Ay yok ben doktor suz neyin bi de öyle kendime bişiler yapamam dÂ. Bakalım nasippp. Yastık işini de yapamıyorum datlim yaaGuzel tesaduf cnim kalca altına yastk koyup sabahlycz adet bitiminde neo penotran fitil kullancm cnim iki gun send dene vajinayı bi temizlesn
Ay ne var normal sırt ustv yatcn kalcada yastk olck her zamanki gbi yatcn iste ayakları duwara koymak zor is usuyo insan :)Ay yok ben doktor suz neyin bi de öyle kendime bişiler yapamam dÂ. Bakalım nasippp. Yastık işini de yapamıyorum datlim yaa
haklısın . Bakalım bakalım.Ay ne var normal sırt ustv yatcn kalcada yastk olck her zamanki gbi yatcn iste ayakları duwara koymak zor is usuyo insan :)
Canim birde bana doktor dediki esin maksimum 3 gunu gecirmesin,spermler taze olsun dedi..ben bu ay yumurtlama zamaninda gun asiri denedim diger gunler 2-3 gunde bir oldu.. Uff bakalim kismet yaa...Iste bu ay öyle yapmaylm gun aşırı ilski deneyelm yumurtlama gunu bitti diye aylardr o gundn sonraya dikkat etmyrm hatayı orda yapıyorz belkide
Canim birde bana doktor dediki esin maksimum 3 gunu gecirmesin,spermler taze olsun dedi..ben bu ay yumurtlama zamaninda gun asiri denedim diger gunler 2-3 gunde bir oldu.. Uff bakalim kismet yaa...
Yumurtlama dönemind bir görew gbi iliskiyi yasıyorz o dönemdn snra iliski d az oldu resmen bıkmısız gbiCanim birde bana doktor dediki esin maksimum 3 gunu gecirmesin,spermler taze olsun dedi..ben bu ay yumurtlama zamaninda gun asiri denedim diger gunler 2-3 gunde bir oldu.. Uff bakalim kismet yaa...
Merhabaa, ben de bu ay bole olmasi icin ugrasucam. Gun asiri denicem. insallah bakalim kismmetCanim birde bana doktor dediki esin maksimum 3 gunu gecirmesin,spermler taze olsun dedi..ben bu ay yumurtlama zamaninda gun asiri denedim diger gunler 2-3 gunde bir oldu.. Uff bakalim kismet yaa...
Boy 1.70 kilo 65 :/Çok şükür masallah. . Ankara ma selamMmm. Kaç kilosun canım boy kacti
Canimmmm simdi gordum ne sevindim ya senin bebeisin saglikli oldugunu okuyuncaaa allahim saglikli bir sekildede kucagina almayi nasip etsinn insallah :)Boy 1.70 kilo 65 :/
Aminnnnnnnn inşallah canım benim :) hemen öyle ümitsizliğe kapılıp ruh halini olumsuz etkileme..bende de bariz belirtiler yoktu emin ol..Canimmmm simdi gordum ne sevindim ya senin bebeisin saglikli oldugunu okuyuncaaa allahim saglikli bir sekildede kucagina almayi nasip etsinn insallah :)
Bende de daha tirt yok sanırım benim bu ayda olmadi belirti namina bisey yok cunku
Gúnaydın şekerim bi ovu testi yapsana :)Kizlar gunaydinlar ve merhabalaarrr :)
Bata az kaldi heyecan basladi
Aslinda bugun bir ruya gordum ruyanin etkisiyle twst yapasim hatta kan testine gidesim bile var neden bilmiyorum ama bi an once bisey yaptirmak istiyorum
Bat 5 mayis kizlar sizce simdi kan testinde yada idrarda cikarmi acaba
Bugun yumurtlama geceli 12/ gundeyi. Daha ve ayrica benim adet son iki aydir yumurtlamadan 14 gun sonra olmuyor 17 gun sonra oluyor
Bende de yok hic belirti ama ne biliyim onceki aylarda yaptigimi yaptim bu ayda farkli bsey olmadi ama iste bilmiyorum yaAminnnnnnnn inşallah canım benim :) hemen öyle ümitsizliğe kapılıp ruh halini olumsuz etkileme..bende de bariz belirtiler yoktu emin ol..
Elimde ne ovu testi var ne gebelik testi canim ikiside yok suan onun icin yapamiyorum belirtimdw yok benim aslindaGúnaydın şekerim bi ovu testi yapsana :)
boyuna göre gayet iyisin . ama tabi sen sportikkk :) kızzınnn fazla geliodur bu sanaBoy 1.70 kilo 65 :/
kızzzz gene dellenmişşsinElimde ne ovu testi var ne gebelik testi canim ikiside yok suan onun icin yapamiyorum belirtimdw yok benim aslinda
Merhabaa, ben de bu ay bole olmasi icin ugrasucam. Gun asiri denicem. insallah bakalim kismmet[/QUOTE
Insallah canim benimm, hepimiz guzel haberleri verelim burdan insallah.. Her yolu deniycez artik napalim
Sorma tatlım sporcu adamım ben hiç 65 olmamistim :/ max. 60 tim ama gel gör ki bu kış kilo aldım her hafta ankara istanbul git gel düzensiz beslendim hep hazır tükettim onda da meleğime hamile kaldım :) ama vericem bu kiloları hirs yaptım simdidenboyuna göre gayet iyisin . ama tabi sen sportikkk :) kızzınnn fazla geliodur bu sana
Vallaaa dellendim sanirim :) bilemedimki benimde beyaz akintim var bu ay olmadiginida biliyorum aslinda hic umudum da yok belirtim de yok aslinda ama iste bugun ruyamda test yapiyodum sonucu goremedim amakızzzz gene dellenmişşsin:) test yapsan çıkar aslında . akıntımdan anlıom ben valla erken gebelik testi gibi oluo. bir hafta öncesinden beyaza yakın koyu kıvamlı olunca . pattt adet geliooo
Hiç beklemedigin anda pat diye öğreneceksin :)Bende de yok hic belirti ama ne biliyim onceki aylarda yaptigimi yaptim bu ayda farkli bsey olmadi ama iste bilmiyorum ya
ver verelim valla. ben de kışın 65 leri gördüm . şu an 59 um şükür. bebişi 57 bekliyorum bakalım :) hoplamak zıplamak zor olur hamişken . :)Sorma tatlım sporcu adamım ben hiç 65 olmamistim :/ max. 60 tim ama gel gör ki bu kış kilo aldım her hafta ankara istanbul git gel düzensiz beslendim hep hazır tükettim onda da meleğime hamile kaldım :) ama vericem bu kiloları hirs yaptım simdiden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?