- 11 Mayıs 2015
- 1.689
- 1.676
- 48
Nerelerdsn sen:) guzel haberler mi vereceksn yoksa bize :)Kissslllaaaarrrr napiyosunuuuzzzz :)
Ah keskeee ama nerdeee :) bugun gecelj 5. Gundu ve okuldan gelirken ecz den test aldim sabah yapacaktm ki kirmizilar gorundu :)Nerelerdsn sen:) guzel haberler mi vereceksn yoksa bize :)
ooo beş gun az dgl cnım adet mı ustne görmemi yoksa yine d yap testi benceAh keskeee ama nerdeee :) bugun gecelj 5. Gundu ve okuldan gelirken ecz den test aldim sabah yapacaktm ki kirmizilar gorundu :)
ooo beş gun az dgl cnım adet mı ustne görmemi yoksa yine d yap testi bence
Suan yap belli olur cnım adetn ilk gunu oluyoDiyorum ki iki gun falan bekliyim, adetin yogunlugunu bi degerlendiriyim eger normlden az olursa yapiyim :) peki sence cnm iki gun sonra varsa eger belli olur mu ki
O zaman sabajhi bekliyim garanti olsum cnm hadi insallahSuan yap belli olur cnım adetn ilk gunu oluyo
az mı nO zaman sabajhi bekliyim garanti olsum cnm hadi insallah
keske dun yapsaydn cıkardı cnım adetse gecıkme icn doktora gt bı istersenO zaman sabajhi bekliyim garanti olsum cnm hadi insallah
Neden ki sorun olabilir mu diye mi :s 5 gun cok degil diye dusunuyodum benG
az mı n
keske dun yapsaydn cıkardı cnım adetse gecıkme icn doktora gt bı istersen
Neden ki sorun olabilir mu diye mi :s 5 gun cok degil diye dusunuyodum ben
dusumde haklısın cnim havalardan dolayıda olabilir
aynen cnım hc takmamak lazm ben mesela en ufak bisyi takp doktora gdyrm gecen yumurtlama zamanı idrara cıkamadm antibiyotk içtm sogan suyu içtm telasa kapıldm hc gerek yokmş halbukiIns bisi yoktur ben stres etmiyim kendime hic :)
Anladm cnm ben zaten doktora gitmeyi hiiiic sevmiyorum. Henuuz hic gitmedim belli bi sure gitmek de istemiyom. Dogal yolla buraz deneyelm bekleyelm olmazsa giderz diyom. Ama ins bebislerimuz oluverir dogal yolla Rabbim aratmaz insaynen cnım hc takmamak lazm ben mesela en ufak bisyi takp doktora gdyrm gecen yumurtlama zamanı idrara cıkamadm antibiyotk içtm sogan suyu içtm telasa kapıldm hc gerek yokmş halbuki
Amin cnim beklemek zor cok zor bi sure snra gdiyosun istemesendeAnladm cnm ben zaten doktora gitmeyi hiiiic sevmiyorum. Henuuz hic gitmedim belli bi sure gitmek de istemiyom. Dogal yolla buraz deneyelm bekleyelm olmazsa giderz diyom. Ama ins bebislerimuz oluverir dogal yolla Rabbim aratmaz ins
Dogru diyosun. Simdi yeni diye esim sorun etmiyo hatta bekleyelim gitme diyo. Ama surec uzarsa nw hisseder nasil hisdeder bilemem tabi. Rabbim cok bekletmesin insallah seni de beni deAmin cnim beklemek zor cok zor bi sure snra gdiyosun istemesende
Amin canım gelecek ay olur insallah hayırlısı napalim.Dogru diyosun. Simdi yeni diye esim sorun etmiyo hatta bekleyelim gitme diyo. Ama surec uzarsa nw hisseder nasil hisdeder bilemem tabi. Rabbim cok bekletmesin insallah seni de beni de
Insallah cnm yeni bi ay yeni umutlarAmin canım gelecek ay olur insallah hayırlısı napalim.
valla kuzum ya ama birşey diyemiyom işteManyak yaaa uwenmede kendin yap diyiceksin o olucak yani :)
ay bigünde ümidim varde kızBata az var da ne var umit yok canım yaaa
Kız yok ki ben napiyim. Söylemesi ayıp ilişki sonrası hafif kan gördüm. Yani çözülme yakındır. 2 gun öne attı adet. Başladı saymıyorum da. . Adete yakın olurmuş böyle. Belirti değil De his olacak his.. Ben de beceremedim gitti su işi.ay bigünde ümidim varde kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?