İnce sızıya döllenme diyorlar kuzummmm . Hadi inşallahhKizlarrr gunaydinnnn ven belirtileri bulmya basladim bile hadi hayrlisii belirti oldumu adet oluyorum ben genelde :) dun aksam sag kasiktaa simdide sol kasikta batma mi diyim bilmiyorum da inceden bi sızı gibi oluyir kisa sureli 1 dakika gibi
Şimdi boy kilo kaç canım. Hamilelikté kaç alacaksın bakalım. .insallah istediğin gibi olur herseyCanim inan bendede kasıkta batma dışında hic belirti yoktu. Hani mide bulantısı kusma sık idrara çıkma oluyrms ya bende sık idrara cikma yok kusmada yok cok şükür sadece bulanti ve koku hassasiyeti var esim bile kokuyrms gibi geliyr bana kendi evime girmek istemiyrm. Yemek yemek istemiyrm. 2 kilo verdm kusmadigim halde. Yani demem o ki kisiden kisiye degisiyr takma yani
canım merhaba. benim de hiçbir zaman t c'den koyu olmadı ama hamileyim şimdi. burda bir arkadaşta da aynı durum vardı. sorun etme kendine. stres yapmadan herşey daha kolay oluyor. stres yapmadığım ay hamile kaldım ve ovulasyon testine de çok bağlı kalmadımyokmu kızlar bu durumu yaşayan
imstiall merhaba. nasılsın? seni burda görünce soru sorasım geldi. ya ben bi ilçede yaşıyorum özel hastane var burda ona gidiyorum. 8. haftadayım ama doktor tam kan sayımı falan istemedi. senden istemişler miydi?Canim bende 3 ay adet duzensizligi yasadim ov. Testi kullandm 15 16. Gün yumurtladm sandm test tekrar koyulasmaya baslayincada heralde hamileym dedim ama meger yeni yumurtluyormusm tam 28. Gunde yani normal adet olmam gereken gunde yumurtlama oldu. Cok şükür ki kacirmdm iliskiye devam ettm. Ve sık sık ilişki önermiyrm. 3 yada 4 günde bir olsn. Vücudunda dinlenmeye ihtiyacı var. Hamile kalmadan once gün aşırı deniyirdk bu yuzden yumurtlamayi kacirmam mümkün degildi. Ama anladm ki tek iliskiylede oluyrms. Sen testlerini yapmaya devam et günde 1 tane yap. Ben 12 gibi yapiyrdm. Gayet saglikli sonuçlar aldm. Rabbim hayırlısını nasip etsn insallah Cumlemize..
Hadi bakalim insallah :)Günaydınlar Kizlarr belirtisiz bir gün daha. Yanlız diyet yapmama rağmen karnim çok acikiio hani canım çekip istek çok fazla. 5 gün kala adet belirtilerim gelir benim de. Bakalım artık. İnşallah gelmez gıcık ...
ya doktorun yumurtan çatlar dediği günden 5-6 gün geçti hala test aynı gosteriyo kafam karıştı sanırım cok bağlı kalmamakta fayda var canım cok sagol allah bebişini sağlıkla kucağına almayı nasip etsincanım merhaba. benim de hiçbir zaman t c'den koyu olmadı ama hamileyim şimdi. burda bir arkadaşta da aynı durum vardı. sorun etme kendine. stres yapmadan herşey daha kolay oluyor. stres yapmadığım ay hamile kaldım ve ovulasyon testine de çok bağlı kalmadım
Canimmm bende kimyasal yasadim bu ay calismalarada devam ettim doktor korunma dedi duzenim degisrmi bilmyorum ama yumrtlamam degismedi tam 14. Gun gordum koyuyu cunku insallah adette 14 gun sonrasinda gelir yani insallah gelmezzz :)Kızlarrr buralardayim sizleri takip ediyorum adet olmayı bekliyorum gecen ayki kimyasaldan sonra normalde 35 ginde oluyordum ins düzenim değişmez bir olsamda ovuladyon testlerine çalısmalara başlasam sabirsizlaniyorummm nedense icimden birsey ins bu sefer saglikli bir bebis gelicek diyor Allah'ın izniyle hayirlisiyla ins kızlar kimyasal yaşayıp birdahaki ay adet düzeni değişen oldumu
Ooo benim bata cok car canim ben kafamdan yoruyom sanirim :) bat 2 yada 5 nisanbat ne zaman cnm yakın mı, bende de var da regle yoruyodum ben onu :)
Ayyyy agzindan bal damliyorrr canimmmmm...İnce sızıya döllenme diyorlar kuzummmm . Hadi inşallahh
Canimmm belki senin lh dusuk yukseliyordur oylede olabilir catlamistir ama maksimum seviyesinde ailigin koyusudur belki en koyu gördüğün gunde mi olmadiya doktorun yumurtan çatlar dediği günden 5-6 gün geçti hala test aynı gosteriyo kafam karıştı sanırım cok bağlı kalmamakta fayda var canım cok sagol allah bebişini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Tam kan sayısı derken canım ?imstiall merhaba. nasılsın? seni burda görünce soru sorasım geldi. ya ben bi ilçede yaşıyorum özel hastane var burda ona gidiyorum. 8. haftadayım ama doktor tam kan sayımı falan istemedi. senden istemişler miydi?
Boyum 1.61 kilo 68. Hamile kalmadan once 70dim.Şimdi boy kilo kaç canım. Hamilelikté kaç alacaksın bakalım. .insallah istediğin gibi olur hersey
hee o zaman öyleyse tamam :))Ooo benim bata cok car canim ben kafamdan yoruyom sanirim :) bat 2 yada 5 nisan
Senin ne zaman bat canim sen ne belirtisi yasiyorsun :)hee o zaman öyleyse tamam :))
Senin ne zaman bat canim sen ne belirtisi yasiyorsun :)
İnsallah gelmez test yapsana bi :) hamileysen bi an once bn duymak istedimbenim bat yarın, az bel ağrısı, kasıklarda batma var aama regle yoruyom artık :)
İnsallah gelmez test yapsana bi :) hamileysen bi an once bn duymak istedim
75lé falan kapatırsin. Ay ben de hamis oliyim de kilo verme zamanımız da beraber oluruz geneBoyum 1.61 kilo 68. Hamile kalmadan once 70dim.
Foto atabilirsen bakalım canım. .Merak etTimya doktorun yumurtan çatlar dediği günden 5-6 gün geçti hala test aynı gosteriyo kafam karıştı sanırım cok bağlı kalmamakta fayda var canım cok sagol allah bebişini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Ay heyecanlı bir durum. Bugün de yapsan çıkar yahu .benim bat yarın, az bel ağrısı, kasıklarda batma var aama regle yoruyom artık :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?