Ay sagol yoldasım :) umudu tamamen kesiym mi doktora sorcktm pek ilgln mdi uroloji doktoru erkek birde hamilelik varsa ilac yazmycktı ben dmedn o betaya bktı ilk kez kandan gebelige bktrdm olsa cıkardı sanki ucuncu haftada en az 5 yaziyor tahlik kagdndaSonra artar belki . Daha çok yeni. Yani bilmiyorum pek de..Hayırlısi kuzum hem. Ben burdayım yoldaşım sana
Canim bat a kac gün var ki?Ay sagol yoldasım :) umudu tamamen kesiym mi doktora sorcktm pek ilgln mdi uroloji doktoru erkek birde hamilelik varsa ilac yazmycktı ben dmedn o betaya bktı ilk kez kandan gebelige bktrdm olsa cıkardı sanki ucuncu haftada en az 5 yaziyor tahlik kagdnda
ay ben bilgisiz olduğumdan bu konuda bişi diyemedim . bat a 9 gün var sanırmCanim bat a kac gün var ki?
keşke sorsaydın . tamamen ümidi kesiyim mi dieAy sagol yoldasım :) umudu tamamen kesiym mi doktora sorcktm pek ilgln mdi uroloji doktoru erkek birde hamilelik varsa ilac yazmycktı ben dmedn o betaya bktı ilk kez kandan gebelige bktrdm olsa cıkardı sanki ucuncu haftada en az 5 yaziyor tahlik kagdnda
29 mayıs canımay ben bilgisiz olduğumdan bu konuda bişi diyemedim . bat a 9 gün var sanırm
29 mays 9 gunCanim bat a kac gün var ki?
2 saat iyi sayılır canım mümkün olsada 10 saat beklesek tabi nese artık bide öyle deniycem :)Giden gittii artik iliskiden 2 saat sonrada wcye gttim hayirlisi :)
tam hatırlayamadım şimdi de sol muydu ki. bugün tık yok amaAynen kuzum hayırlısı sag kasgma igne batiyo arada bend kendi kendi dedm yine oyun yapiyor diye senin hangi kasık
benim sag tarafta oluyo hep gecn ay atıyodu oldu bu sefr dmstm ama artk bunada inan myrm bi gun sol taraf agrır sa o zaman suphencm uc aydr hep sagda ara ara batma oluyor ama sonuc malum of bu ayda olmadı yatam hatırlayamadım şimdi de sol muydu ki. bugün tık yok ama
zor be yaaa. ay ben yeri gelio çok dağınık oluyorum . hep kavga ederdik heralde
değilmi ya filmlerde göre göre sanıyoruzki oyle ama ne cok zıpırtısı varmışkomşun da lafff . ne öyle denir mi. ben de öyle bilirdim . ama o türk filmlerinde dizilerde öyle oluo. doğurganlıkla ne alaka.
inşallah allahım arattırmadan 29 mayısta sana mutlu haberi verir :) benimde oyle kuzum hep böyle son dk artık sabrımın gucumun tukendiği dk olur işlerim inşallah bunda öyle olmazamann takmamak lazım . dur bakalım . yaz tatili gelsin memlekete gidince ailelere nasıl dayancam bilmiorum . bebişli gitmem şart die die . nasıl yıprattım kendimi buralarda . ne biliyimmmm amannn . bir şeyim de kolay gelseydi şöyle ne vardı ... töbe isyan etmiorum da . pat die hamiş olanlar . atananlar.. evlenenler.. hep özendim yani hayat boyu. hoşş çok şükür rabbim hepsini bana verdi yaşattı ama biraz uğraştırdı . biraz değil hatta çokkk. şimdi de bu bebiş olayı var sırada umarım hastane hastane dolaştırmaz . kendiliğinden zamanında hayırlısıyla gelirrrrr..
allahım sağlıkla kucağına alamayı nasip eder inşallahMerhaba arkadaşlar.Buraya yazmayı unutmuşum, gebeyim Allah'ın izniyle.
kuzum bende kafama göre takıldım bu ay balayı ayı oldu benim için iyice bi alış kuzum ben ovu testlerini yapcam ama yıne kafama göre takılcam 20 ay çektim 2-3 ay tadını çıkartımgünaydın kızlar :) bu ay yumurtlama günlerini hiç değerlendiremedimvajıyı yeni yendim çok zorlanıyorum bu seferde başarılı olamadım offf bekle şimdi öbür ayı
olcan olcan 29 mayısVayyyhhh işte beklenen cevap . Beynim gene oyun oynuyor bana dun olduydu bana oyLe. Ay ne var hamis olsam ben de.
Gecen ay kafama göre takilmistim canim ama bu ay bi beceremedim yerini bulamadim yakuzum bende kafama göre takıldım bu ay balayı ayı oldu benim için iyice bi alış kuzum ben ovu testlerini yapcam ama yıne kafama göre takılcam 20 ay çektim 2-3 ay tadını çıkartım
anlamadım kuzum yerını bulamadım derkenGecen ay kafama göre takilmistim canim ama bu ay bi beceremedim yerini bulamadim yasen dede boyle sıkıntı lar oluyor mu
Kiyamam tatlim yaaa bende cok uzuluyorum adet olunca ama herseyin hayirlisi canim yaaa cunku veren sonucta allah bakalim artik bu ay nasil olucak benimde gecen ayy huzun olduinş kimsenin gelmesin aylar gectkce alısmaya basliyosun önceki adetmde daha az uzuldm umudum yine yok ya
hay ağzın bal yesinnnn :) inşallah kız . gene umutsuzm ya hayırlısı. gelcek ay da eşime keçiboynuzu kürü yapcam. belkim faydası olur. doktor bana herşey yolunda dedi . ona bi el atim bu kez de :)olcan olcan 29 mayıs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?