ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Ben kendi tecrubeme güvenerek bugün ve yarın da ilişki olsun derim :) tabi sana kalmış bişey ama benimde böyleydi 2 gün koyu oldu sonra siliklesti..
anladım canım sağ ol. Takvimde yum gününü 16,gün die gösterio. Tereddüt ettim

Kizlarrr bugün dua günü kandil ya. Sizden özel dua istiyorum . Bu ay ki calismalarimiz ise yarasın ve memlekete gitmeden hamiş haberim ı vereyim

Hz. Peygamber şöyle buyurur:

“Şaban ayının 15. gecesini ibadetle geçirin, gündüzünde de oruç tutun. Çünkü Yüce Allah, bu gece dünya semasına rahmetiyle tecelli eder ve 'Yok mu tövbe eden, tövbesini kabul edeyim! Yok mu rızık isteyen, rızık vereyim! Yok mu şifa isteyen, şifa vereyim!.. Yok mu başka isteği olan ona da istediğini vereyim" (İbn Mâce, Sünen, "İkâmetü's-salât", 191.)

Mevlamız günah yüklerimizden berat etmiş olarak Ramazan-ı şerife girmeyi nasip eylesin…

Kizlarrr bugün dua günü kandil ya. Sizden özel dua istiyorum . Bu ay ki calismalarimiz ise yarasın ve memlekete gitmeden hamiş haberim ı vereyim
Bence herkes sana özelden ismini göndersın sonra sen o isimleri buraya yaz. isimle dua edelim. Konu saibi sensin die dedim canım yanlış anlama :)

Herkesin değerinin birbirinden farklı olması zaten normal olanı adet günü yum günü hep farkediyo değerlerde :) sen kıyas yapma ama bence değerin çok guzel
İnsalalh canim yaaa yalniz sag kasik tarfimdan bacagima agei vuruyor sabahtr

Bence herkes sana özelden ismini göndersın sonra sen o isimleri buraya yaz. isimle dua edelim. Konu saibi sensin die dedim canım yanlış anlama :)
Olur ama gerek yok gibi canım yaaa
. Vorones nedir kimdir .rabbim bilmez mı. Kalp bağı gönül bağı var ki. Biz isteyelim. . Rabbim verir inşallah. O adresi bilirrr

Ben sana edicem kuzum sende bana et olur mu :)
Ederım mmmmmm canımmm benim . İnşallah . Böyle abdest alamıyorum reglim . ama örtümu alıp gece kıbleye yönelip ederim duamizı. . Bir sene içinde olacaklar bu gecede yazilir mis. Çok inaniyorum ben berat gecesinin mubarekligine. Gönülden ve kalpten isteyelim.

Sagol canimmmm insalalhhh sagliklidir benimkide :) yalniz b sag kasik targimdan bacagima agri vuruyor bu oluyomuydu ters giden bisey yoktr demi
Yok canim icini ferah tut ben hamile kaldigim ay soldan yumurtlamistm aynen bu sekilde sol bacagima agri giriyordu gayet normal yani :)

Regl oluyorum ama dua edecem cnım senin devam ediyor mu hala

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…