeni yendim çok zorlanıyorum bu seferde başarılı olamadım offf bekle şimdi öbür ayı

Canim bende 3 ay adet duzensizligi yasadim ov. Testi kullandm 15 16. Gün yumurtladm sandm test tekrar koyulasmaya baslayincada heralde hamileym dedim ama meger yeni yumurtluyormusm tam 28. Gunde yani normal adet olmam gereken gunde yumurtlama oldu. Cok şükür ki kacirmdm iliskiye devam ettm. Ve sık sık ilişki önermiyrm. 3 yada 4 günde bir olsn. Vücudunda dinlenmeye ihtiyacı var. Hamile kalmadan once gün aşırı deniyirdk bu yuzden yumurtlamayi kacirmam mümkün degildi. Ama anladm ki tek iliskiylede oluyrms. Sen testlerini yapmaya devam et günde 1 tane yap. Ben 12 gibi yapiyrdm. Gayet saglikli sonuçlar aldm. Rabbim hayırlısını nasip etsn insallah Cumlemize..

Tebrik ederimm :) rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin :) senin yumurtlama zamaninda iliski hangi gunler olmustu canin..koyuyy gordugundemi,siliklesince mi?

Allah isteyen herkese nasip etsin, bana da sağlıkla kucağıma almayı inşallah.
Benim sadece çift çizgi günü ilişkim oldu. Öncesinde ve sonrasında yakın ilişki yok.

Yani 28. Gündeki yumurtlamadan mi hamile kaldınız.bende ateş olcuyodum 41. Gün yumurtladim ama kaçırdım ben 54. Günde regl geldi.insallah bu ay gelir bebis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…