ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Aynen ya durduk yere gecikme cok kötu bsy canım serum geciktrmz bence ben almstm sorun olmadı tbi bunyeye göre degiseblr
Kuzum testinde pozitif ı görmeni isterdim de. Ama üzülme hiç. Buna hazirlikliydik hem adet gelmeden umit kesilmez . Benim de çalışma yapmaya .1 haftam kaldı. . Bekliyorum bakalım bir boş bir dolu istikrarlı

İnsallah canim inanki bi sevinc yok icimde neden bilmiyorum ama hani kafamada takmdm hic bakalim varmi yok mu anlasilicak insallah :)
bende korkuyorum hemde çok ama güzel düşün güzel olsun,sen sımsıkı sarıl ki bebeğine o da seninle kalmak için uğraşsın diye telkin yapıyorum kendi kendime işe yarıyor,Allaha bıraktım hayırlıysa gelecek zaten sende öyle düşün ve tabiki sevin.teyzem yaklaşık 20 senelik evli düşük yaptığımı duyunca arayamamış ağlar üzerim onuda diye,ağlamasın sakın düşükte olsa bu duyguyu tattı,hamile de kalabiliyor şükretsin demiş,teyzem ameliyat,aşılama,tüp bebek,ilaç tedavisi hepsini denedi oluk oluk para ve gözyaşı akıttı kimyasal gebelik bile elde edilemedi,o yüzden umutsuzluğa kapılma şükret ve sevin bebeğin seni bekletmeden geldi diye,gerisi Allaha kalmış,bu dünyada yiyecek lokması varsa sen istemesende gelecek zaten

Kuzum testinde pozitif ı görmeni isterdim de. Ama üzülme hiç. Buna hazirlikliydik hem adet gelmeden umit kesilmez . Benim de çalışma yapmaya .1 haftam kaldı. . Bekliyorum bakalım bir boş bir dolu istikrarlı
Ay hc beklentm yoktu ama olmaynca bi acaba dedm sancim coktu insan biliyor adet geliyorm diyor zaten bikaç saat önce oldm cok az tbi basladı sukur adetn ilk gununu pazar diyemi hesaplamayalm

Ben teyzen gbi olmaktan korkuyorm cnım iste bir yıl olck hic hamile kalamadm peki teyzenın saglık sorunu varmı sebepsizmi olmadı.

Ben teyzen gbi olmaktan korkuyorm cnım iste bir yıl olck hic hamile kalamadm peki teyzenın saglık sorunu varmı sebepsizmi olmadı.
canım sebebi vardı ilk farkedildiği zamanlar ben çocuktum yanımda konuşulmuyordu ama problemin eniştem kaynaklı olduğunu biliyorum,eniştem o yıllarda varikosel ameliyatı falan olmuştu hatırladığım kadarıyla,sanırım hiç canlı sperm yoktu eniştemde. Neden onun gibi olasın tatlım doktorlar 1 yıl beklenmesini istiyor gerekli testlerin yapılabilmesi,neden araştırması için sen hiç gittin mi canım doktora

Ay gtmem mi en iyi hastanelere gttm uc farklı doktora hersy normal diyolar klomen istdm ilk doktrm gelck ay verym dedi gttm yine vrmdi bska doktora gttm oda wermdi uc ay snra ancak ddi hep bi ilgsizce acelen ne diyolar cocukmusum gibi dawranıyolar sanki yasm 18 d acele etmym esim gtmdi ama bend aptallık hep kusurlu kendmi grdm ona iki aydr diyorum hep bu ayda dneyelm d diyor bu ucuncu ay bu ay mecbur gdcek erteleme yok artk sigara kullan myor iyi besleniyor kendine asırı bi guweni war

anladım canım belki basit bir hormon rahatsızlığıdır ilaçla falan halledilir sen gittiysen ve problem yoksa eşinde gitse iyi olur dediğim gibi belki basit bir problemden boşuna zaman kaybettiniz. Belkide hiçbir rahatsızlık yok sadece zaman meselesi ama en azından içiniz rahatlamış olur,gönül rahatlığıyla devam edersiniz çalışmalara yoksa hep acabalarla geçecek günleriniz

Kızlar bat cumartesi yani 6 gün var. Bende yumurtladigimdaki gibi sağ kasigimda ağrı sanci var 2 gündür. Bu bir belirti olabilir miii. Yine hüsran yaşamak istemiyorum

Ay hc beklentm yoktu ama olmaynca bi acaba dedm sancim coktu insan biliyor adet geliyorm diyor zaten bikaç saat önce oldm cok az tbi basladı sukur adetn ilk gununu pazar diyemi hesaplamayalm
Yarını hesapla bence .p.tesi de.

Cok önce hormon testi yaptrdm ama adetn ucuncu gunu dgldi hersy nrmaldi gecen ay ucuncu gunu hormon testine gttm prolaktinim sınırdjn bir dgr fazlaydı 23 se benim 24 tu bisy olmaz önemli dgl dedi doktr öncedn prolaktn cok dusuktu 1 civarıydı incir yedim iki ay o yukseltti sanırım incir yedgmde yumurtamda kıst oldu nednse

Bu ay yok şükür kist falan. Adet gelmiş oh deee

Öylemi yapiym saat 8 gbi basladı simdi d tam normal dgl cok az 8 dn beri bir parmak boyu kadar lekem olmus
Boşver kuzu.ha bir ha iki. biz bu ay zaten temizlendikten sonra ilişkiye başlamicaz mi bi boş bi dolu.. tırt yani hesaplama falan . Hep bostan yere stres. Hani yum günü nu bilmeyen düzensiz adet Görene tavsiyem ovu testi de .. bize göre değil

Aynen ben de teyze si gibi olmaktan korkuyorum ;(
hay benim dilimi eşek arısı soksun,nereden yazdım teyzemi kusuruma bakmayın kızlar nolur ya,sizin ne alakanız var yahu benim teyzemle,ayrıca o bebeğinin olmayacağını bile bile evlenmiş eniştemle sizin testleriniz yapıldı bir sorun çıkmadı,ya sizin yumurtlar çok nazlı kapısına gelen hiçbir spermi beğenmiyor,yada eşlerinizin spermleri uyuşuk yumurta bekleye bekleye çatlıyor adetle atılıyor ya biliyorum ççoookkk zor ama stres yapmayın bakın beni örnek alın,olmaz bu ay dedim,yazın tatile gidicem çatlayana kadar içip sarhoş olucam dedim,ne çalıştım,ne takip yaptım oldu sizinde olacak hep beraber sevineceğiz sabır nolur

Dogru diyosun kuzum adet geldi ama kist oldgu ayda iki gun gec geldi normal oldum yumurtlama takibind anladk kisti o yumurta o ay catlamadi buyumeye devam etti adetle d atılmadı yeni yumurtamla beraber buyudu ikinci catlamada yumurtamla berbr yok oldu suan kistmi dglmi anlamanın tek yolu ultrason.

Ayy guldum kız bizm aklımzda hep öyle bi dusunce varya sende anlatnca tamam iste biz d öyle oluruz dedik :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…