Ben kendi tecrubeme güvenerek bugün ve yarın da ilişki olsun derim :) tabi sana kalmış bişey ama benimde böyleydi 2 gün koyu oldu sonra siliklesti..canım yorumunu bekliyorum :)Eki Görüntüle 1545658
anladım canım sağ ol. Takvimde yum gününü 16,gün die gösterio. Tereddüt ettimBen kendi tecrubeme güvenerek bugün ve yarın da ilişki olsun derim :) tabi sana kalmış bişey ama benimde böyleydi 2 gün koyu oldu sonra siliklesti..
Ben sana edicem kuzum sende bana et olur mu :)Kizlarrr bugün dua günü kandil ya. Sizden özel dua istiyorum . Bu ay ki calismalarimiz ise yarasın ve memlekete gitmeden hamiş haberim ı vereyim
Bence herkes sana özelden ismini göndersın sonra sen o isimleri buraya yaz. isimle dua edelim. Konu saibi sensin die dedim canım yanlış anlama :)Kizlarrr bugün dua günü kandil ya. Sizden özel dua istiyorum . Bu ay ki calismalarimiz ise yarasın ve memlekete gitmeden hamiş haberim ı vereyim
İnsalalh canim yaaa yalniz sag kasik tarfimdan bacagima agei vuruyor sabahtrHerkesin değerinin birbirinden farklı olması zaten normal olanı adet günü yum günü hep farkediyo değerlerde :) sen kıyas yapma ama bence değerin çok guzel
Sagol canimmmm insalalhhh sagliklidir benimkide :) yalniz b sag kasik targimdan bacagima agri vuruyor bu oluyomuydu ters giden bisey yoktr demiMaşallah degerin cok guzel tebrik ederim :) benimki daha dusuktü ve suan saglikli cok şükür :)
Olur ama gerek yok gibi canım yaaaBence herkes sana özelden ismini göndersın sonra sen o isimleri buraya yaz. isimle dua edelim. Konu saibi sensin die dedim canım yanlış anlama :)
Ederım mmmmmm canımmm benim . İnşallah . Böyle abdest alamıyorum reglim . ama örtümu alıp gece kıbleye yönelip ederim duamizı. . Bir sene içinde olacaklar bu gecede yazilir mis. Çok inaniyorum ben berat gecesinin mubarekligine. Gönülden ve kalpten isteyelim.Ben sana edicem kuzum sende bana et olur mu :)
Çok normal bebeğim :)İnsalalh canim yaaa yalniz sag kasik tarfimdan bacagima agei vuruyor sabahtr
tabiii orası ayrı. :)Olur ama gerek yok gibi canım yaaa
. Vorones nedir kimdir .rabbim bilmez mı. Kalp bağı gönül bağı var ki. Biz isteyelim. . Rabbim verir inşallah. O adresi bilirrr
Allahima sukurlee olsun o zaman rabbim yuzumu guldurdu yaaa bu mubarek gundeee soktayim ve esime soylemedim hala :)Çok normal bebeğim :)
Yok canim icini ferah tut ben hamile kaldigim ay soldan yumurtlamistm aynen bu sekilde sol bacagima agri giriyordu gayet normal yani :)Sagol canimmmm insalalhhh sagliklidir benimkide :) yalniz b sag kasik targimdan bacagima agri vuruyor bu oluyomuydu ters giden bisey yoktr demi
Sen gönlünü ferah tut artık ve esinle paylaş bence bu hayırlı günde hayırlı haberi :)Allahima sukurlee olsun o zaman rabbim yuzumu guldurdu yaaa bu mubarek gundeee soktayim ve esime soylemedim hala :)
Etmez miyim canım benim tabiki buradaki herkese dua edicem bekleyen herkes güzel haberi alacak inşallahhhKizlarrr bugün dua günü kandil ya. Sizden özel dua istiyorum . Bu ay ki calismalarimiz ise yarasın ve memlekete gitmeden hamiş haberim ı vereyim
Canimmmm soyluyucem insalalh hayrli haberi vericem :)Sen gönlünü ferah tut artık ve esinle paylaş bence bu hayırlı günde hayırlı haberi :)
Hmmm benim sag demekki sagdan yumurtlamisim :)Yok canim icini ferah tut ben hamile kaldigim ay soldan yumurtlamistm aynen bu sekilde sol bacagima agri giriyordu gayet normal yani :)
Benim hem sağa hemde sol kasığıma ağrı giriyor sağlıklıdır inşallah yarın doktora gidicem güzel haberler alırım umarımHmmm benim sag demekki sagdan yumurtlamisim :)
Senin bebisin cinsyti belli olmadimi :)
Regl oluyorum ama dua edecem cnım senin devam ediyor mu halaHz. Peygamber şöyle buyurur:
“Şaban ayının 15. gecesini ibadetle geçirin, gündüzünde de oruç tutun. Çünkü Yüce Allah, bu gece dünya semasına rahmetiyle tecelli eder ve 'Yok mu tövbe eden, tövbesini kabul edeyim! Yok mu rızık isteyen, rızık vereyim! Yok mu şifa isteyen, şifa vereyim!.. Yok mu başka isteği olan ona da istediğini vereyim" (İbn Mâce, Sünen, "İkâmetü's-salât", 191.)
Mevlamız günah yüklerimizden berat etmiş olarak Ramazan-ı şerife girmeyi nasip eylesin…
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?