ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Kizlarrr gunaydinnnn ven belirtileri bulmya basladim bile hadi hayrlisii belirti oldumu adet oluyorum ben genelde :) dun aksam sag kasiktaa simdide sol kasikta batma mi diyim bilmiyorum da inceden bi sızı gibi oluyir kisa sureli 1 dakika gibi
İnce sızıya döllenme diyorlar kuzummmm . Hadi inşallahh

Şimdi boy kilo kaç canım. Hamilelikté kaç alacaksın bakalım. .insallah istediğin gibi olur hersey

yokmu kızlar bu durumu yaşayan
canım merhaba. benim de hiçbir zaman t c'den koyu olmadı ama hamileyim şimdi. burda bir arkadaşta da aynı durum vardı. sorun etme kendine. stres yapmadan herşey daha kolay oluyor. stres yapmadığım ay hamile kaldım ve ovulasyon testine de çok bağlı kalmadım

imstiall merhaba. nasılsın? seni burda görünce soru sorasım geldi. ya ben bi ilçede yaşıyorum özel hastane var burda ona gidiyorum. 8. haftadayım ama doktor tam kan sayımı falan istemedi. senden istemişler miydi?

ya doktorun yumurtan çatlar dediği günden 5-6 gün geçti hala test aynı gosteriyo kafam karıştı sanırım cok bağlı kalmamakta fayda var canım cok sagol allah bebişini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Canimmm bende kimyasal yasadim bu ay calismalarada devam ettim doktor korunma dedi duzenim degisrmi bilmyorum ama yumrtlamam degismedi tam 14. Gun gordum koyuyu cunku insallah adette 14 gun sonrasinda gelir yani insallah gelmezzz :)

İnce sızıya döllenme diyorlar kuzummmm . Hadi inşallahh
Ayyyy agzindan bal damliyorrr canimmmmm...
İnsallah oyledir yaaa
İcimden bi his bi olucak diyor bide yok olmiyicak sanir kafayi yiyicem
Bu bebege cok ihtiyacim var benim herkws bebek ister her mutlu cift isterr bende esimde cok istyruz
Ama benim cok ihtiyacim var bu aralar :)

Canimmm belki senin lh dusuk yukseliyordur oylede olabilir catlamistir ama maksimum seviyesinde ailigin koyusudur belki en koyu gördüğün gunde mi olmadi

Tam kan sayısı derken canım ?

Foto atabilirsen bakalım canım. .Merak etTim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…