Canım ya senden az da olsa umutluyduk hayırlısı diyelim. Gelsin yeni ay bakalım. .Insallah cnm yeni bi ay yeni umutlar
ikisinin koyulugu aynıysa hamis olabilirsin. Ben regle yakın yapmıştım t den eser yoktu .günaydın herkese
reglime 3 gün var kasıklarım sanki yumurtlama zamanıymış gibi ,bende şaşırıp ovulasyon testi yaptım ikinci çizgi ilki kadar net olmasada bariz görünüyor bu ne demek sizce?lh hormonu hiç düşmüyormu vücutta?
koyuluk aynı değil ama diğerine göre daha silik ikinci çizgi.inş dediğin gibidir canım yaikisinin koyulugu aynıysa hamis olabilirsin. Ben regle yakın yapmıştım t den eser yoktu .
Aynen canim bende akintidan agridan biliyorum ov. Testi yaptimmi herseyi tam yaptim neden olmuyor doye dusunuyorum suan bata dha var sadece sarimsi akintim var oda neden bilmiyorumNie kullanmican ki. yani çok lüzum yok aslında haklısın . 12 13. Gun dedim mi yumurtlama oluyor ben de sancim oluyor. Geçen ay da öylesine yaptım o günlerde koyu çıktı zaten.
Hadi ya gozu kor olmayasica erken mi oldu bideee hayırlısı canim ya bence biz artik eslerimizi doktora goturelimBu arada kızlar reglim 1 2 gün öne ataraktan başladı sanırsam vatana banà hayırlı olsun. Oh ve ya zerre üzülmedim bu kez .
Silik oluncada yapmak lazm diyolar canım ama tek kırmızıyı görup yapıp hamile kalanlarda olmus burdan okuduklarıma göre spermler saglıklı rahimde 5 gun bile yasayabiliyormusKızlar yine ben .acemi ovülssyon cu oldum çıktım :) 3 -4 gündür kırmızıya yakın çıkıyordu testlerim bugün silikleşti şimdi bu günde calışma yapmam lazım mı ?
Bes gun gecince ben de umutlandm bayaaaa bi ama napalim hayirlisi olsun hakkimizda insallah cnm :)Canım ya senden az da olsa umutluyduk hayırlısı diyelim. Gelsin yeni ay bakalım. .
Eger gebelik varsa önceki aydan olmalı ki gebelik testi yapsanız çıkar .. ovülssyon da benimde 4 gün hep aynı kırmızılıkta cıktı 5. gün silikleşti .. ama nedeni hakkında benim de bi fikrim yok inş hamilesindir. .hanımlar ovulasyon testi yapıyorum.. 16-17-18-19 günler hepsi t ler kopkoyu kırmızı.. niye hala kırmızı? bilen var mı? gebelik olunca böyle mi oluyor? 17 .gün çok az silik diğerleri kopkoyu..
hayırlısı kuzum ya allahım nasip etsin ben hala içime doğuyor ama ....Kız yok ki ben napiyim. Söylemesi ayıp ilişki sonrası hafif kan gördüm. Yani çözülme yakındır. 2 gun öne attı adet. Başladı saymıyorum da. . Adete yakın olurmuş böyle. Belirti değil De his olacak his.. Ben de beceremedim gitti su işi.
gerçektenmi aman üzülme kuzum bir sonraki aya yine çalışırız üzülüp stres yapacağımıza önümüze bakalım dimi amaBu arada kızlar reglim 1 2 gün öne ataraktan başladı sanırsam vatana banà hayırlı olsun. Oh ve ya zerre üzülmedim bu kez .
Aynen canım inan bu kez hiç üzülmedim. Gelcek aylara insallah. . Çalışmalara devamgerçektenmi aman üzülme kuzum bir sonraki aya yine çalışırız üzülüp stres yapacağımıza önümüze bakalım dimi ama
Doktor sana bunun için ilac vermedı mI. Söktürücü falan. bünyeden bünyeye nasıl da fark ediyor benim de 2 gün erken geldi..kızlar hala adet olmadım şu zamana kadar stres yapmadım ama yavaş yavaş yapıyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?