Günaydınlarrrr canımGunaydın kızlar :)
cnm merhaba seninle aynı zmanalarda yumurtlamıştık ve bikaç kişi daha ne durumdasınız test yaptınızmı varmı bi gelişmeBenim de dün pozitifti beraberinde müthiş kasık ağrısı hissettim. . Çatlama aksamà oldu sanırsam. Sabah da yaptim ki öyle amam aman bir koyuluk çıkmadı. Diyeceğim o ki koyuyu takip eden akıntı ve ağrı olduysa catlamistir
Benimle voroneste aynıydı adt gunum yarın test yapmadm 9 gun önce kandan bktrdm negatifti yok yani bu ayda peki senin adet ne zaman gelck.cnm merhaba seninle aynı zmanalarda yumurtlamıştık ve bikaç kişi daha ne durumdasınız test yaptınızmı varmı bi gelişme
benim 15 mayısta ovu testm pozitifti 31 ine kadar olmam lazım heralde tam hangi gün çatladı sayımı nasıl yapıyoruz bilmiyorum üç gün önce idrar testi yaptm çkmadı belki erkendir diyorum ama hiç belirtide yok sadece göğüslerim çk ağrıo ve şiş adet belirtsi gbi hiç ümdm yokBenimle voroneste aynıydı adt gunum yarın test yapmadm 9 gun önce kandan bktrdm negatifti yok yani bu ayda peki senin adet ne zaman gelck.
adetin ilk gunundn bsla saymaya oldgun gun birinci gun dgr adtn ilk gununu d saycn mesela benim 4 mayıs bu adtm 29 mays 26 gun oluyor 26-14 12. Gun benim yumurtlama 15 mayıs yani sende böyle hesaplayblr snbenim 15 mayısta ovu testm pozitifti 31 ine kadar olmam lazım heralde tam hangi gün çatladı sayımı nasıl yapıyoruz bilmiyorum üç gün önce idrar testi yaptm çkmadı belki erkendir diyorum ama hiç belirtide yok sadece göğüslerim çk ağrıo ve şiş adet belirtsi gbi hiç ümdm yok
benim adetlerm kaç aydır bozuk o yüzden tam günüm yok ama bu ay havuç incir yaptım işe yaradı 15. gün poztfi gördm şmdi 16sında çatladığını düşürsem 14 gün sonrası 30u oluyo 31 ine kadar beklicem zaten olursam olurumadetin ilk gunundn bsla saymaya oldgun gun birinci gun dgr adtn ilk gununu d saycn mesela benim 4 mayıs bu adtm 29 mays 26 gun oluyor 26-14 12. Gun benim yumurtlama 15 mayıs yani sende böyle hesaplayblr sn
Aynen cnım bu ay hamîle kalan olmadı sanki burda ilk sen olur sun ins.benim adetlerm kaç aydır bozuk o yüzden tam günüm yok ama bu ay havuç incir yaptım işe yaradı 15. gün poztfi gördm şmdi 16sında çatladığını düşürsem 14 gün sonrası 30u oluyo 31 ine kadar beklicem zaten olursam olurum
yok kuzum ya vermedi zaten değişik bi havadaydı olur hocam ınsanız gecikmiş olabilir dediDoktor sana bunun için ilac vermedı mI. Söktürücü falan. bünyeden bünyeye nasıl da fark ediyor benim de 2 gün erken geldi..
dongun kısa ya olmuş olabilirtahminimce 12 hazıranda adet olcaksın o zaman yumurtlama olmuş gibi geliyor bana ama tam bilemiyomKızlar yardıma ihtiyacım var. 22 Mayıs'ta adet oldum. Döndüm 22 günde bir. regl biter bitmez ovulasyon testlerine basladım. Yani 26 mayısta. İlk gün hafif pembe cizgi, 2. gün koyu ama C'den daha koyu değil. Bugünde daha silik. Bu kadar cabuk yumurtluyor olabilir miyim acaba ya? Yapmaya devam mı edeyim? Ne yapayım ben?
dongun kısa ya olmuş olabilirtahminimce 12 hazıranda adet olcaksın o zaman yumurtlama olmuş gibi geliyor bana ama tam bilemiyom
allah seniYani regl bittikten sonraki gün yumurtluyorum:S Ne kadar garip yahu gerçi annecim de ters doğum yapmış bana normal yani
Töbe ya bu k.doğm doktorları hep bi denGesiz.. Benimki de acelen ne .çocuk yapcaksin da ne olacak der gibi bakıyor davranıyordü. bu kez ona gitmemyok kuzum ya vermedi zaten değişik bi havadaydı olur hocam ınsanız gecikmiş olabilir dedi
Ben adet oldum canım. 2 . Günümdeyim . Sen inşallah hamişsindircnm merhaba seninle aynı zmanalarda yumurtlamıştık ve bikaç kişi daha ne durumdasınız test yaptınızmı varmı bi gelişme
aile hekimine gitmiştim kuzum pzt kadar olmazsam kadın doğuma gitcem inş burda vardır kadın doğumcuTöbe ya bu k.doğm doktorları hep bi denGesiz.. Benimki de acelen ne .çocuk yapcaksin da ne olacak der gibi bakıyor davranıyordü. bu kez ona gitmem
hadi ya üzüldüm ne zaman pozitifti senin test cnm inş bu ay artkBen adet oldum canım. 2 . Günümdeyim . Sen inşallah hamişsindir
kacici gun oldu gecikmede canim benim sokturucu bitti adet ikinci gun geldi rahatladimaile hekimine gitmiştim kuzum pzt kadar olmazsam kadın doğuma gitcem inş burda vardır kadın doğumcu
15.iydi sanırsam evet evet öyleydiHa
hadi ya üzüldüm ne zaman pozitifti senin test cnm inş bu ay artk
Erken olmamışmısın cnm ya benimde aynı 14 gün sonra olunmuyomuydu15.iydi sanırsam evet evet öyleydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?