- 2 Mayıs 2015
- 294
- 57
- 48
yok dr a gittim kan testi negtf söktürücü verdiaaaa geciktimi kuzu belkide.....
neyse kuzum bu ay beraber deneriz yarın doktora gitcem dahiliyeye sol ayağım şişiyor sürekli varıs var sanırım tekrar sorayım bi bakalım belki kist falan vardır veya söktürücü versiner banadayok dr a gittim kan testi negtf söktürücü verdi
bat ne zamandı canım seninyok dr a gittim kan testi negtf söktürücü verdi
geçmiş olsun canım deneriz bi dahakineneyse kuzum bu ay beraber deneriz yarın doktora gitcem dahiliyeye sol ayağım şişiyor sürekli varıs var sanırım tekrar sorayım bi bakalım belki kist falan vardır veya söktürücü versiner banada
bak sende kist falanda yokmuş acaba neden olmuyozkibenim 11 mayıstı 20 sinde doktora gittim 6 gün söktürücü içiliyo yarın biticek içtikten sonra 10 gün içinde gelmesi beklenirmiş adetin yani uzadı işler :) belki içmeden kendi gelsin diye beklemek daha iyidir
inşallah canım ne kadarlık evlisingeçmiş olsun canım deneriz bi dahakine
kist yokmuş ama yumurta çatlamış sıvı vardı atılamamış gibi bi şeybak sende kist falanda yokmuş acaba neden olmuyozki
ağıstostan beri sen?inşallah canım ne kadarlık evlisin
sen baktırdınmı kist filan yok heralde bekle dediğine görebak sende kist falanda yokmuş acaba neden olmuyozki
bende temmuzda 2 yıl olcak ama vajınısmustan dolayı ilişki olmuyordu ocak ayında yendim çok şükür ondada ilaçla oluyordu 1 aydır ilaçsız normal bir şekilde oluyorağıstostan beri sen?
kuzum doktora sadece btcg ye bakmayalım diğer testleride yaptırın dedim oda önce bhcgye bakalım dedi tabiki ondada belli olmadı kistmi yumurta çatlamamışmı işte yarın boş günüm tekrar gitcem doktora sorcam onada bisen baktırdınmı kist filan yok heralde bekle dediğine göre
geçmiş olsun atlatmışsın :)bende temmuzda 2 yıl olcak ama vajınısmustan dolayı ilişki olmuyordu ocak ayında yendim çok şükür ondada ilaçla oluyordu 1 aydır ilaçsız normal bir şekilde oluyor
ayyy sağol canım valla ne çektim o zıkkımdangeçmiş olsun atlatmışsın :)
Benim de kayınvalide öyle Dio. Yapıp başina atim baribizde bir akraba var artık evinin önünden geçmek istemiyom yapın ben bakcam diyo
Hep koyu çıkmaz tek gün ya da iki gün koyu çıkar. Silik çıkar başlarda . Ta ki ovulasyon gününe kadar.Kızlar ilk defa ovulasyon yapıcam ben. İki çizgi de hep koyu mu çıkıyor?Yani öyle mi olması lazım?
iyi geceler canımHerkesleereee iyi gecelerr. sabah görüşmek duasıyla
Canimmmmm gunaydinnn kiz ruyda ne gorsem :) adet oldugumu goruyorum ruyamdaa soktayim yani :)/dun gece yatmadan sanirim bu ayda bebis yok cunku alnimda cikan adet sivilcesinin bi tanesi cikti dedim esime sonra yattim gecede boyle bir ruya hayr diyelim hayirlisi.olsun :)YA sorma ben o yüzden tatile kayınvalidelere gitmesem mi diyordum ds . Kime ne ya takmiyorum artık. Olmuyo arkadaş kafam rahat bebek ziriltisi cekeniyorum ben . Hazır değilim dicem siyrilcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?