Aslında doktorun gebelik cikmasa dahi olabilir ihtimaline karsi fitil vermesi gerekirdi. Bende ayni dertten gitmistm bi kere beta hcg ye bakti negatifti ve benim adetimde gecmsti duzensizdi o zaman. Yinede her ihtimale karsi ilac yerine fitil vericm demisti. Gecti cok şükür. Bence sen fitil kullan bosver ilaci fitil hemen geçiriyor.Tatlm aksama dogru gttm iltihap az ilac vermem bu degere nrmalde ama sen yanma war dedn diye bes gunluk yaziyorm dedi yolda bi tane ictm 5 tane zatn ordan kadın doktruna gttm ilthap vajinadan mı yanma acaba diye oda muayene etmdn ilac iki tane fitl werdi bunları daha icmycm o halde adetim baslayınca içsem yumurtlamamı döllenmemi bozarmı bu kezde
Herkesin pembe yalanı düşünmüyorum galiba :) bende öyle diyorum dış gebelikten sonra doktor 3 ay korunma vermişti ben 7 ay korundum şimdide 3 aydır olmuyo herkes 1 sene oldu nerdeyse yapın artık bi bebek diyo.dusunmuyorum daha diyorum ama tabi içimden ahhh oLunca
Tamam cnım bi ihtimal hamileysem diye kullanmycm cok yok dedi zatenAslında doktorun gebelik cikmasa dahi olabilir ihtimaline karsi fitil vermesi gerekirdi. Bende ayni dertten gitmistm bi kere beta hcg ye bakti negatifti ve benim adetimde gecmsti duzensizdi o zaman. Yinede her ihtimale karsi ilac yerine fitil vericm demisti. Gecti cok şükür. Bence sen fitil kullan bosver ilaci fitil hemen geçiriyor.
Heralde kimse benim teyzm kadar kahve icmiyor ama masallah hamile kaldiginda 30 yaşlarında falandı. Iki çocuğu var simdi. Bende esime sert bi.türk kahvesi icirmistm yumurtlama zamanimda. Baskada bisy yedirmedimHavalar ısınıyor yazın daha kolay hamile kalıniyormus bide bugun ananem yogurt,limon,eksili baharatlı yemesn dmş anneme engel olurmus bende cok yerim birde kahve icenin cocugu olmaz dermiş eskiler iki aydr kahveyi azalttm öncden kahwaltıdan sonra ve aksam mutlaka icerdm
Ben de bundan korkmaya başladım. .temmuzda ankaraya gidince rahîm filmi Isticem . Aşılama istiycéM .Is arkadasm iki bayan gelck ay dogurck kuzenim 6 aylık hamile bunlar eylulde evlendiler ben d akrabalara dusunmuyorum diyorum artık korkmaya baslycm tüplerim mi tıkalı nedir
Türk kahvesi içince de stres oluyor biz de yapmadım bu ay . Bu ay cok rahat stressiz ve guzel geçti. İnşallah gelir ya . Ümit var içimde. Ama tabi hiç belirti yokHeralde kimse benim teyzm kadar kahve icmiyor ama masallah hamile kaldiginda 30 yaşlarında falandı. Iki çocuğu var simdi. Bende esime sert bi.türk kahvesi icirmistm yumurtlama zamanimda. Baskada bisy yedirmedim
soruna cevabım yok kuzum.da iyi olmana motive olmana sevindim.. adetin ne zaman gelecek.Kızlarrr buralardayim sizleri takip ediyorum adet olmayı bekliyorum gecen ayki kimyasaldan sonra normalde 35 ginde oluyordum ins düzenim değişmez bir olsamda ovuladyon testlerine çalısmalara başlasam sabirsizlaniyorummm nedense icimden birsey ins bu sefer saglikli bir bebis gelicek diyor Allah'ın izniyle hayirlisiyla ins kızlar kimyasal yaşayıp birdahaki ay adet düzeni değişen oldumu
hıı bilmiyom açıkçası . Ben tahmin yürüttüm.. Ne garip işler yahu. Yumurtlama neyin hiç bilmeyen ben nelerde biliyorum. ÖğreniyormBazı aylar catlama olmuyo belki òyle bi durum buda normalms oda herkeste oluyormus benim bi ay olmustu apandist sanp doktara gttgmde farkettm 5 cm olmustu ki o sekilde bile normal adetimi oldum dgr ay yumurtlamada normal yumurtamla oda catlayp kayboldu o ay catlamamıs yumurtamla berbr buyumus kist olmustu. 7 gun incir havuc kuru yaptm o ay oldu bu durum bi daha tövbe
en dogrusu artk olmazsa film zamani geldi bi baktıralm bu ay esimid doktara gòtrcm artk kacamaz yeter bu kadar belki onda bsy war ben hep kendmde dedm yok iltihap yok stpBen de bundan korkmaya başladım. .temmuzda ankaraya gidince rahîm filmi Isticem . Aşılama istiycéM .
sanki senin oldu bende hissdyrmTürk kahvesi içince de stres oluyor biz de yapmadım bu ay . Bu ay cok rahat stressiz ve guzel geçti. İnşallah gelir ya . Ümit var içimde. Ama tabi hiç belirti yok
Tabi tabi kesin götür eşini de . İnşallah temiz çıkar. . Ben tekrar gitsin dicem valla .. dedigim gibi sıkıldım artık beklemekten . Son sanş kaldı haziran. . O da bitince gelsin tedavi süreci. Para yatırmaca özellere . .. insallah gerek kalmaz yaaa ; (Em
en dogrusu artk olmazsa film zamani geldi bi baktıralm bu ay esimid doktara gòtrcm artk kacamaz yeter bu kadar belki onda bsy war ben hep kendmde dedm yok iltihap yok stp
sanki senin oldu bende hissdyrm
son bi ayda bendn o halde sadce o dedgm folik asiti alcm dnycm ama esimi adet olunca yine götrcm sonrada asılama artıkTabi tabi kesin götür eşini de . İnşallah temiz çıkar. . Ben tekrar gitsin dicem valla .. dedigim gibi sıkıldım artık beklemekten . Son sanş kaldı haziran. . O da bitince gelsin tedavi süreci. Para yatırmaca özellere . .. insallah gerek kalmaz yaaa ; (
Dinlenmek iyi geldi canım normalde 35 gunde bir oluyordum Mayıs'ın 26 da olmam lazım bekliyorum bakalım ins tam zamanında gelir bir an evvel olur biter ins sonrada calismalar badliyabilirizsoruna cevabım yok kuzum.da iyi olmana motive olmana sevindim.. adetin ne zaman gelecek.
İnsallah canim. . Vaktinde gelmesi de önemli tabi. Bazen ben de ona sukredecek oluyorum bi tek.. Güzel şeyler olsunnn. İyi gecelerrrDinlenmek iyi geldi canım normalde 35 gunde bir oluyordum Mayıs'ın 26 da olmam lazım bekliyorum bakalım ins tam zamanında gelir bir an evvel olur biter ins sonrada calismalar badliyabiliriz
Canim inan bendede kasıkta batma dışında hic belirti yoktu. Hani mide bulantısı kusma sık idrara çıkma oluyrms ya bende sık idrara cikma yok kusmada yok cok şükür sadece bulanti ve koku hassasiyeti var esim bile kokuyrms gibi geliyr bana kendi evime girmek istemiyrm. Yemek yemek istemiyrm. 2 kilo verdm kusmadigim halde. Yani demem o ki kisiden kisiye degisiyr takma yaniTürk kahvesi içince de stres oluyor biz de yapmadım bu ay . Bu ay cok rahat stressiz ve guzel geçti. İnşallah gelir ya . Ümit var içimde. Ama tabi hiç belirti yok
Oluyor kiz insanlar spiralli korunurken bile oluyor benim kuzEnimin adet dongusu 40 45 gun benim cocugum olmaz diyordu evlendi ilk ay hamile ki ben anneleik yapamam diyordu sanirim buyuk.konusmus suan nur topu gibi bi oglu var 8 aylik ilk ay kurbani oda kuzenimde cok guzel annelik yapiyor :)Yanlıslıkla oldu deriz keske olsak bi arkadasmda 30 yasnda ilk ay hamile kaldi hep yanlslık la oldu istemiyodm diodu hc inandrıcı dgl yanlıslıkla nasl olur anlamyrm
Aynen oyle bana da soranlara dha iatmyorum diyorum kayinvalidemede soruyolarmis surekli yok mu bebek diye oda iatemiyo onlar geziceklermis dha diyormuş :)Herkesin pembe yalanı düşünmüyorum galiba :) bende öyle diyorum dış gebelikten sonra doktor 3 ay korunma vermişti ben 7 ay korundum şimdide 3 aydır olmuyo herkes 1 sene oldu nerdeyse yapın artık bi bebek diyo.dusunmuyorum daha diyorum ama tabi içimden ahhh olsa yapmam mı diyorum :)
Kizlarrr gunaydinnnn ven belirtileri bulmya basladim bile hadi hayrlisii belirti oldumu adet oluyorum ben genelde :) dun aksam sag kasiktaa simdide sol kasikta batma mi diyim bilmiyorum da inceden bi sızı gibi oluyir kisa sureli 1 dakika gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?