ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Sağol canım benim pazartesi giderim doktora anlatırım durumu bakalım ne diyecek
Tamam canım . Bu iki gün boyunca hep olumlu düşün aklına kötü şeyler getirme. Ne güzel doğurgan olduğunu biliosun ) ben kendimden ümidi kestim iyice . Hayırlısı .hamis olmak bana çoooook uzak gelioo

Aynen vorones bende tıpkı böyle dusunuyorm masallah arkadasımız dogurganmıs baya bide bize bak ya tık yok bir yıl dolmaya bir ay kaldı

Kıyamam kuzum öyle deme gelecek senin mercimek kılıklı çooooook nazlı bir bebek ama gelecek biliyorum ben,istersen bi kontrole git canım sende hormonlarına falan baktır belki çok basit çözülebilecek bişeydir

4 mayis ta yani bundan öncesi regl de gittimm. Doktor hersey gayet ii dedi..artık temmuz da ankara da daha iyi bi hastaneye giderim. aşılama ya gerek kalmaz inşallah

Valla allahın mercimek kiligiii ne var beni böyle bekletmeden gelse ... susssssstuuum bekliyorum gelsin

yok anam yok tırt çıktık en son sen senin nasıl gidiyor hamileliğin
Benim güzel gidiyor şükürler olsun :) hafiften bulantı gibi belirtilerim var ama ara ara geliyo çok abartilacak gibi degil

Yok kız gelişme var 5 kilo verdimmmmm hedefe kaldı 2 ))
Ohhh :) ben en kilolu halimle hamile kaldım ona yaniyorum

Bu ayda boş cnim :) sen duydunmu kalp atısını gördn mu bebisini.

Bugün gittim canım ankaradayim :) melegimi gördük kalp atışlarını duydum şimdilik hiçbi sikinti yok çok sukur

Ne guzel canım mutlulugunuz daim olsun.

Insallah kuzum., ya bazen diyorum dusunmeyi birakip ovulasyon testi yapmayi birakip akisina mi biraksam acaba diyorum, kac ay oldu acaba strestenmi olmuyor yaa hic ummadigimiz zamanda mi gelecek yoksa
Vorones gbi spor yapalm en azndan hergun yuruyus takmayalm strestn uzak duralm ovu testini d bırakalm gun aşırı bir ay boyunca ılıski olsun ben bu ay ovu testind pozitfi gördkten snra iliskide olmadı nerdyse bir yada iki anca olmustr.

Insallah kuzum., ya bazen diyorum dusunmeyi birakip ovulasyon testi yapmayi birakip akisina mi biraksam acaba diyorum, kac ay oldu acaba strestenmi olmuyor yaa hic ummadigimiz zamanda mi gelecek yoksa
Aynen bu ay ovu.testi de yapmicam valla . Stresten uzak durmak şart . Kime sorsam takmadigim ay diyor.. Ben de zaten inan artık takmiyorum akışına bırakmak lazimm

Ben de öyle . Ovu testine güvenip 2 3 kez oldu ilski.

Çok şükür masallah. . Ankara ma selamMmm. Kaç kilosun canım boy kacti

Iste bu ay öyle yapmaylm gun aşırı ilski deneyelm yumurtlama gunu bitti diye aylardr o gundn sonraya dikkat etmyrm hatayı orda yapıyorz belkide
Evet kız hadi bu kez de öyle yapalım .hem kolay yöntem bence . Eşime şimdiden söyledim bi dolu bi boş diee. Yani söyle ki ben yum.günü bugün die stres yapmicam. Bi gun dolu bi gün boş olunca her türlü denk geleck . Ay hadi inşallah. Tahmini yum.günüm 9 haziran. Benim doğum günüm ))

Guzel tesaduf cnim kalca altına yastk koyup sabahlycz adet bitiminde neo penotran fitil kullancm cnim iki gun send dene vajinayı bi temizlesn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…