ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Öyle de doktor yumurtlama da da sıkıntı olsa soylerdi. Ve tam o günde tam hissediyorum yumurtlama olduğunu ağrı oluyor adet gibi. . Doktor ds onu sordu zaten . Ve 4 aydır . Hep 12. 13 . Gün oluyor . Valla bilemedim. . Bakalım . Ben planlarimi kış à hamile kalmaya ayrladim. Şimdi olsa bile . Aşırı yani ilk başlardaki kadar sevinemem heralde. Çünkü tatil spor .. bunlardan vazgeçmem demek gibi hissediyorum.

Ya bu deger bata 4 kala normal mi acaba oncekinde hep dusuktu benim 12 55 ti ama suan bata 4 kala 145.5 acaba kimyasal olurmuki ta

Ya bu deger bata 4 kala normal mi acaba oncekinde hep dusuktu benim 12 55 ti ama suan bata 4 kala 145.5 acaba kimyasal olurmuki ta
Aaa kan testi mi yaptirdin. Ben anlamiom kuzum . Değerlerden. Bakalım insallah kimyasal falan degildir

Ben 4 gün üst üste ilişkiye girdim esimle hem de 10 günlük uzak kaldıktan sonra..ilk denememizde hamileyim :) diyeceklerim bu kadar :) Rabbim nasip edince ediyo

Bencede yubbiiiii :) insallah sagliklidir bebisim insallah saglikli artar canim sen ilk adete ne kadar varken baktrmistin sonra bidha baktrdiginda kacti degerlerin
Tatlım ben sabredip adet günü baktirdim. 296 gibi bi deger çıkmıştı. .Sonra 4 gün sonra 1169 çıkmıştı bi daha da baktırmadim...sen gönlünü ferah tut oldu bu sefer kuzum oldu :) kandil bugün bol bol dua et hamislerin en tazesi

Ayyy canim senin adet gunu 296ysa egee benim bata 4 5 kala bu deger iyi gibi sanki demi :) kuzummm ayy insalalh dua et benim icin rabbim su mubarek gunde yuzum guldursun :)

Ben 4 gün üst üste ilişkiye girdim esimle hem de 10 günlük uzak kaldıktan sonra..ilk denememizde hamileyim :) diyeceklerim bu kadar :) Rabbim nasip edince ediyo
canımm tebrik ederim. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş. Bugün de koyu gibi...

Ayyy canim senin adet gunu 296ysa egee benim bata 4 5 kala bu deger iyi gibi sanki demi :) kuzummm ayy insalalh dua et benim icin rabbim su mubarek gunde yuzum guldursun :)
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş. Gözün aydın :)

Canim simdi kafamdan hesap yaptim benim deger yarin iki katina cikarsa eger 290 olur sonra iki gune katlanarak artrsa eger :) cumartesiye 1200 yakin olur tam bat gunu de zaten cuma benim :)

Herkesin değerinin birbirinden farklı olması zaten normal olanı adet günü yum günü hep farkediyo değerlerde :) sen kıyas yapma ama bence değerin çok guzel

Kızlar gunaydinnnn elimm ayagim titiriyor soktoyaim suan dun kan verdim.aksam gece kardeşim le gittim esimede demedim inanamiyorum ama kan degerim 145.5 soktayim :))) insallahhh saglikli bir gebeliktir :)
Maşallah degerin cok guzel tebrik ederim :) benimki daha dusuktü ve suan saglikli cok şükür :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…