ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Sonra artar belki . Daha çok yeni. Yani bilmiyorum pek de..Hayırlısi kuzum hem. Ben burdayım yoldaşım sana
Ay sagol yoldasım :) umudu tamamen kesiym mi doktora sorcktm pek ilgln mdi uroloji doktoru erkek birde hamilelik varsa ilac yazmycktı ben dmedn o betaya bktı ilk kez kandan gebelige bktrdm olsa cıkardı sanki ucuncu haftada en az 5 yaziyor tahlik kagdnda

Canim bat a kac gün var ki?

keşke sorsaydın . tamamen ümidi kesiyim mi die

tam hatırlayamadım şimdi de sol muydu ki. bugün tık yok ama
benim sag tarafta oluyo hep gecn ay atıyodu oldu bu sefr dmstm ama artk bunada inan myrm bi gun sol taraf agrır sa o zaman suphencm uc aydr hep sagda ara ara batma oluyor ama sonuc malum of bu ayda olmadı ya gelck ay mı yapsam asılamayı bilmyrm

komşun da lafff . ne öyle denir mi. ben de öyle bilirdim . ama o türk filmlerinde dizilerde öyle oluo. doğurganlıkla ne alaka.
değilmi ya filmlerde göre göre sanıyoruzki oyle ama ne cok zıpırtısı varmış

inşallah allahım arattırmadan 29 mayısta sana mutlu haberi verir :) benimde oyle kuzum hep böyle son dk artık sabrımın gucumun tukendiği dk olur işlerim inşallah bunda öyle olmaz

günaydın kızlar :) bu ay yumurtlama günlerini hiç değerlendiremedim vajıyı yeni yendim çok zorlanıyorum bu seferde başarılı olamadım offf bekle şimdi öbür ayı
kuzum bende kafama göre takıldım bu ay balayı ayı oldu benim için iyice bi alış kuzum ben ovu testlerini yapcam ama yıne kafama göre takılcam 20 ay çektim 2-3 ay tadını çıkartım

kuzum bende kafama göre takıldım bu ay balayı ayı oldu benim için iyice bi alış kuzum ben ovu testlerini yapcam ama yıne kafama göre takılcam 20 ay çektim 2-3 ay tadını çıkartım
Gecen ay kafama göre takilmistim canim ama bu ay bi beceremedim yerini bulamadim ya sen dede boyle sıkıntı lar oluyor mu

inş kimsenin gelmesin aylar gectkce alısmaya basliyosun önceki adetmde daha az uzuldm umudum yine yok ya
Kiyamam tatlim yaaa bende cok uzuluyorum adet olunca ama herseyin hayirlisi canim yaaa cunku veren sonucta allah bakalim artik bu ay nasil olucak benimde gecen ayy huzun oldu

"glsmhmt, post: 41045910, member: 464331"]Kiyamam tatlim yaaa bende cok uzuluyorum adet olunca ama herseyin hayirlisi canim yaaa cunku veren sonucta allah bakalim artik bu ay nasil olucak benimde gecen ayy huzun oldu[/QUOTE]
Allahim bir daha yasatmasin canim saglikli gebecikler nasip etsin sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…