ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

mrb kızlar galiba sistist oldum ya da vajinit yada ikisinide ayni anda oldm idrara ckarken yanma var ama rahimde belki sorn urolojiye gttm bugun kadin doguma gtmdm ultrasonla bakck buyuk ihtimal adet sonrası en iyisi. kan verdim gebelik cıkarmı acaba simdidn

Yani 28. Gündeki yumurtlamadan mi hamile kaldınız.bende ateş olcuyodum 41. Gün yumurtladim ama kaçırdım ben 54. Günde regl geldi.insallah bu ay gelir bebis
Evet canim öyle oldu. Her gün yap bir tane muhakkak yakalayacaksn :) insallah hayırlısıyla nasip olur bu ay :)

Geçmiş olsun canım. . Bol su içiyorsun değil mi. İnşallah güzel haber gelir . Yum. Dan daha 5 6 gün geçti ama çıkar mı çıkar belkim gebelik . Hadi inşallahh

Tebrikler canım. Allahım bizlere de tattirsin insallah bu mutluluğu. .. yumurtlama takibi yapmıştın değil mi.yum.dan 6. Günden sonra falan bi belirti yasamismiydin
Belirti denir mi bilmiyorum ama sağ kasığımda anlık iğne batması gibi sızı hissediyordum. Kramp gibi değil kesinlikle. Ufak bir sızı gibi 1-2 saniye.

Kızlar dün ikisi eşit koyulukta değildi bugunde siliklesti ben şimdi yumurtladım mi yumurtlamadim mi Çatladı mi bi bakarmisiniz

Belirti denir mi bilmiyorum ama sağ kasığımda anlık iğne batması gibi sızı hissediyordum. Kramp gibi değil kesinlikle. Ufak bir sızı gibi 1-2 saniye.
Vayyyhhh işte beklenen cevap . Beynim gene oyun oynuyor bana dun olduydu bana oyLe. Ay ne var hamis olsam ben de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…