ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Guzel tesaduf cnim kalca altına yastk koyup sabahlycz adet bitiminde neo penotran fitil kullancm cnim iki gun send dene vajinayı bi temizlesn
Ay yok ben doktor suz neyin bi de öyle kendime bişiler yapamam dÂ. Bakalım nasippp. Yastık işini de yapamıyorum datlim yaa

Ay yok ben doktor suz neyin bi de öyle kendime bişiler yapamam dÂ. Bakalım nasippp. Yastık işini de yapamıyorum datlim yaa
Ay ne var normal sırt ustv yatcn kalcada yastk olck her zamanki gbi yatcn iste ayakları duwara koymak zor is usuyo insan :)

Iste bu ay öyle yapmaylm gun aşırı ilski deneyelm yumurtlama gunu bitti diye aylardr o gundn sonraya dikkat etmyrm hatayı orda yapıyorz belkide
Canim birde bana doktor dediki esin maksimum 3 gunu gecirmesin,spermler taze olsun dedi..ben bu ay yumurtlama zamaninda gun asiri denedim diger gunler 2-3 gunde bir oldu.. Uff bakalim kismet yaa...

Canim birde bana doktor dediki esin maksimum 3 gunu gecirmesin,spermler taze olsun dedi..ben bu ay yumurtlama zamaninda gun asiri denedim diger gunler 2-3 gunde bir oldu.. Uff bakalim kismet yaa...
Yumurtlama dönemind bir görew gbi iliskiyi yasıyorz o dönemdn snra iliski d az oldu resmen bıkmısız gbi

Merhabaa, ben de bu ay bole olmasi icin ugrasucam. Gun asiri denicem. insallah bakalim kismmet

Kizlar gunaydinlar ve merhabalaarrr :)
Bata az kaldi heyecan basladi
Aslinda bugun bir ruya gordum ruyanin etkisiyle twst yapasim hatta kan testine gidesim bile var neden bilmiyorum ama bi an once bisey yaptirmak istiyorum
Bat 5 mayis kizlar sizce simdi kan testinde yada idrarda cikarmi acaba
Bugun yumurtlama geceli 12/ gundeyi. Daha ve ayrica benim adet son iki aydir yumurtlamadan 14 gun sonra olmuyor 17 gun sonra oluyor

Boy 1.70 kilo 65 :/
Canimmmm simdi gordum ne sevindim ya senin bebeisin saglikli oldugunu okuyuncaaa allahim saglikli bir sekildede kucagina almayi nasip etsinn insallah :)
Bende de daha tirt yok sanırım benim bu ayda olmadi belirti namina bisey yok cunku

Canimmmm simdi gordum ne sevindim ya senin bebeisin saglikli oldugunu okuyuncaaa allahim saglikli bir sekildede kucagina almayi nasip etsinn insallah :)
Bende de daha tirt yok sanırım benim bu ayda olmadi belirti namina bisey yok cunku
Aminnnnnnnn inşallah canım benim :) hemen öyle ümitsizliğe kapılıp ruh halini olumsuz etkileme..bende de bariz belirtiler yoktu emin ol..

Gúnaydın şekerim bi ovu testi yapsana :)

Aminnnnnnnn inşallah canım benim :) hemen öyle ümitsizliğe kapılıp ruh halini olumsuz etkileme..bende de bariz belirtiler yoktu emin ol..
Bende de yok hic belirti ama ne biliyim onceki aylarda yaptigimi yaptim bu ayda farkli bsey olmadi ama iste bilmiyorum ya

Elimde ne ovu testi var ne gebelik testi canim ikiside yok suan onun icin yapamiyorum belirtimdw yok benim aslinda
kızzzz gene dellenmişşsin :) test yapsan çıkar aslında . akıntımdan anlıom ben valla erken gebelik testi gibi oluo. bir hafta öncesinden beyaza yakın koyu kıvamlı olunca . pattt adet geliooo

boyuna göre gayet iyisin . ama tabi sen sportikkk :) kızzınnn fazla geliodur bu sana
Sorma tatlım sporcu adamım ben hiç 65 olmamistim :/ max. 60 tim ama gel gör ki bu kış kilo aldım her hafta ankara istanbul git gel düzensiz beslendim hep hazır tükettim onda da meleğime hamile kaldım :) ama vericem bu kiloları hirs yaptım simdiden

kızzzz gene dellenmişşsin :) test yapsan çıkar aslında . akıntımdan anlıom ben valla erken gebelik testi gibi oluo. bir hafta öncesinden beyaza yakın koyu kıvamlı olunca . pattt adet geliooo
Vallaaa dellendim sanirim :) bilemedimki benimde beyaz akintim var bu ay olmadiginida biliyorum aslinda hic umudum da yok belirtim de yok aslinda ama iste bugun ruyamda test yapiyodum sonucu goremedim ama

ver verelim valla. ben de kışın 65 leri gördüm . şu an 59 um şükür. bebişi 57 bekliyorum bakalım :) hoplamak zıplamak zor olur hamişken . :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…