Bu ayda boş cnim :) sen duydunmu kalp atısını gördn mu bebisini.Kizlarrrrr özledim sizi bayagidir yoktum var mı gelişmeler?
Tamam canım . Bu iki gün boyunca hep olumlu düşün aklına kötü şeyler getirme. Ne güzel doğurgan olduğunu biliosunSağol canım benim pazartesi giderim doktora anlatırım durumu bakalım ne diyecek
Kuzummmm sen regl oldun muBu ayda boş cnim :) sen duydunmu kalp atısını gördn mu bebisini.
Aynen vorones bende tıpkı böyle dusunuyorm masallah arkadasımız dogurganmıs baya bide bize bak ya tık yok bir yıl dolmaya bir ay kaldıTamam canım . Bu iki gün boyunca hep olumlu düşün aklına kötü şeyler getirme. Ne güzel doğurgan olduğunu biliosun) ben kendimden ümidi kestim iyice . Hayırlısı .hamis olmak bana çoooook uzak gelioo
Kıyamam kuzum öyle deme gelecek senin mercimek kılıklı çooooook nazlı bir bebek ama gelecek biliyorum ben,istersen bi kontrole git canım sende hormonlarına falan baktır belki çok basit çözülebilecek bişeydirTamam canım . Bu iki gün boyunca hep olumlu düşün aklına kötü şeyler getirme. Ne güzel doğurgan olduğunu biliosun) ben kendimden ümidi kestim iyice . Hayırlısı .hamis olmak bana çoooook uzak gelioo
Yok cnım akıntm bsladı iyıce arttı kendi yok gelir 1 saate :)Kuzummmm sen regl oldun mu
4 mayis ta yani bundan öncesi regl de gittimm. Doktor hersey gayet ii dedi..artık temmuz da ankara da daha iyi bi hastaneye giderim. aşılama ya gerek kalmaz inşallahKıyamam kuzum öyle deme gelecek senin mercimek kılıklı çooooook nazlı bir bebek ama gelecek biliyorum ben,istersen bi kontrole git canım sende hormonlarına falan baktır belki çok basit çözülebilecek bişeydir
Valla allahın mercimek kiligiii ne var beni böyle bekletmeden gelse ... susssssstuuum bekliyorumKıyamam kuzum öyle deme gelecek senin mercimek kılıklı çooooook nazlı bir bebek ama gelecek biliyorum ben,istersen bi kontrole git canım sende hormonlarına falan baktır belki çok basit çözülebilecek bişeydir
Benim güzel gidiyor şükürler olsun :) hafiften bulantı gibi belirtilerim var ama ara ara geliyo çok abartilacak gibi degilyok anam yok tırt çıktıken son sen senin nasıl gidiyor hamileliğin
Ohhh :) ben en kilolu halimle hamile kaldım ona yaniyorumYok kızgelişme var 5 kilo verdimmmmm hedefe kaldı 2 ))
Bu ayda boş cnim :) sen duydunmu kalp atısını gördn mu bebisini.
Ne guzel canım mutlulugunuz daim olsun.Benim güzel gidiyor şükürler olsun :) hafiften bulantı gibi belirtilerim var ama ara ara geliyo çok abartilacak gibi degil
Ohhh :) ben en kilolu halimle hamile kaldım ona yaniyorum
Bugün gittim canım ankaradayim :) melegimi gördük kalp atışlarını duydum şimdilik hiçbi sikinti yok çok sukur
Insallah kuzum., ya bazen diyorum dusunmeyi birakip ovulasyon testi yapmayi birakip akisina mi biraksam acaba diyorum, kac ay olduYarın daha mı koyulaşacak ne.. İnşallah tutar canımm
Vorones gbi spor yapalm en azndan hergun yuruyus takmayalm strestn uzak duralm ovu testini d bırakalm gun aşırı bir ay boyunca ılıski olsun ben bu ay ovu testind pozitfi gördkten snra iliskide olmadı nerdyse bir yada iki anca olmustr.Insallah kuzum., ya bazen diyorum dusunmeyi birakip ovulasyon testi yapmayi birakip akisina mi biraksam acaba diyorum, kac ay olduacaba strestenmi olmuyor yaa hic ummadigimiz zamanda mi gelecek yoksa
Bir problem yoksa içini ferah tut kuzum hayırlı bir zamanı vardır4 mayis ta yani bundan öncesi regl de gittimm. Doktor hersey gayet ii dedi..artık temmuz da ankara da daha iyi bi hastaneye giderim. aşılama ya gerek kalmaz inşallah
Aynen bu ay ovu.testi de yapmicam valla . Stresten uzak durmak şart . Kime sorsam takmadigim ay diyor.. Ben de zaten inan artık takmiyorum akışına bırakmak lazimmInsallah kuzum., ya bazen diyorum dusunmeyi birakip ovulasyon testi yapmayi birakip akisina mi biraksam acaba diyorum, kac ay olduacaba strestenmi olmuyor yaa hic ummadigimiz zamanda mi gelecek yoksa
Ben de öyle . Ovu testine güvenip 2 3 kez oldu ilski.Vorones gbi spor yapalm en azndan hergun yuruyus takmayalm strestn uzak duralm ovu testini d bırakalm gun aşırı bir ay boyunca ılıski olsun ben bu ay ovu testind pozitfi gördkten snra iliskide olmadı nerdyse bir yada iki anca olmustr.
Çok şükür masallah. . Ankara ma selamMmm. Kaç kilosun canım boy kactiBenim güzel gidiyor şükürler olsun :) hafiften bulantı gibi belirtilerim var ama ara ara geliyo çok abartilacak gibi degil
Ohhh :) ben en kilolu halimle hamile kaldım ona yaniyorum
Bugün gittim canım ankaradayim :) melegimi gördük kalp atışlarını duydum şimdilik hiçbi sikinti yok çok sukur
Iste bu ay öyle yapmaylm gun aşırı ilski deneyelm yumurtlama gunu bitti diye aylardr o gundn sonraya dikkat etmyrm hatayı orda yapıyorz belkideBen de öyle . Ovu testine güvenip 2 3 kez oldu ilski.
Evet kız hadi bu kez de öyle yapalım .hem kolay yöntem bence . Eşime şimdiden söyledim bi dolu bi boş diee. Yani söyle ki ben yum.günü bugün die stres yapmicam. Bi gun dolu bi gün boş olunca her türlü denk geleck . Ay hadi inşallah. Tahmini yum.günüm 9 haziran. Benim doğum günümIste bu ay öyle yapmaylm gun aşırı ilski deneyelm yumurtlama gunu bitti diye aylardr o gundn sonraya dikkat etmyrm hatayı orda yapıyorz belkide
Evet kız hadi bu kez de öyle yapalım .hem kolay yöntem bence . Eşime şimdiden söyledim bi dolu bi boş diee. Yani söyle ki ben yum.günü bugün die stres yapmicam. Bi gun dolu bi gün boş olunca her türlü denk geleck . Ay hadi inşallah. Tahmini yum.günüm 9 haziran. Benim doğum günüm))
Guzel tesaduf cnim kalca altına yastk koyup sabahlycz adet bitiminde neo penotran fitil kullancm cnim iki gun send dene vajinayı bi temizlesnEvet kız hadi bu kez de öyle yapalım .hem kolay yöntem bence . Eşime şimdiden söyledim bi dolu bi boş diee. Yani söyle ki ben yum.günü bugün die stres yapmicam. Bi gun dolu bi gün boş olunca her türlü denk geleck . Ay hadi inşallah. Tahmini yum.günüm 9 haziran. Benim doğum günüm))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?