ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Ya kızlar deli olucam gecen ay kimyasal yasamıştım ya ozaman hasta oldum üstünden bugun 41. Gun hala hasta olmadım adet aralığım 35 gun test yaptım birşeyde yok offff artık hasta olup çalısmalara başlamak istiyoruz biyle geciken oldumu kimyasal yaşayanlarda

Kizlar test yaptim ama tel yuklemiyor benim icin bieisi yukleyebilirmi bana ozelden mail adresini atarsaniz size atarim cok heyecanliyim

Doktora gttn mi cnım benimd gecikti daha önce bikez olmustu yumurtlayamamısm yumurta 5 cm kist olmustu catlamams buyumeye dwam etms bunda ndn gecikti anlayamadm ovu testne göre yumurtladm o dönemd akıntımda oldu hormanal bi bozuk luk diye tahmin edyrm adet olunca ucuncu gun kan tahlili yaptrcm

Ayy hic anlayamadım niye boyle oldu Dr ultrasondan baktığında birsey yok temiz dedi tabi 25 gun önceydi gittiğimde 1 2 gun daha gelmezse gidicem tekrar kafam takıldı bu duruma ilac etkilermiki mide rahatsızlığı gecirdim serum ilac aldım en iyisi Dr gitmek hasta olduğuma sevincem bir olsam

Aynen ya durduk yere gecikme cok kötu bsy canım serum geciktrmz bence ben almstm sorun olmadı tbi bunyeye göre degiseblr

Canim ben bundan gecen ay gordum ve husranla karsilastim simdide aynisini gormek heyecanladrdi ama ne biliyim korkuyorum yine
Canımmm valla gördüm silik çizgiyi,hamilesiinnn bir kere oldu diye hep olacak değil ya inşallah vardır bebiş inşallah tutunmuştur annesine. Sağlıkla gelir inşallah kuzum

Canımmm valla gördüm silik çizgiyi,hamilesiinnn bir kere oldu diye hep olacak değil ya inşallah vardır bebiş inşallah tutunmuştur annesine. Sağlıkla gelir inşallah kuzum
İnsallah canim inanki bi sevinc yok icimde neden bilmiyorum ama hani kafamada takmdm hic bakalim varmi yok mu anlasilicak insallah :)

Evet canim adet oncesiydi ama degerim cok düşüktü 12, 55 ti sonra 3 gun sonra yukselmemis 13.16 olmus bir gun sonrada kanama
Kız hamilesin haa.
Önceki testini hatırlıorumm gözümüze sokuyoduk anlamak için . Bu gayet belliiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…