Manyak yaaa uwenmede kendin yap diyiceksin o olucak yani :)bizde bir akraba var artık evinin önünden geçmek istemiyom yapın ben bakcam diyo
Canimmmmm gunaydinnn kiz ruyda ne gorsem :) adet oldugumu goruyorum ruyamdaa soktayim yani :)/dun gece yatmadan sanirim bu ayda bebis yok cunku alnimda cikan adet sivilcesinin bi tanesi cikti dedim esime sonra yattim gecede boyle bir ruya hayr diyelim hayirlisi.olsun :)
Seninki tersine çıksın benim bata cok var dahaaaahanda tersine çıkarrr kuzuu. . Hadi hayirli olsunn )
Bata az var da ne var umit yok canım yaaaSeninki tersine çıksın benim bata cok var dahaaa
Aynennn canimmm oyle benimmde hic umudum yok şuan bat cok var ama umut yok bu ay olmadi hissedyrum ama gekicek ay da ovu filan kullanmiyicamBata az var da ne var umit yok canım yaaa
Ay canım ya aynı düşünüyorum seninle. Doktorlar bişey demiyor. Kendim sormuştum rahim filmi oluyormuş cektirelim mı die. O bi araştırma dedi tedavi değil dedi . İstersen çekelim dedi.. benim de bi arkadaş filmi çekmiş de asilama yapmış. Yani aşılama düşünürsek çekelim biz filmivorones canim inanirmisin bende dun gece yatmadan rahim filmini dusundum okudum biraz..4-5 aydir denedik tutturamadik ayy allah korusun tupler mi tikali acaba diye dusundum.. Bir de rahim filminden snra hamile kalan cok oluyormus,aciliyormus kanallar verdikleri ilacla.. Ayy aman ne bileyim yaa korktum valla yaa.. Ama heralde doktor isterdi gerekli gorse diye dusunuyorum :S
Aynı olması normal canımm . Daha koyulaşacak belli ki. Hergün aynı saatte devam testlereSelamlar ..kızlar gözünüzü seveyim şu testlere bi yorum yapın hergün aynı gibi bunlar ben anlayamadım bu işi
Nie kullanmican ki. yani çok lüzum yok aslında haklısın . 12 13. Gun dedim mi yumurtlama oluyor ben de sancim oluyor. Geçen ay da öylesine yaptım o günlerde koyu çıktı zaten.Aynennn canimmm oyle benimmde hic umudum yok şuan bat cok var ama umut yok bu ay olmadi hissedyrum ama gekicek ay da ovu filan kullanmiyicam
Dün yaptığım bi tık daha koyuydu sanki ondan kafam karıştı 10. Ay bu ay bu Son 2 ayım kaldı hamile kalamazsam bende rahim filmi cektirip tedaviye başlıcam normal muaynemde hersey iyi.. ilk oğlum beklemediğim anda oldu hiç bişey anlamamıştım 2.de hemen olucak zannediyordum meger cok büyük yanılgı içindeymişim tesekkür ederim cevabın için testlere devam o haldeAynı olması normal canımm . Daha koyulaşacak belli ki. Hergün aynı saatte devam testlere
25-26 degelendirdinmi canim? Bazi arladaslariSelamlar ..kızlar gözünüzü seveyim şu testlere bi yorum yapın hergün aynı gibi bunlar ben anlayamadım bu işi
aynen canim.. Yaa bir de galiba doktorlar bunu 1 yil deneyipte hamile kalinamazsa istiyor sanirim..ayy boyle seylere gerek kalmadan alalim bebislerimizi kucagimiza yaa..Ay canım ya aynı düşünüyorum seninle. Doktorlar bişey demiyor. Kendim sormuştum rahim filmi oluyormuş cektirelim mı die. O bi araştırma dedi tedavi değil dedi . İstersen çekelim dedi.. benim de bi arkadaş filmi çekmiş de asilama yapmış. Yani aşılama düşünürsek çekelim biz filmi
Evet dimi . Tek temennim o .eylül é kadar bekliym artık diyorum ..normal olacaksa öyle gelsin para dokmeyelim bir de25-26 degelendirdinmi canim? Bazi arladaslari
aynen canim.. Yaa bir de galiba doktorlar bunu 1 yil deneyipte hamile kalinamazsa istiyor sanirim..ayy boyle seylere gerek kalmadan alalim bebislerimizi kucagimiza yaa..
Ay ben hiç yorum yapamadım. umarım yardimci olan çıkacaktır .sen hamilelik gecirmissin tecruben kesin bendeN iyidir .yanlış birsey söylemiyim şimdi. . Bi de döngün 30 falanda 17 de yum.oldu bence yani 11 değildir. .hanımlar lütfen yardımcı olur musunuz? adetin 11. günü ağrım ve hemen ardından yumurtlama akıntısı olunca ovulasyon testine başladım. sağ tarafta dış gebelik yaşadığım için soldan yumurtlama günüm çok önemli.. tekrar aynı şeyi yaşarsam tüpüm alınabilir.. şimdi 16. sında koyu çizgi oldu.. bugün 18. gün son testi yaptım hala koyu.. reglim 31 gün sürüyor.. kasıklarım ağrıyor çok kötü.. ilk oğluma adetin 10. günü tek ilişkide(reglim 30 günde oluyorken) ,2. dş gebeliğime adetin 9. günü hamile kaldım(reglim 35 günde oluyorken) .. ve bu sabah uyandığımda midem ağzıma geldi.. yüzümde sivilceler çıkıyor normalde hiç çıkmaz.. bu çizgi ne zaman silikleşecek? bi de 11. gün yumurtlamış mıyımdır? yumurtladıktan sonra LH yükseliyor değil mi? bir de testler durunca silikleşmiş önceki iki gün de son günki gibi koyuydu.. 16. gün çok koyu 17. biraz azı ve bugün 18 gün tekrar çok koyu..
Canim bende ayni fikirdeyim.. Ben yurtdisinda yasiyorum ama 2 hafta sonra turkiyeye kesin donus yapacagiz.. Ben muayene oldum turkiyeye geldigimde ama esim olmamisti o zman.. Simdi ilk is donunce sperm testi yaptircaz bakalim insallah bi sorun yoktur.. Eger sorun yoksa yaz boyu deneriz olmadi bizde eylul gibi baska yontemlere basvururuz diyorumm..aman yaa bekletmesin bizi.. Bu ay yada obur ay olsa keskeEvet dimi . Tek temennim o .eylül é kadar bekliym artık diyorum ..normal olacaksa öyle gelsin para dokmeyelim bir de
İnşallah canım. Doğru strateji bence de . Sperm testi inşallah sorunsuz çıkar ve bebis gelir bu ay ya da geleck ay. Hayırlısı.Canim bende ayni fikirdeyim.. Ben yurtdisinda yasiyorum ama 2 hafta sonra turkiyeye kesin donus yapacagiz.. Ben muayene oldum turkiyeye geldigimde ama esim olmamisti o zman.. Simdi ilk is donunce sperm testi yaptircaz bakalim insallah bi sorun yoktur.. Eger sorun yoksa yaz boyu deneriz olmadi bizde eylul gibi baska yontemlere basvururuz diyorumm..aman yaa bekletmesin bizi.. Bu ay yada obur ay olsa keske
Ay ben hiç yorum yapamadım. umarım yardimci olan çıkacaktır .sen hamilelik gecirmissin tecruben kesin bendeN iyidir .yanlış birsey söylemiyim şimdi. . Bi de döngün 30 falanda 17 de yum.oldu bence yani 11 değildir. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?