Benimd öyleydi ama yumurtlamada iki gun dgr gune göre koyu oldu dgr cizgi gbi olmadi hic bide cizgı daha hızlı olustuyokmu kızlar bu durumu yaşayan
bende panik oldum sorunmu var acaba diye teşekkür ederim cevabın içinBenimd öyleydi ama yumurtlamada iki gun dgr gune göre koyu oldu dgr cizgi gbi olmadi hic bide cizgı daha hızlı olustu
Yumurtlama btsn testni yap yine farkı görmk icn cok silik cıkiyorbende panik oldum sorunmu var acaba diye teşekkür ederim cevabın için
Evet canim öyle oldu. Her gün yap bir tane muhakkak yakalayacaksn :) insallah hayırlısıyla nasip olur bu ay :)Yani 28. Gündeki yumurtlamadan mi hamile kaldınız.bende ateş olcuyodum 41. Gün yumurtladim ama kaçırdım ben 54. Günde regl geldi.insallah bu ay gelir bebis
Geçmiş olsun canım. . Bol su içiyorsun değil mi. İnşallah güzel haber gelir . Yum. Dan daha 5 6 gün geçti ama çıkar mı çıkar belkim gebelik . Hadi inşallahhmrb kızlar galiba sistist oldum ya da vajinit yada ikisinide ayni anda oldm idrara ckarken yanma var ama rahimde belki sorn urolojiye gttm bugun kadin doguma gtmdm ultrasonla bakck buyuk ihtimal adet sonrası en iyisi. kan verdim gebelik cıkarmı acaba simdidn
Tebrikler canım. Allahım bizlere de tattirsin insallah bu mutluluğu. .. yumurtlama takibi yapmıştın değil mi.yum.dan 6. Günden sonra falan bi belirti yasamismiydinTeşekkür ederim, darısı tüm isteyenlerin başına inşallah.
Belirti denir mi bilmiyorum ama sağ kasığımda anlık iğne batması gibi sızı hissediyordum. Kramp gibi değil kesinlikle. Ufak bir sızı gibi 1-2 saniye.Tebrikler canım. Allahım bizlere de tattirsin insallah bu mutluluğu. .. yumurtlama takibi yapmıştın değil mi.yum.dan 6. Günden sonra falan bi belirti yasamismiydin
0.1 degerm cnim yok yani bebekGeçmiş olsun canım. . Bol su içiyorsun değil mi. İnşallah güzel haber gelir . Yum. Dan daha 5 6 gün geçti ama çıkar mı çıkar belkim gebelik . Hadi inşallahh
deniyim bi bakim nasıl cıkıcak cok teşekkürler o kadar yere yazdım tek sen cevap verdin valla:)Yumurtlama btsn testni yap yine farkı görmk icn cok silik cıkiyor
Ne dmk cnimdeniyim bi bakim nasıl cıkıcak cok teşekkürler o kadar yere yazdım tek sen cevap verdin valla:)
Benimde böyleydi yumurtladn buyuk ihtimal cnim. 5 gun gecti benim yumurtlamadan betaya bktı dr negatif cıktı antibiyotik baslarsn ddi betaya göre bkalm sımdi gdcm ne dycekEki Görüntüle 1533940 Eki Görüntüle 1533938 Kızlar dün ikisi eşit koyulukta değildi bugunde siliklesti ben şimdi yumurtladım mi yumurtlamadim mi Çatladı mi bi bakarmisiniz
Sonra artar belki . Daha çok yeni. Yani bilmiyorum pek de..Hayırlısi kuzum hem. Ben burdayım yoldaşım sana0.1 degerm cnim yok yani bebek
Evet canim dediğim gibi 17 si pik yapmış. 18 siliklesmis. Yumurtlama olmuş. Değerlendır din mj günleriEki Görüntüle 1533940 Eki Görüntüle 1533938 Kızlar dün ikisi eşit koyulukta değildi bugunde siliklesti ben şimdi yumurtladım mi yumurtlamadim mi Çatladı mi bi bakarmisiniz
Vayyyhhh işte beklenen cevap . Beynim gene oyun oynuyor bana dun olduydu bana oyLe. Ay ne var hamis olsam ben de.Belirti denir mi bilmiyorum ama sağ kasığımda anlık iğne batması gibi sızı hissediyordum. Kramp gibi değil kesinlikle. Ufak bir sızı gibi 1-2 saniye.
Büyük ihtimalle yumurtlAma olsms canim. Bugunu değerlendir. Dinlenmeye gec bebis rahat yerlessinEki Görüntüle 1533940 Eki Görüntüle 1533938 Kızlar dün ikisi eşit koyulukta değildi bugunde siliklesti ben şimdi yumurtladım mi yumurtlamadim mi Çatladı mi bi bakarmisiniz
Vayyyhhh işte beklenen cevap . Beynim gene oyun oynuyor bana dun olduydu bana oyLe. Ay ne var hamis olsam ben de.
Aynen kuzum hayırlısı sag kasgma igne batiyo arada bend kendi kendi dedm yine oyun yapiyor diye senin hangi kasıkSonra artar belki . Daha çok yeni. Yani bilmiyorum pek de..Hayırlısi kuzum hem. Ben burdayım yoldaşım sana
15 ve 17 sini değerlendirdim bu geceyi de degerlendircemEvet canim dediğim gibi 17 si pik yapmış. 18 siliklesmis. Yumurtlama olmuş. Değerlendır din mj günleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?