ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

ooo beş gun az dgl cnım adet mı ustne görmemi yoksa yine d yap testi bence

Diyorum ki iki gun falan bekliyim, adetin yogunlugunu bi degerlendiriyim eger normlden az olursa yapiyim :) peki sence cnm iki gun sonra varsa eger belli olur mu ki

aynen cnım hc takmamak lazm ben mesela en ufak bisyi takp doktora gdyrm gecen yumurtlama zamanı idrara cıkamadm antibiyotk içtm sogan suyu içtm telasa kapıldm hc gerek yokmş halbuki
Anladm cnm ben zaten doktora gitmeyi hiiiic sevmiyorum. Henuuz hic gitmedim belli bi sure gitmek de istemiyom. Dogal yolla buraz deneyelm bekleyelm olmazsa giderz diyom. Ama ins bebislerimuz oluverir dogal yolla Rabbim aratmaz ins

Anladm cnm ben zaten doktora gitmeyi hiiiic sevmiyorum. Henuuz hic gitmedim belli bi sure gitmek de istemiyom. Dogal yolla buraz deneyelm bekleyelm olmazsa giderz diyom. Ama ins bebislerimuz oluverir dogal yolla Rabbim aratmaz ins
Amin cnim beklemek zor cok zor bi sure snra gdiyosun istemesende

Amin cnim beklemek zor cok zor bi sure snra gdiyosun istemesende
Dogru diyosun. Simdi yeni diye esim sorun etmiyo hatta bekleyelim gitme diyo. Ama surec uzarsa nw hisseder nasil hisdeder bilemem tabi. Rabbim cok bekletmesin insallah seni de beni de

Dogru diyosun. Simdi yeni diye esim sorun etmiyo hatta bekleyelim gitme diyo. Ama surec uzarsa nw hisseder nasil hisdeder bilemem tabi. Rabbim cok bekletmesin insallah seni de beni de
Amin canım gelecek ay olur insallah hayırlısı napalim.

ay bigünde ümidim varde kız
Kız yok ki ben napiyim. Söylemesi ayıp ilişki sonrası hafif kan gördüm. Yani çözülme yakındır. 2 gun öne attı adet. Başladı saymıyorum da. . Adete yakın olurmuş böyle. Belirti değil De his olacak his.. Ben de beceremedim gitti su işi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…