ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

günaydın herkese
reglime 3 gün var kasıklarım sanki yumurtlama zamanıymış gibi ,bende şaşırıp ovulasyon testi yaptım ikinci çizgi ilki kadar net olmasada bariz görünüyor bu ne demek sizce?lh hormonu hiç düşmüyormu vücutta?

ikisinin koyulugu aynıysa hamis olabilirsin. Ben regle yakın yapmıştım t den eser yoktu .

Bu arada kızlar reglim 1 2 gün öne ataraktan başladı sanırsam vatana banà hayırlı olsun. Oh ve ya zerre üzülmedim bu kez .

Nie kullanmican ki. yani çok lüzum yok aslında haklısın . 12 13. Gun dedim mi yumurtlama oluyor ben de sancim oluyor. Geçen ay da öylesine yaptım o günlerde koyu çıktı zaten.
Aynen canim bende akintidan agridan biliyorum ov. Testi yaptimmi herseyi tam yaptim neden olmuyor doye dusunuyorum suan bata dha var sadece sarimsi akintim var oda neden bilmiyorum

Bu arada kızlar reglim 1 2 gün öne ataraktan başladı sanırsam vatana banà hayırlı olsun. Oh ve ya zerre üzülmedim bu kez .
Hadi ya gozu kor olmayasica erken mi oldu bideee hayırlısı canim ya bence biz artik eslerimizi doktora goturelim

Kızlar yine ben .acemi ovülssyon cu oldum çıktım :) 3 -4 gündür kırmızıya yakın çıkıyordu testlerim bugün silikleşti şimdi bu günde calışma yapmam lazım mı ?

Kızlar yine ben .acemi ovülssyon cu oldum çıktım :) 3 -4 gündür kırmızıya yakın çıkıyordu testlerim bugün silikleşti şimdi bu günde calışma yapmam lazım mı ?
Silik oluncada yapmak lazm diyolar canım ama tek kırmızıyı görup yapıp hamile kalanlarda olmus burdan okuduklarıma göre spermler saglıklı rahimde 5 gun bile yasayabiliyormus

hanımlar ovulasyon testi yapıyorum.. 16-17-18-19 günler hepsi t ler kopkoyu kırmızı.. niye hala kırmızı? bilen var mı? gebelik olunca böyle mi oluyor? 17 .gün çok az silik diğerleri kopkoyu..

hanımlar ovulasyon testi yapıyorum.. 16-17-18-19 günler hepsi t ler kopkoyu kırmızı.. niye hala kırmızı? bilen var mı? gebelik olunca böyle mi oluyor? 17 .gün çok az silik diğerleri kopkoyu..
Eger gebelik varsa önceki aydan olmalı ki gebelik testi yapsanız çıkar .. ovülssyon da benimde 4 gün hep aynı kırmızılıkta cıktı 5. gün silikleşti .. ama nedeni hakkında benim de bi fikrim yok inş hamilesindir. .

hayırlısı kuzum ya allahım nasip etsin ben hala içime doğuyor ama ....

gerçektenmi aman üzülme kuzum bir sonraki aya yine çalışırız üzülüp stres yapacağımıza önümüze bakalım dimi ama

kızlar hala adet olmadım şu zamana kadar stres yapmadım ama yavaş yavaş yapıyom

kızlar hala adet olmadım şu zamana kadar stres yapmadım ama yavaş yavaş yapıyom
Doktor sana bunun için ilac vermedı mI. Söktürücü falan. bünyeden bünyeye nasıl da fark ediyor benim de 2 gün erken geldi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…