Test yapıym bari ama adet sancısı cekiyorum suanHadi yaaaa bence sen hamilesin canim valla benim bata var ben yapixam birazdan :) yapmaktanda korkmuyorum :)
Ben yaptimmm ama buraya yukleyemiyorumTest yapıym bari ama adet sancısı cekiyorum suan
bende yaptm boş yine bundan sonraki hayatmda birdaha yapmam galiba bidahamı tövbe :)Ben yaptimmm ama buraya yukleyemiyorum
Naptn cnım veriym mi mailimiBen yaptimmm ama buraya yukleyemiyorum
Doktora gttn mi cnım benimd gecikti daha önce bikez olmustu yumurtlayamamısm yumurta 5 cm kist olmustu catlamams buyumeye dwam etms bunda ndn gecikti anlayamadm ovu testne göre yumurtladm o dönemd akıntımda oldu hormanal bi bozuk luk diye tahmin edyrm adet olunca ucuncu gun kan tahlili yaptrcmYa kızlar deli olucam gecen ay kimyasal yasamıştım ya ozaman hasta oldum üstünden bugun 41. Gun hala hasta olmadım adet aralığım 35 gun test yaptım birşeyde yok offff artık hasta olup çalısmalara başlamak istiyoruz biyle geciken oldumu kimyasal yaşayanlarda
Verrrr canimmmm verrrr bekliyorum hemen atayim ozelden msj at istersenNaptn cnım veriym mi mailimi
Hadi yaaa bisey cikmadimibende yaptm boş yine bundan sonraki hayatmda birdaha yapmam galiba bidahamı tövbe :)
Ayy hic anlayamadım niye boyle oldu Dr ultrasondan baktığında birsey yok temiz dedi tabi 25 gun önceydi gittiğimde 1 2 gun daha gelmezse gidicem tekrar kafam takıldı bu duruma ilac etkilermiki mide rahatsızlığı gecirdim serum ilac aldım en iyisi Dr gitmek hasta olduğuma sevincem bir olsamDoktora gttn mi cnım benimd gecikti daha önce bikez olmustu yumurtlayamamısm yumurta 5 cm kist olmustu catlamams buyumeye dwam etms bunda ndn gecikti anlayamadm ovu testne göre yumurtladm o dönemd akıntımda oldu hormanal bi bozuk luk diye tahmin edyrm adet olunca ucuncu gun kan tahlili yaptrcm
Aynen ya durduk yere gecikme cok kötu bsy canım serum geciktrmz bence ben almstm sorun olmadı tbi bunyeye göre degiseblrAyy hic anlayamadım niye boyle oldu Dr ultrasondan baktığında birsey yok temiz dedi tabi 25 gun önceydi gittiğimde 1 2 gun daha gelmezse gidicem tekrar kafam takıldı bu duruma ilac etkilermiki mide rahatsızlığı gecirdim serum ilac aldım en iyisi Dr gitmek hasta olduğuma sevincem bir olsam
Canim ben bundan gecen ay gordum ve husranla karsilastim simdide aynisini gormek heyecanladrdi ama ne biliyim korkuyorum yineGülsüm ün gebelik testi vee hamileee benim olmasını çok isterdim ne yalan söylüyüm :)))
Hep aynı olck diye bisey yok cnım kimyasalmydı belki normal gebeliktir oda dusmustrCanim ben bundan gecen ay gordum ve husranla karsilastim simdide aynisini gormek heyecanladrdi ama ne biliyim korkuyorum yine
Kimyasaldi canim o Ya bilmiyorim bakalim bekliyelim kolumda cok agryor ilacta kullanamiyorumHep aynı olck diye bisey yok cnım kimyasalmydı belki normal gebeliktir oda dusmustr
Geçn ayda adet öncesimi ogrendinKimyasaldi canim o Ya bilmiyorim bakalim bekliyelim kolumda cok agryor ilacta kullanamiyorum
Canımmm valla gördüm silik çizgiyi,hamilesiinnn bir kere oldu diye hep olacak değil ya inşallah vardır bebiş inşallah tutunmuştur annesine. Sağlıkla gelir inşallah kuzumCanim ben bundan gecen ay gordum ve husranla karsilastim simdide aynisini gormek heyecanladrdi ama ne biliyim korkuyorum yine
Evet canim adet oncesiydi ama degerim cok düşüktü 12, 55 ti sonra 3 gun sonra yukselmemis 13.16 olmus bir gun sonrada kanamaGeçn ayda adet öncesimi ogrendin
İnsallah canim inanki bi sevinc yok icimde neden bilmiyorum ama hani kafamada takmdm hic bakalim varmi yok mu anlasilicak insallah :)Canımmm valla gördüm silik çizgiyi,hamilesiinnn bir kere oldu diye hep olacak değil ya inşallah vardır bebiş inşallah tutunmuştur annesine. Sağlıkla gelir inşallah kuzum
Kız hamilesin haa.Evet canim adet oncesiydi ama degerim cok düşüktü 12, 55 ti sonra 3 gun sonra yukselmemis 13.16 olmus bir gun sonrada kanama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?