- 2 Mayıs 2015
- 294
- 57
- 48
:) bekle mi dedi doktor ilaç filan vermedi mi?yok kuzum daha önce gecikme falan olmamıştı hiç ama hamişde değilim kan testi yaptırdım doktor değilsin dedi niye adet olmuyorum diye sordum olabilir insanız diyo
Aynennn en azindan bebek icin soru yagmuruna tutulmayiz yapniyonuz mu olmuyo mu sorun mu var neden dusunmuyonuz inan ki gına geldi bu soruardan haykirasim geliyorGuldurdun beni kız bagıralm bundan sonra olmuyo diye d millette rahatlasn bizde.
Benimde ya arkadaşlarm bikc aydr sormuyodu bugn msj atmş birisi ruyamda cok guzel gördm hamilemisn yoksa diyor ruya flan yok eminimkiAynennn en azindan bebek icin soru yagmuruna tutulmayiz yapniyonuz mu olmuyo mu sorun mu var neden dusunmuyonuz inan ki gına geldi bu soruardan haykirasim geliyor
YA sorma ben o yüzden tatile kayınvalidelere gitmesem mi diyordum ds . Kime ne ya takmiyorum artık. Olmuyo arkadaş kafam rahat bebek ziriltisi cekeniyorum ben . Hazır değilim dicem siyrilcamRabbim hayirlisi ne zamnsa o zaman versin benimde bu ay.hic.ama hic umudum yok hafta Sonu sehir disinda esimin akrabalariylaydim herkes bebek yokmu diye soruyo baydı soruları olmuyoooo diyesim geldi bi an bagirasim geldi ortalikta
Ben testlere küsüm yapmıyorum bat geçerse yaparım ;(Hmmm canimmm insallah gebeliktir cunku adetle belirtileei ayni ya hani :)
Benimde beyaz akintim var camasirimi islatiyor resmen :) altima yapmisim gibi :)
Bir de daha yumrtlama geceli 7. Gundeyim test konusunda yapmaya meyilli oldugum icin cumarteai gunu basliyicam test yapmaya :)
Bende aynı o kadar kustmki uc aydr yapmyrm subatta erken gebelik testi bile almstm ama artk yapmam uc gun geçmednBen testlere küsüm yapmıyorum bat geçerse yaparım ;(
Kızlar sizce bu test pozitifmi?
Insallah canım yarın daha koyu olur benceHayır ovulasyon testi ..inş gebelikte de görürüm şu çift çizgiyi
yok canım vermedi neden olmuyorum dedim yani işteeee insanız olabılır strestir belki gelir gelir dedi:) bekle mi dedi doktor ilaç filan vermedi mi?
bizde bir akraba var artık evinin önünden geçmek istemiyom yapın ben bakcam diyoAynennn en azindan bebek icin soru yagmuruna tutulmayiz yapniyonuz mu olmuyo mu sorun mu var neden dusunmuyonuz inan ki gına geldi bu soruardan haykirasim geliyor
bekle bakalım biraz daha gelir öyleyseyok canım vermedi neden olmuyorum dedim yani işteeee insanız olabılır strestir belki gelir gelir dedi
inşallah canım gelsede bende önüme baksam artık bu ay duzenli uyarak yapayım diyorum ovu testlerinibekle bakalım biraz daha gelir öyleyse
aynen bendeinşallah canım gelsede bende önüme baksam artık bu ay duzenli uyarak yapayım diyorum ovu testlerini
sen ne zamandan beri deniyorsun canımaynen bende
ovulasyon testlerini sipariş ettim adetim geciktisen ne zamandan beri deniyorsun canım
aaaa geciktimi kuzu belkide.....ovulasyon testlerini sipariş ettim adetim gecikti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?