ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

cnm merhaba seninle aynı zmanalarda yumurtlamıştık ve bikaç kişi daha ne durumdasınız test yaptınızmı varmı bi gelişme

cnm merhaba seninle aynı zmanalarda yumurtlamıştık ve bikaç kişi daha ne durumdasınız test yaptınızmı varmı bi gelişme
Benimle voroneste aynıydı adt gunum yarın test yapmadm 9 gun önce kandan bktrdm negatifti yok yani bu ayda peki senin adet ne zaman gelck.

Benimle voroneste aynıydı adt gunum yarın test yapmadm 9 gun önce kandan bktrdm negatifti yok yani bu ayda peki senin adet ne zaman gelck.
benim 15 mayısta ovu testm pozitifti 31 ine kadar olmam lazım heralde tam hangi gün çatladı sayımı nasıl yapıyoruz bilmiyorum üç gün önce idrar testi yaptm çkmadı belki erkendir diyorum ama hiç belirtide yok sadece göğüslerim çk ağrıo ve şiş adet belirtsi gbi hiç ümdm yok

adetin ilk gunundn bsla saymaya oldgun gun birinci gun dgr adtn ilk gununu d saycn mesela benim 4 mayıs bu adtm 29 mays 26 gun oluyor 26-14 12. Gun benim yumurtlama 15 mayıs yani sende böyle hesaplayblr sn

adetin ilk gunundn bsla saymaya oldgun gun birinci gun dgr adtn ilk gununu d saycn mesela benim 4 mayıs bu adtm 29 mays 26 gun oluyor 26-14 12. Gun benim yumurtlama 15 mayıs yani sende böyle hesaplayblr sn
benim adetlerm kaç aydır bozuk o yüzden tam günüm yok ama bu ay havuç incir yaptım işe yaradı 15. gün poztfi gördm şmdi 16sında çatladığını düşürsem 14 gün sonrası 30u oluyo 31 ine kadar beklicem zaten olursam olurum

Aynen cnım bu ay hamîle kalan olmadı sanki burda ilk sen olur sun ins.

Kızlar yardıma ihtiyacım var. 22 Mayıs'ta adet oldum. Döndüm 22 günde bir. regl biter bitmez ovulasyon testlerine basladım. Yani 26 mayısta. İlk gün hafif pembe cizgi, 2. gün koyu ama C'den daha koyu değil. Bugünde daha silik. Bu kadar cabuk yumurtluyor olabilir miyim acaba ya? Yapmaya devam mı edeyim? Ne yapayım ben?

Doktor sana bunun için ilac vermedı mI. Söktürücü falan. bünyeden bünyeye nasıl da fark ediyor benim de 2 gün erken geldi..
yok kuzum ya vermedi zaten değişik bi havadaydı olur hocam ınsanız gecikmiş olabilir dedi

dongun kısa ya olmuş olabilirtahminimce 12 hazıranda adet olcaksın o zaman yumurtlama olmuş gibi geliyor bana ama tam bilemiyom

yok kuzum ya vermedi zaten değişik bi havadaydı olur hocam ınsanız gecikmiş olabilir dedi
Töbe ya bu k.doğm doktorları hep bi denGesiz.. Benimki de acelen ne .çocuk yapcaksin da ne olacak der gibi bakıyor davranıyordü. bu kez ona gitmem

Töbe ya bu k.doğm doktorları hep bi denGesiz.. Benimki de acelen ne .çocuk yapcaksin da ne olacak der gibi bakıyor davranıyordü. bu kez ona gitmem
aile hekimine gitmiştim kuzum pzt kadar olmazsam kadın doğuma gitcem inş burda vardır kadın doğumcu

Günaydınlar kızlarr ben geldim,hemde öyle bir soruyla geldim ki yaşadığım kötü tecrübeden sonra bir süre uzak kalmak istedim ama sizleri hep takip ettim,hamile bayanlar sağlıkla kucaklarına alırlar,bekleyenler tez zamanda kavuşurlar inşallahh gelelim soruma düşükten sonra hala adet görmedim 25 nisanda olmuştu 1 aydan fazla geçti üzerinden,28 günde bir adet oluyordum düzenimin değişeceğini biliyordum dün ne durumdayım diye meraktan ov.testi yaptım koopkoyu bir çizgi karşımda.Eski arkadaşlar bilirler ben hiç koyu çizgi yakalayamadım 2 ay boyunca hep silik çıktı,en koyu günü değerlendirip pozitif sonucu almıştım. Şimdi bu test çok kafamı karıştırdı,bu kadar geç yumurtlama olmuş olabilir mi sizce,birde ov.testinden gebelik öğrenenleri düşününce ne olduğunu bilemedim aslında gebeliğe hiç ihtimal vermiyorum düşüğün hemen ertesi ay,ama bu testi anlayamadım da buyurun bu topiğin gelmiş geçmiş en zor sorusu sizce bu test ne demeye çalışıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…