Hiç beklemedigin anda pat diye öğreneceksin :)
Ayyyy insallah canimmm yaaaa keske demi o kadar cok istyrum ki gerçi herkes istoyor allahim hepimize versinHiç beklemedigin anda pat diye öğreneceksin :)
Allah herkese tez zamanda sağlıkla nasip eder inşallah canımAyyyy insallah canimmm yaaaa keske demi o kadar cok istyrum ki gerçi herkes istoyor allahim hepimize versin
Amin canim adetin gelmemis dusukren sonra simdi durum ne bi dha yaptin mi test gerci o teste gore hamilesin amaaa :)Allah herkese tez zamanda sağlıkla nasip eder inşallah canım
Kızım hamilesin o uyutuyodur. .günaydınHepinize geç bir günaydın kızlar daha yeni uyandım bu nasıl bir uykuysa artık
Canim sana bisey sorucam tatlim yaaa sen kimyasaldan ne kadr sonra hamis oldun benimde gecen ay kimyasal oldu simdide bata 6 gun vardi bakalimm test yapayim diyordum ama yapasim da yok bekliuim diyorum bilemedimHepinize geç bir günaydın kızlar daha yeni uyandım bu nasıl bir uykuysa artık
Yok kuzum ya test yapamadım eşim yaptırmıyor iyice stres olacaksın salı gününü bekle diyor haklı bi yerde bende bekliyorum sabırlaAmin canim adetin gelmemis dusukren sonra simdi durum ne bi dha yaptin mi test gerci o teste gore hamilesin amaaa :)
Canım benim kimyasaldan sonra 4 ay geçti hamile kaldım o ay incir kürü yapmıştım faydası oldu mu bilmem,düşükten de hemen sonraki ay oldu . Bekle kuzum 6 gün kala çıkmama ihtimali var bebek varsa bile hcg hormonu yükselmemiştir umutsuzluğa kapılmaCanim sana bisey sorucam tatlim yaaa sen kimyasaldan ne kadr sonra hamis oldun benimde gecen ay kimyasal oldu simdide bata 6 gun vardi bakalimm test yapayim diyordum ama yapasim da yok bekliuim diyorum bilemedim
Offfg valla canimmm ya benimde kimyasaldan sonra olucermezse olsuun istyrum herkes olmuyo cocugu diyor cok sinirim bozuluyor vallahi boguveresim geliyor hic bir belirti yok bende ama sadece kasigim belim agriuor gibi birde iki hundr ayaklarim bacaklarim agriyorCanım benim kimyasaldan sonra 4 ay geçti hamile kaldım o ay incir kürü yapmıştım faydası oldu mu bilmem,düşükten de hemen sonraki ay oldu . Bekle kuzum 6 gün kala çıkmama ihtimali var bebek varsa bile hcg hormonu yükselmemiştir umutsuzluğa kapılma
Canım hiç takma insanları ağzı olan konuşuyor,aslında kimsenin haddi değil yorum yapmak ama ağızlarını büzemiyorsun işte,hiç duyma takma biliyorum zor ama yapmak zorundayız Allah ne zaman isterse o zaman olacak. Ne kadarlık evlisin? Benimde hiç belirtim yok hatta geçen gebeliğimde çok daha fazla vardı hiç beklemiyordum inan ov. testleri öyle çıkınca yumurtluyorum sandım,herşeyin vakti zamanı var,hayırla sağlıkla en kısa zamanda burada bekleyen bütün bayanlara nasip eder inşallah rabbimOfffg valla canimmm ya benimde kimyasaldan sonra olucermezse olsuun istyrum herkes olmuyo cocugu diyor cok sinirim bozuluyor vallahi boguveresim geliyor hic bir belirti yok bende ama sadece kasigim belim agriuor gibi birde iki hundr ayaklarim bacaklarim agriyor
Sanada iyi akşamlar canım iyiyim ben şükür,sen nasılsınIyi akşamlar kızlar nasılsınız?
Eh iste cnim dun adet olmam lazımdı hala olmadım gecikme olmazdı normalde ocakta oldu iki gun yumurtam catlamamstı kist olmustu yine mi öyle oldu acabaSanada iyi akşamlar canım iyiyim ben şükür,sen nasılsın
Canım yaaa belkide ??? Düzensizliğin yoksa bebek gelmiş olabilir mi acabaEh iste cnim dun adet olmam lazımdı hala olmadım gecikme olmazdı normalde ocakta oldu iki gun yumurtam catlamamstı kist olmustu yine mi öyle oldu acaba
Cnim 10 gun önce doktora gttm antibiyotk yazdı gebelik varsa kullan ma diye kan aldırdı o zaman negatif cktı işte 3 gunluk bile olsa kanda cıkar diyorlarya ovu testi yaptm bugn silikti senin gbi cıkmadı kiCanım yaaa belkide ??? Düzensizliğin yoksa bebek gelmiş olabilir mi acaba
iyiyim canım . aslında biraz ağrım var . reglin en yoğun günü bugün sabah ağrı kesici içmek zorunda kaldım . bu gün de geçsin sonrası kolay. sen hala adet olmadın mı . ay hamişşisndir belkiIyi akşamlar kızlar nasılsınız?
benim bi gün gecikme olsa kesin hamileyim derimmmmm :)Cnim 10 gun önce doktora gttm antibiyotk yazdı gebelik varsa kullan ma diye kan aldırdı o zaman negatif cktı işte 3 gunluk bile olsa kanda cıkar diyorlarya ovu testi yaptm bugn silikti senin gbi cıkmadı ki
Yok cnim nerdeee of ndn olmadm cok moralm bozuldu adet olmakta guzel birseymis sukretmek lazımmış geç kalması bi sorunun habercisı kistm oldu buyuk ihtimal yeni ay daha guzel calısym derken birde bu cıktı of ofiyiyim canım . aslında biraz ağrım var . reglin en yoğun günü bugün sabah ağrı kesici içmek zorunda kaldım . bu gün de geçsin sonrası kolay. sen hala adet olmadın mı . ay hamişşisndir belki
Dermisin ben artk bi ay gecikse dmem umudum tukendi artık tamamenbenim bi gün gecikme olsa kesin hamileyim derimmmmm :)
üzülme canım mevsimsel etki deolabilir. benim de 2 gün önce geldi ya bilion . bu aradagerçekten nimet . hatta ağrılı olması bile. doktor bana sormuştu ağrılı oluo mu dieee. bu iyi bir şey miş.. çok şükürrrYok cnim nerdeee of ndn olmadm cok moralm bozuldu adet olmakta guzel birseymis sukretmek lazımmış geç kalması bi sorunun habercisı kistm oldu buyuk ihtimal yeni ay daha guzel calısym derken birde bu cıktı of of
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?