ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Daha erkenmis bebis varsada cikmaz diye biliyorum. En azindan bata 3 4 gün kala belli eder heralde. Çünkü eger döllenme olduysa ki insallah olmustr daha yeni yerlsiydr rahime. E tabi.daha hormon salgilanck falan filan :) insallah bir hafta sonra ogrenirsn :)

hay ağzın bal yesinnnn :) inşallah kız . gene umutsuzm ya hayırlısı. gelcek ay da eşime keçiboynuzu kürü yapcam. belkim faydası olur. doktor bana herşey yolunda dedi . ona bi el atim bu kez de :)
Yahuu hersey normal demis doktor :) ne istiyrsn adamcagızdan. Insallah gerek kalmazda eger olurda regli olursan kür falan yapma sadece yumurtlamayi takip et. Kendinde bisey yeme incir falan çünkü sanirim o da yumurtlama gunlerinde yanıltıcı oluyor. Soylemesi ayiptr kayganlastirici falan kullanmayın. O da engelleyebiliyorms. Tabi insallah bunlarin hic birine gerek kalmazzzz

Canim sen yinede ne Olur ne.olmaz ilaç kullanma.

Merhaba,
Ben Nisan ayında ovl testi kullanmıştım. 27 Nisan'da silik, 28, 29, 30 Nisan ve 1 Mayıs'ta her ikisi de koyu çıkmıştı. hiç sıvı almadan ikinci idrarla sabah test yaptım. 4 Mayıs'ta başka bir marka testte de tek çizgi. Bu kadar uzun süre pozitif çıkması normal mi?
Şu an regl 4-5 gün gecikti sanırım hamile de değilim. Bir gariplik yok mu?

yok kuzu bu ay ekstra hiç bişi yapmadım incir falan da yemedim çörekotu falan . tam beklediğim günde çift koyu çizgi çıktı o gün ve sonrasında çalıştık . yani dediğini bu ay yaptım . olmasa diom hani. bu kez de eşim dedir belkim sorun . ay napiyimm valla daralıo insan beklemekten nefret ederim ben ya allahım da beni böle sınıyor herhalde :)

valla garip ...illa ki birinden biri daha koyudur yahu. değilse de yumurta çatlamaya hazırmış ve 4 gün beklemiş galiba . 1 mayısta silikse çatlamış demekkki. geciktiyse adet gelmeden ümit vardır kuzumm . kan testi mi yaptın kii

Tatlm aksama dogru gttm iltihap az ilac vermem bu degere nrmalde ama sen yanma war dedn diye bes gunluk yaziyorm dedi yolda bi tane ictm 5 tane zatn ordan kadın doktruna gttm ilthap vajinadan mı yanma acaba diye oda muayene etmdn ilac iki tane fitl werdi bunları daha icmycm o halde adetim baslayınca içsem yumurtlamamı döllenmemi bozarmı bu kezde

İlgin icin cok tesekr edrm allah razı olsn cnım

Kan testi yaptırmadım henüz. 2 gün geçtiğinde gebelik testi yaptım negatifti. ama ilk idrarda yapmak gerekiyodu sanırım çok erken olduğu için. Gün içinde ve çok su içmiştim. İlk denemem olduğu için (hem ovulasyon testini hem gebelik testini hem de bebek denemyi) şapşikim henüzz :))

Bazı aylar catlama olmuyo belki òyle bi durum buda normalms oda herkeste oluyormus benim bi ay olmustu apandist sanp doktara gttgmde farkettm 5 cm olmustu ki o sekilde bile normal adetimi oldum dgr ay yumurtlamada normal yumurtamla oda catlayp kayboldu o ay catlamamıs yumurtamla berbr buyumus kist olmustu. 7 gun incir havuc kuru yaptm o ay oldu bu durum bi daha tövbe

İyi aksamlar kizlae nasilsiniz heesey yolunda mi :)
Yumurtlamada gecti yaa beklemek zor geliyor simdiden aklimdanda cikmiyor diyorumnki dusunmiyim ama olmuyor hani sanki hamile kalsam bebis olsa hemen sanki dogurucakmsisim gibi kucagima alicakmisim gibi bekliyorum sakin sakin beklesek ya bat gununu oda gelmese geri kalan 8 ayin tadini cikarsam ya demiii :) yok allah yokk illa telas illa sikinti illa stres ayy bayginlil geliyor bazen yaa

9ay azda dgl bari bi an once olsa bebis kıyafeti alıyorum bazen gezerkn cok begendgm seyleri modasi gececek bebek gelene kadar bu ay da gelmezse cok abartmış olacak

9ay azda dgl bari bi an once olsa bebis kıyafeti alıyorum bazen gezerkn cok begendgm seyleri modasi gececek bebek gelene kadar bu ay da gelmezse cok abartmış olacak
Evet cok fazla naza cekiliyorlarrr :) etrafimda herkes hamile kaliyor biree bireer benimde biran once hamile kalmam gerekiyor artik diye dusunuyorum evet sacma biraz ama iste isteyipte olmayinca oyle dusunuyor insan nedense insanlar yillarxa bekliyirlar bunun icin cunku neden bekleenen beklenmeye degicek kadar mukemmel oldugu icin bende bu ay mukemmelimi mucizemi armaganimi sansımi bekliyorum umutla insalalh gelir :) hepimizin sansi gelir :)

Is arkadasm iki bayan gelck ay dogurck kuzenim 6 aylık hamile bunlar eylulde evlendiler ben d akrabalara dusunmuyorum diyorum artık korkmaya baslycm tüplerim mi tıkalı nedir

Is arkadasm iki bayan gelck ay dogurck kuzenim 6 aylık hamile bunlar eylulde evlendiler ben d akrabalara dusunmuyorum diyorum artık korkmaya baslycm tüplerim mi tıkalı nedir
Aynen canim ya valla sasiriyorum bu hemen hamile kalanlara nasil beceriyolarsa artik korkma canim cunku korktugumuz basimiza geliyor korkmaaaa bende soranlara dusunmuyorum.diyorum oylr bi diyorumki herkes aa sen boyle giderse 40 yasinda anne olursun diyolar olsun diyorum bende bi de hamile kalsam ne diycem ki o zaman :)

Yanlıslıkla oldu deriz keske olsak bi arkadasmda 30 yasnda ilk ay hamile kaldi hep yanlslık la oldu istemiyodm diodu hc inandrıcı dgl yanlıslıkla nasl olur anlamyrm

Allah'ın izniyle olucak inşallah canimm. Dualarm sizinle :)

Herkesin pembe yalanı düşünmüyorum galiba :) bende öyle diyorum dış gebelikten sonra doktor 3 ay korunma vermişti ben 7 ay korundum şimdide 3 aydır olmuyo herkes 1 sene oldu nerdeyse yapın artık bi bebek diyo.dusunmuyorum daha diyorum ama tabi içimden ahhh olsa yapmam mı diyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…