Bilmiyorum canım 10 gün önce kanda çıkar mı bende bir yerde okumuştum bayanın adet düzensizliği yaşamaya başlaması iyiye işaret vücut hazırlanıyor diye inşallah olacak o bebişler gelecekCnim 10 gun önce doktora gttm antibiyotk yazdı gebelik varsa kullan ma diye kan aldırdı o zaman negatif cktı işte 3 gunluk bile olsa kanda cıkar diyorlarya ovu testi yaptm bugn silikti senin gbi cıkmadı ki
Erken olması gecten iyi benimd hep agrılı olur ama daha bi guzellgni gòremdm :)üzülme canım mevsimsel etki deolabilir. benim de 2 gün önce geldi ya bilion . bu aradagerçekten nimet . hatta ağrılı olması bile. doktor bana sormuştu ağrılı oluo mu dieee. bu iyi bir şey miş.. çok şükürrr
Umudunu kaybetme canım rabbimden ümit kesilmez geç olsun güç olmasın derler sonrasında problem yaşamak çok daha zor çok daha yıkıcı sağlıkla gelsin bebeklerDermisin ben artk bi ay gecikse dmem umudum tukendi artık tamamen
Ah bi gelsede kurtulsak canım bu bekleyiş zor valla zorBilmiyorum canım 10 gün önce kanda çıkar mı bende bir yerde okumuştum bayanın adet düzensizliği yaşamaya başlaması iyiye işaret vücut hazırlanıyor diye inşallah olacak o bebişler gelecek
Tabi canım allah kimseye yasatmasnUmudunu kaybetme canım rabbimden ümit kesilmez geç olsun güç olmasın derler sonrasında problem yaşamak çok daha zor çok daha yıkıcı sağlıkla gelsin bebekler
Canimmm 10 gun ince belki tam.anlamyla yerlesmemishyi bebis cunku biliyosun dollenmeden 8 yada 10 gun sonra hcg kanda cikabiliyor en erken 6 gun sonra peki senin doktora gttiginde test yaptıgibda yumurtlamaan geceli ne kadar olmustu canim icime doguyor hamilesinn hic gevikmen olmamis ya sanirim kistte degildirTabi canım allah kimseye yasatmasn
Gunaydn canım yumurtlamadan 6 gun geçmsti dun ovu testm yok dnck kadar hafifti ara ara adet sancm oluyor dun gece bir sCanimmm 10 gun ince belki tam.anlamyla yerlesmemishyi bebis cunku biliyosun dollenmeden 8 yada 10 gun sonra hcg kanda cikabiliyor en erken 6 gun sonra peki senin doktora gttiginde test yaptıgibda yumurtlamaan geceli ne kadar olmustu canim icime doguyor hamilesinn hic gevikmen olmamis ya sanirim kistte degildir
Dun gece sancm wardı yne oldum sandm birde akntm war adt olck gbiGunaydn canım yumurtlamadan 6 gun geçmsti dun ovu testm yok dnck kadar hafifti ara ara adet sancm oluyor dun gece bir s
Günaydın . Umarım hamişsindir. Değilsen de gel yamacıma soyyyleeeKizLar gunaydinlarrr merhabalarrr :)
Geri sayim baśladı
Boşunaaa seviniyorum boşuna çünkü bu ay adet olucam icime doğuyor
Kimse kimyasaldan hemen sonra hamis kalmamis ben mi kalıcammmm heeeheee
Hala olmadın kuzu .. bi test yapsana gebelik testiDun gece sancm wardı yne oldum sandm birde akntm war adt olck gbi
Günaydınlarrrr canımmm . Ay hamişsinnnn sen ya . Düşündükce mutlu oluyorumUmudunu kaybetme canım rabbimden ümit kesilmez geç olsun güç olmasın derler sonrasında problem yaşamak çok daha zor çok daha yıkıcı sağlıkla gelsin bebekler
Hc umudum yok ama o testi yapınca moralim cok bozuluyor cnım yarın da olmazsam yapıyım ovu yaptm zatn dun yok gbiydi silikti hormonal bi durum tahminimHala olmadın kuzu .. bi test yapsana gebelik testi
Sanada günaydın kuzum benim evet ya bende inanamıyorum hala bide hiç belirti olmayınca adapte olamadım daha. Benimde senin için sevineceğim çoookkk mutlu olacağım günler gelecek çok yakında inşallahhGünaydınlarrrr canımmm . Ay hamişsinnnn sen ya . Düşündükce mutlu oluyorum
Bence ben senin yamacına gelicem canim hic hamis gibi hissetmiyorum cunku :)Günaydın . Umarım hamişsindir. Değilsen de gel yamacıma soyyyleee
Canimmm hic belli olmaz hamile olabilirsin o zaman kanda cikmamais olabilir daha yeni yerleşiyormusdur belki oda olabilir sen en iyisi bi test yapGunaydn canım yumurtlamadan 6 gun geçmsti dun ovu testm yok dnck kadar hafifti ara ara adet sancm oluyor dun gece bir s
Ay canım test yapmaktn korkuyorm bugun daha iyi anladmki umudum hc kalmamş bebege dair ilk idrarla belki yaparm diye öglen 2 ye kadar wcye gtmyp tuttm e sonra adet olck gbi muths bilindk karın agrım bsladı yapmaktjn vazgectm uc ay önceye kadar adet gelmdn test yapardm bi suru erken geblik testim oluyo su pahalı olanlardan ama hep negatifti ovu testinde hep bi silik cizgı oluyoya onu cok seviyodum.adetm çabuk gelsn die temizlik yaptm ikide bsladm daha yeni otrdm koltuklarn altını sildm supurdm agr kaldrdm kanama yıne yok ama agrı cookKizlarrr dayanamiyorum benim test yaladim var ya bata da 4 kaldi hayir hamile olmadigimi biliyorumda her ay oldugu gibi o testi yapmadan duramiyorum gecen ay cizgileri gordum kimyasalla karşılaştım bi ay tam koyu cizgi gorup adet bir hafta gecmeden doktora gtmiyicem
Sen test yaptn mı canımm cesaret edebilip seninkide cıkar yapsan galibaAy canım test yapmaktn korkuyorm bugun daha iyi anladmki umudum hc kalmamş bebege dair ilk idrarla belki yaparm diye öglen 2 ye kadar wcye gtmyp tuttm e sonra adet olck gbi muths bilindk karın agrım bsladı yapmaktjn vazgectm uc ay önceye kadar adet gelmdn test yapardm bi suru erken geblik testim oluyo su pahalı olanlardan ama hep negatifti ovu testinde hep bi silik cizgı oluyoya onu cok seviyodum.adetm çabuk gelsn die temizlik yaptm ikide bsladm daha yeni otrdm koltuklarn altını sildm supurdm agr kaldrdm kanama yıne yok ama agrı cook
Hadi yaaaa bence sen hamilesin canim valla benim bata var ben yapixam birazdan :) yapmaktanda korkmuyorum :)Ay canım test yapmaktn korkuyorm bugun daha iyi anladmki umudum hc kalmamş bebege dair ilk idrarla belki yaparm diye öglen 2 ye kadar wcye gtmyp tuttm e sonra adet olck gbi muths bilindk karın agrım bsladı yapmaktjn vazgectm uc ay önceye kadar adet gelmdn test yapardm bi suru erken geblik testim oluyo su pahalı olanlardan ama hep negatifti ovu testinde hep bi silik cizgı oluyoya onu cok seviyodum.adetm çabuk gelsn die temizlik yaptm ikide bsladm daha yeni otrdm koltuklarn altını sildm supurdm agr kaldrdm kanama yıne yok ama agrı cook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?