aynen canım,düşük yaptığımda bile hep şükretmiştim rabbime sağlıksız bir gebelik ve bebekten korudu beni diye,şimdi daha çok şükrediyorum içim kıpır kıpır ama dahada büyük bir korku var hayırlısını versin AllahInsallah saglıklı hayırlı bi gebelik olur canim senin icn cok guzel bi supriz hemde moral olmustr.
Buyuktr o zaman ultrasonla görunur heralde aklına guzel seyler getir cnğm.aynen canım,düşük yaptığımda bile hep şükretmiştim rabbime sağlıksız bir gebelik ve bebekten korudu beni diye,şimdi daha çok şükrediyorum içim kıpır kıpır ama dahada büyük bir korku var hayırlısını versin Allah
sağol canım benim pazartesi gününe randevu alır giderim olmazsaBuyuktr o zaman ultrasonla görunur heralde aklına guzel seyler getir cnğm.
Kadın doğuma gidince haber ver canım merak ettim durumunukuzum bugun 10. gun oldu anlamadım yani sadece göğüs uçları hafiften acıyor onun dışında karın şişkinliğide gitti
tmm kuzum adet olmazsam salı gunu gitcemDokt
Kadın doğuma gidince haber ver canım merak ettim durumunu
kuzu bak rantgele çalışma olmuş ama ya tuttuysa :)))Benim kimyasal değildi kuzum 6 haftalık düşük yaptım ya düzenim şaştı tamamen forumda okudum düşük yapanlarda 40 gün sonra adet olan var,benim 35.gün bugün ama yine tutmuyor 35.gün yumurtlarsam 15 gün sonra adet desem yine olmuyor 2 ayı buluyor o zaman düşük sonrası adet. Hiçbir belirtimde yok,elimde hcg testimde yok geçen gebelikte hepsini yaptım koyulaştığı mı diye kaldım böyleama gebeliğe ihtimal vermiyorum ya rastgele çalışma oldu ne yumurtlama takip ettim ne bişi elimde ov. testim var. Bikaç gün takip edeyim silikleşme var mı diye,en iyi sen biliyosun benim testlerin nasıl silik çıktığını hatta doktora gitmeyi düşünüyodum lh düşük diye buda çok koyu anlamadım ben hiçbişey
inşallah kuzumKizlar bugunku ovulasyon testim.. Ay bu ay insallah tutar yaa..
kuzucummmmm hamilesn işte ya nasıllll mutlu oldumKızlar dayanamadım gebelik testi aldım bir koşu bi bakınn şu teste nolur ellerim titriyo ilk 5 dk çıkan sonuç Eki Görüntüle 1543294
değilmi kuzum rabbm ne büyük yaTatlım ne yanlslgı ortada iste kız hamilesin :) kac haftalık acaba dusukten snra ilk ay mucize gbi rabbim vermek isteynce veriyor dmekki bi kan tahlili lazım simdi
oyyyy kuzum ya yok yok güzel düşün bu sefer kucağına sağlıcakla alacaksın inşallahhaklısın canım benim şükürler olsun,kan testi için beklemek istiyorum kuzum ben bir kimyasal gebelik yaşadım 7 ay önce,geçen ay 6 haftalık düşük. Birinin sevinci 1 hafta sürdü diğeri 2 hafta,onun stresine tekrar dayanamam biraz beklemek istiyorum ben
yok anam yok tırt çıktıkKizlarrrrr özledim sizi bayagidir yoktum var mı gelişmeler?
Vayyyhhh ne koyu kizzz. Neden aceP .bugün yumurtlama günü yse yarın nasıl çıkacak acabaBuyurun kızlar size üç bilinmeyenli denklem düşüğün üzerinden geçen 35 gün günün farklı saatlerinde sıvı alımına dikkat edilmeden yapılan koyuluğu zerre değişmemiş 2 ayrı testEki Görüntüle 1543259
Ay ben bu mesajı görmemiştim. Hamişşşşsıiinnn. Dedik sanaKızlar dayanamadım gebelik testi aldım bir koşu bi bakınn şu teste nolur ellerim titriyo ilk 5 dk çıkan sonuç Eki Görüntüle 1543294
Ay bence git .doktor kontrolünden zarar gelmez. GiT durumu bilsin onlarda.haklısın canım benim şükürler olsun,kan testi için beklemek istiyorum kuzum ben bir kimyasal gebelik yaşadım 7 ay önce,geçen ay 6 haftalık düşük. Birinin sevinci 1 hafta sürdü diğeri 2 hafta,onun stresine tekrar dayanamam biraz beklemek istiyorum ben
Yok kızKizlarrrrr özledim sizi bayagidir yoktum var mı gelişmeler?
Yarın daha mı koyulaşacak ne.. İnşallah tutar canımmKizlar bugunku ovulasyon testim.. Ay bu ay insallah tutar yaa..
Sağol canım benim pazartesi giderim doktora anlatırım durumu bakalım ne diyecekAy bence git .doktor kontrolünden zarar gelmez. GiT durumu bilsin onlarda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?