ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

kuzummmm hoşgeldin evet senin hiç kopkoyu olmuyordu benim gibi ıkıncı çızgıde silikti sorunun cevabına gelince kuzu ya hamilesin yada yumurtluyon şaka bir yana bilmyomkı ayol nşallah hamilesindir

kuzummmm hoşgeldin evet senin hiç kopkoyu olmuyordu benim gibi ıkıncı çızgıde silikti sorunun cevabına gelince kuzu ya hamilesin yada yumurtluyon şaka bir yana bilmyomkı ayol nşallah hamilesindir
Hoşbulduk canım benim,iki ihtimal var biri değilse diğeri Bu kadar koyu olması beni çok şaşırttı ben ki silik testlere mahkum sanıyodum kendimi bugünde yapıcam testi bakalım o ne çıkacak benim işler hep böyle zaten ya silik çıkar yada neredeyse 35.gün kopkoyu hadi bakalım hayırlısı ne diyeyim

vayyyyyyyyy kuzummmm . ne kadar da koyu. ay hiç bilememdim ne desem . kimysaldan sonra kolay hamiş kalınıo muhabbetini düşünürsek bence hamişşşşşsin

ne beklion bi de hcg testi yap kuzum . yok mu elinde

ne beklion bi de hcg testi yap kuzum . yok mu elinde
Benim kimyasal değildi kuzum 6 haftalık düşük yaptım ya düzenim şaştı tamamen forumda okudum düşük yapanlarda 40 gün sonra adet olan var,benim 35.gün bugün ama yine tutmuyor 35.gün yumurtlarsam 15 gün sonra adet desem yine olmuyor 2 ayı buluyor o zaman düşük sonrası adet. Hiçbir belirtimde yok,elimde hcg testimde yok geçen gebelikte hepsini yaptım koyulaştığı mı diye kaldım böyle ama gebeliğe ihtimal vermiyorum ya rastgele çalışma oldu ne yumurtlama takip ettim ne bişi elimde ov. testim var. Bikaç gün takip edeyim silikleşme var mı diye,en iyi sen biliyosun benim testlerin nasıl silik çıktığını hatta doktora gitmeyi düşünüyodum lh düşük diye buda çok koyu anlamadım ben hiçbişey

ay canım kimyasal demişim işte anladın sen biliom durumunu kuzummmm. koyu çıkmadığı benim de olmuştu bir ay. yani koyu çıkmaz hiç benim deme . bu ay da testin koyu çıktı demekki. ama ben olsamm eczaneye giderdim ya. genelde takmadıkları ay hamiş kalıo ya millet. rastgelmiştirrrrr belkimmmm.

Kuzum o testi dün 5te yapmıştım bugünde yapayım ov.testi silikleştiyse yumurtluyorum demektir yok yine koyu çıkarsa yarın test alırım artık

Buyurun kızlar size üç bilinmeyenli denklem düşüğün üzerinden geçen 35 gün günün farklı saatlerinde sıvı alımına dikkat edilmeden yapılan koyuluğu zerre değişmemiş 2 ayrı test

Canim hamilemisn yoksa bi test al ya yumurtlamamı hamilelikmi anlams oluruz yumurtlamasaysa iki gunu degerlendirirsin en azından

Inanmıyorum hamilesin :)))
bende inanamıyorum ya nasıl oldu bu anlamıyorum düşük yapalı 1 ay oldu canım ne korundum ne yumurtlama takip ettim,hatta olmaz hemde vücudumu dinlendireyim diye doğru dürüst ilişki bile olmadı hiçbir belirtim yok yanlışlık yoktur dimi tekrar bir hayal kırıklığı yaşamam

Sen hemen bi doktora git kuzum yinede,ama sonuc cok belirgin yani :)

Tatlım ne yanlslgı ortada iste kız hamilesin :) kac haftalık acaba dusukten snra ilk ay mucize gbi rabbim vermek isteynce veriyor dmekki bi kan tahlili lazım simdi

Tatlım ne yanlslgı ortada iste kız hamilesin :) kac haftalık acaba dusukten snra ilk ay mucize gbi rabbim vermek isteynce veriyor dmekki bi kan tahlili lazım simdi
haklısın canım benim şükürler olsun,kan testi için beklemek istiyorum kuzum ben bir kimyasal gebelik yaşadım 7 ay önce,geçen ay 6 haftalık düşük. Birinin sevinci 1 hafta sürdü diğeri 2 hafta,onun stresine tekrar dayanamam biraz beklemek istiyorum ben

Dogru diyosun cnim degerin ne durumda yine bilmelsn bence sat ne zamandı

Insallah saglıklı hayırlı bi gebelik olur canim senin icn cok guzel bi supriz hemde moral olmustr.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…