ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Kizlar selam. Bir sey sorucam size. Bu ay adetim biter bitmez hem ovulasyon testine hem de gun asiri iliskiye basladim. Bugun birliktelik olucak ins. Simdi ovu larin fotosunu aticam buraya. Bugunku daha koyu. Hani C çizgis kadar koyu oldugu gun ve ertesi gun iliski olsun deniyor ya eger bu yarin daha da koyulasacaksa benim bugun yarin ve obur gun olmak uzere usst uste 3 gun iliskim olmus olucak. O zaman da sperm kalitesi duser diyorlar. Napiyim ben simdi? fotolari atiyorum. Biri flashli biri flashsiz

daha koyulaşacak gbi duruyor.

AY AYYY OLDU DİEN DİLLERİNİ YESİNLER. SOKMASIN ARILAR.. MAŞALLAH KUZUMA . İNŞALLAH SAĞLIKLI GEBELİK OLUR.. AYNEN YA . BENİM EŞİM DE AZ DA OLSA HIZ DA PROBLEM OLABİLİR. SAYI İYİMİŞ DE . .. ARTIK SORUNU ONA BULUYOM VALLA. BENİM ADETLER YUM GÜNLERİ SAAT GİBİ ŞÜKÜR. YOKSA OLMASI LAZIM DİOM GICIK EDİOM ONU

AY BUGÜN OLMASIN CANIM İLİŞKİ YAAA. BEN HEP OYÜZDEN KAYBEDİOM . ÜSTÜSTE İLİŞKİ BAZISINA YARAMIO. ÇİFTİ GÖRÜNCE DE Bİ BOŞ Bİ DOLU EN İİİSİ BENCE. YENİ STRATEJİM BU. SANA DA DİYECEĞİM YARIN BU DAHA DA KOYULAŞIR. BUGÜN BEKLE

ama olduuu

DÜN OLMADIYSA BUGÜN OLSUN BOŞVER . HEM . OLDUYSA HAYIRLI OLSUN TUTAR İNŞALLAH. O ZAMAN YARIN OLMASIN . BİLİORUM . YARIN ÇOK KOYUYU GÖRÜNCE KAÇIRMAK İSTEMİCEN ÜSTÜSTE OLSUN İSTİCEN Kİ BEN HEP ÖLEEE YAPIOM . BU KEZ TUTCAM KENDİMİ Bİ BOŞ Bİ DOLUYU BOZMAMAK DENİYCEM . ama burda vogozo arkadaş var. o 3 gün üst üste denedi oldu . senin de olur olacağı varsa

Evet canim dun olmamisti. Simdi dedigin gibi yarin koyuyu gorunce duramam herhalde :) bi arkadasi daha duymustum burada ust uste deneyip olan. Gecen ay da bi bos bi dolu denemistoik. Nasip degilmis olmadi. Hayirlisiyla guzel haberler alirİz ins. Hep beraber.

Tatlım eşinde sende gerekli kontrolleri yaptırmışsınız geriye kalan beklemek o da çok zor biliyorum sen aşılamadan falan bahsediyosun ama forumda okudum klomen diye bi iğne varmış herkes önce onu deniyor yumurtlama takibinde yumurtayı geliştirip çatlatıyormuş yardımcı hormon gibi Bişi sanırım doktor söylüyormuş ilişki günlerini sizin mercimek kılıklının azıcık iteklemeye ihtiyacı var sanırım pek nazlı

Kızlar gunaydinnnn elimm ayagim titiriyor soktoyaim suan dun kan verdim.aksam gece kardeşim le gittim esimede demedim inanamiyorum ama kan degerim 145.5 soktayim :))) insallahhh saglikli bir gebeliktir :)

Kızlar gunaydinnnn elimm ayagim titiriyor soktoyaim suan dun kan verdim.aksam gece kardeşim le gittim esimede demedim inanamiyorum ama kan degerim 145.5 soktayim :))) insallahhh saglikli bir gebeliktir :)
Gözün aydın canım inşallah değerlerinde güzel katlanır sağlıkla kucağına alırsın,çok sevindimm sat ne zamandı senin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…