ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Evet canim insallah dualarimiz kabul olsun.. Bir sene icinde bebisimiz saglikla dunyaya gelir insallah tez zmanda..allah biliyor ya yurekten istiyorum..hepimizin gonlune gore versin rabbin

Canım senin hamilelik kesinlestiya

Aman ne uzunmuş hep böyle uzun mu suruyor benimki 4 gun felan sadce 1 gun yogun olurm dgr gunlerde az az
Tam kesinlemedi aslonda kendim kana baktrdim ya canm doktora daha gtmem herhalde kan degeride 145.5 bakalim artik

Kizlarrr bugün dua günü kandil ya. Sizden özel dua istiyorum . Bu ay ki calismalarimiz ise yarasın ve memlekete gitmeden hamiş haberim ı vereyim
Inşallah canım. Benim de dileğim bu. Bayrama güzel haberler Vermek istiyorum artık. Birbirimize dua edelim. Tez zamanda insallah

Canım benim adete de 6 gün var. Benim de sağ kasik ağrıyor hiç böyle olmazdı. Inşallah sonucum senin gibi olur.
İnsallah istwrsen bi test yap bak benim testte silik cikti sonra kandada deger iyi gibi bilmiyorum ama insallah saglikli bir bebisin seninledir

Oldu bu sefer :) bizede dua et :)
!etmez miyim canimmm ya allahim en kisa zamanda saglilkli haberlerini versin insallah kuzucummm inanki cok isterim hepimizin hamis ve saglikli bebekleri olmasini cunku bu guzel duyguyu her kadin tatmali :)

!etmez miyim canimmm ya allahim en kisa zamanda saglilkli haberlerini versin insallah kuzucummm inanki cok isterim hepimizin hamis ve saglikli bebekleri olmasini cunku bu guzel duyguyu her kadin tatmali :)
Ewet canım öyle ama artık bana hayal gbi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…