- 17 Nisan 2015
- 948
- 990
- 53
daha koyulaşacak gbi duruyor.Kizlar selam. Bir sey sorucam size. Bu ay adetim biter bitmez hem ovulasyon testine hem de gun asiri iliskiye basladim. Bugun birliktelik olucak ins. Simdi ovu larin fotosunu aticam buraya. Bugunku daha koyu. Hani C çizgis kadar koyu oldugu gun ve ertesi gun iliski olsun deniyor ya eger bu yarin daha da koyulasacaksa benim bugun yarin ve obur gun olmak uzere usst uste 3 gun iliskim olmus olucak. O zaman da sperm kalitesi duser diyorlar. Napiyim ben simdi? fotolari atiyorum. Biri flashli biri flashsizEki Görüntüle 1545194 Eki Görüntüle 1545195
AY AYYY OLDU DİEN DİLLERİNİ YESİNLER. SOKMASIN ARILAR.. MAŞALLAH KUZUMA . İNŞALLAH SAĞLIKLI GEBELİK OLUR.. AYNEN YA . BENİM EŞİM DE AZ DA OLSA HIZ DA PROBLEM OLABİLİR. SAYI İYİMİŞ DE . .. ARTIK SORUNU ONA BULUYOM VALLA. BENİM ADETLER YUM GÜNLERİ SAAT GİBİ ŞÜKÜR. YOKSA OLMASI LAZIM DİOM GICIK EDİOM ONUhay benim dilimi eşek arısı soksun,nereden yazdım teyzemi kusuruma bakmayın kızlar nolur ya,sizin ne alakanız var yahu benim teyzemle,ayrıca o bebeğinin olmayacağını bile bile evlenmiş eniştemle sizin testleriniz yapıldı bir sorun çıkmadı,ya sizin yumurtlar çok nazlı kapısına gelen hiçbir spermi beğenmiyor,yada eşlerinizin spermleri uyuşuk yumurta bekleye bekleye çatlıyor adetle atılıyorya biliyorum ççoookkk zor ama stres yapmayın bakın beni örnek alın,olmaz bu ay dedim,yazın tatile gidicem çatlayana kadar içip sarhoş olucam dedim,ne çalıştım,ne takip yaptım oldu sizinde olacak hep beraber sevineceğiz sabır nolur
AY BUGÜN OLMASIN CANIM İLİŞKİ YAAA. BEN HEP OYÜZDEN KAYBEDİOM . ÜSTÜSTE İLİŞKİ BAZISINA YARAMIO. ÇİFTİ GÖRÜNCE DE Bİ BOŞ Bİ DOLU EN İİİSİ BENCE. YENİ STRATEJİM BU. SANA DA DİYECEĞİM YARIN BU DAHA DA KOYULAŞIR. BUGÜN BEKLEKizlar selam. Bir sey sorucam size. Bu ay adetim biter bitmez hem ovulasyon testine hem de gun asiri iliskiye basladim. Bugun birliktelik olucak ins. Simdi ovu larin fotosunu aticam buraya. Bugunku daha koyu. Hani C çizgis kadar koyu oldugu gun ve ertesi gun iliski olsun deniyor ya eger bu yarin daha da koyulasacaksa benim bugun yarin ve obur gun olmak uzere usst uste 3 gun iliskim olmus olucak. O zaman da sperm kalitesi duser diyorlar. Napiyim ben simdi? fotolari atiyorum. Biri flashli biri flashsizEki Görüntüle 1545194 Eki Görüntüle 1545195
inş. şu kalitesizlik durumu omazdaha koyulaşacak gbi duruyor.
AY BUGÜN OLMASIN CANIM İLİŞKİ YAAA. BEN HEP OYÜZDEN KAYBEDİOM . ÜSTÜSTE İLİŞKİ BAZISINA YARAMIO. ÇİFTİ GÖRÜNCE DE Bİ BOŞ Bİ DOLU EN İİİSİ BENCE. YENİ STRATEJİM BU. SANA DA DİYECEĞİM YARIN BU DAHA DA KOYULAŞIR. BUGÜN BEKLE
DÜN OLMADIYSA BUGÜN OLSUN BOŞVER . HEM . OLDUYSA HAYIRLI OLSUN TUTAR İNŞALLAH. O ZAMAN YARIN OLMASIN . BİLİORUM . YARIN ÇOK KOYUYU GÖRÜNCE KAÇIRMAK İSTEMİCEN ÜSTÜSTE OLSUN İSTİCEN Kİ BEN HEP ÖLEEE YAPIOM . BU KEZ TUTCAM KENDİMİ Bİ BOŞ Bİ DOLUYU BOZMAMAK DENİYCEM . ama burda vogozo arkadaş var. o 3 gün üst üste denedi oldu . senin de olur olacağı varsaama olduuu
dimiii ya ben de çok sevindimmm . darısı bizeeee tatlım . iyi gecelerrrrrrrrrrrr
Amin canim yaa, insallahh.. İyi geceler kuzummdimiii ya ben de çok sevindimmm . darısı bizeeee tatlım . iyi gecelerrrrrrrrrrrr
Evet canim dun olmamisti. Simdi dedigin gibi yarin koyuyu gorunce duramam herhalde :) bi arkadasi daha duymustum burada ust uste deneyip olan. Gecen ay da bi bos bi dolu denemistoik. Nasip degilmis olmadi. Hayirlisiyla guzel haberler alirİz ins. Hep beraber.DÜN OLMADIYSA BUGÜN OLSUN BOŞVER . HEM . OLDUYSA HAYIRLI OLSUN TUTAR İNŞALLAH. O ZAMAN YARIN OLMASIN . BİLİORUM . YARIN ÇOK KOYUYU GÖRÜNCE KAÇIRMAK İSTEMİCEN ÜSTÜSTE OLSUN İSTİCEN Kİ BEN HEP ÖLEEE YAPIOM . BU KEZ TUTCAM KENDİMİ Bİ BOŞ Bİ DOLUYU BOZMAMAK DENİYCEM . ama burda vogozo arkadaş var. o 3 gün üst üste denedi oldu . senin de olur olacağı varsa
Tatlım eşinde sende gerekli kontrolleri yaptırmışsınız geriye kalan beklemek o da çok zor biliyorum sen aşılamadan falan bahsediyosun ama forumda okudum klomen diye bi iğne varmış herkes önce onu deniyor yumurtlama takibinde yumurtayı geliştirip çatlatıyormuş yardımcı hormon gibi Bişi sanırım doktor söylüyormuş ilişki günlerini sizin mercimek kılıklının azıcık iteklemeye ihtiyacı var sanırım pek nazlıAY AYYY OLDU DİEN DİLLERİNİ YESİNLER. SOKMASIN ARILAR.. MAŞALLAH KUZUMA . İNŞALLAH SAĞLIKLI GEBELİK OLUR.. AYNEN YA . BENİM EŞİM DE AZ DA OLSA HIZ DA PROBLEM OLABİLİR. SAYI İYİMİŞ DE . .. ARTIK SORUNU ONA BULUYOM VALLA. BENİM ADETLER YUM GÜNLERİ SAAT GİBİ ŞÜKÜR. YOKSA OLMASI LAZIM DİOM GICIK EDİOM ONU
Ayy guldum kız bizm aklımzda hep öyle bi dusunce varya sende anlatnca tamam iste biz d öyle oluruz dedik :)
Galibaaaa canimmmm kan degerim de yüksek cikti soktayim ya :)Kız hamilesin haa.
Önceki testini hatırlıorumm gözümüze sokuyoduk anlamak için . Bu gayet belliiii
Gözün aydın canım inşallah değerlerinde güzel katlanır sağlıkla kucağına alırsın,çok sevindimm sat ne zamandı seninKızlar gunaydinnnn elimm ayagim titiriyor soktoyaim suan dun kan verdim.aksam gece kardeşim le gittim esimede demedim inanamiyorum ama kan degerim 145.5 soktayim :))) insallahhh saglikli bir gebeliktir :)
4 mayis canim :) insallah sagliklidir kuzucuğummm :)Gözün aydın canım inşallah değerlerinde güzel katlanır sağlıkla kucağına alırsın,çok sevindimm sat ne zamandı senin
İnşallah canım benim gönlünü ferah tut4 mayis canim :) insallah sagliklidir kuzucuğummm :)
Aminnnn simdi eşim in haberide yok biraz gecsede mi soylesem acabaİnşallah canım benim gönlünü ferah tut
Eşine söyle bence canım bilmek hakkı,başka insanlara ne zaman söyleneceğine birlikte karar verirsinizAminnnn simdi eşim in haberide yok biraz gecsede mi soylesem acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?