ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

yok dr a gittim kan testi negtf söktürücü verdi
neyse kuzum bu ay beraber deneriz yarın doktora gitcem dahiliyeye sol ayağım şişiyor sürekli varıs var sanırım tekrar sorayım bi bakalım belki kist falan vardır veya söktürücü versiner banada

benim 11 mayıstı 20 sinde doktora gittim 6 gün söktürücü içiliyo yarın biticek içtikten sonra 10 gün içinde gelmesi beklenirmiş adetin yani uzadı işler :) belki içmeden kendi gelsin diye beklemek daha iyidir

bak sende kist falanda yokmuş acaba neden olmuyozki

sen baktırdınmı kist filan yok heralde bekle dediğine göre
kuzum doktora sadece btcg ye bakmayalım diğer testleride yaptırın dedim oda önce bhcgye bakalım dedi tabiki ondada belli olmadı kistmi yumurta çatlamamışmı işte yarın boş günüm tekrar gitcem doktora sorcam onada bi

YA sorma ben o yüzden tatile kayınvalidelere gitmesem mi diyordum ds . Kime ne ya takmiyorum artık. Olmuyo arkadaş kafam rahat bebek ziriltisi cekeniyorum ben . Hazır değilim dicem siyrilcam
Canimmmmm gunaydinnn kiz ruyda ne gorsem :) adet oldugumu goruyorum ruyamdaa soktayim yani :)/dun gece yatmadan sanirim bu ayda bebis yok cunku alnimda cikan adet sivilcesinin bi tanesi cikti dedim esime sonra yattim gecede boyle bir ruya hayr diyelim hayirlisi.olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…