Evet canim. 6. Günü sanırsam . 7 yi bulur benimRegl oluyorum ama dua edecem cnım senin devam ediyor mu hala
Evet canim insallah dualarimiz kabul olsun.. Bir sene icinde bebisimiz saglikla dunyaya gelir insallah tez zmanda..allah biliyor ya yurekten istiyorum..hepimizin gonlune gore versin rabbinEderım mmmmmm canımmm benim . İnşallah . Böyle abdest alamıyorum reglim . ama örtümu alıp gece kıbleye yönelip ederim duamizı. . Bir sene içinde olacaklar bu gecede yazilir mis. Çok inaniyorum ben berat gecesinin mubarekligine. Gönülden ve kalpten isteyelim.
Yok canim Göremedk daha :) bende cok merak ediyrm ona göre alisverise baslicm insallah :))Hmmm benim sag demekki sagdan yumurtlamisim :)
Senin bebisin cinsyti belli olmadimi :)
Canimmmm sağlıkla kucagina al inşallahYok canim Göremedk daha :) bende cok merak ediyrm ona göre alisverise baslicm insallah :))
Hadi bakalim canim hayrlisi ve sagliklisi olsun da cinaiyet onemli degilYok canim Göremedk daha :) bende cok merak ediyrm ona göre alisverise baslicm insallah :))
İnsallah canim sen kan testi yaptirdin mi canimBenim hem sağa hemde sol kasığıma ağrı giriyor sağlıklıdır inşallah yarın doktora gidicem güzel haberler alırım umarım
Aminnn inşallahCanimmmm sağlıkla kucagina al inşallah
Aynen oyle kuzucumm :)Hadi bakalim canim hayrlisi ve sagliklisi olsun da cinaiyet onemli degil
Yarın Gidicem canım ilk defa doktora bekledim biraz hayırlısı diyorum ya inşallah güzel haberler alırımİnsallah canim sen kan testi yaptirdin mi canim
Canım senin hamilelik kesinlestiyaCanimmmm soyluyucem insalalh hayrli haberi vericem :)
Aman ne uzunmuş hep böyle uzun mu suruyor benimki 4 gun felan sadce 1 gun yogun olurm dgr gunlerde az azEvet canim. 6. Günü sanırsam . 7 yi bulur benim
Canım nasıl bebiş ikinizde iyisiniz sanırım sağlıkla kucağına alırsın inşallahhYok canim Göremedk daha :) bende cok merak ediyrm ona göre alisverise baslicm insallah :))
İnsallah canim bizede veririsin hayirli haberlerYarın Gidicem canım ilk defa doktora bekledim biraz hayırlısı diyorum ya inşallah güzel haberler alırım
Tam kesinlemedi aslonda kendim kana baktrdim ya canm doktora daha gtmem herhalde kan degeride 145.5 bakalim artikCanım senin hamilelik kesinlestiya
Aman ne uzunmuş hep böyle uzun mu suruyor benimki 4 gun felan sadce 1 gun yogun olurm dgr gunlerde az az
Oldu bu sefer :) bizede dua et :)Tam kesinlemedi aslonda kendim kana baktrdim ya canm doktora daha gtmem herhalde kan degeride 145.5 bakalim artik
Inşallah canım. Benim de dileğim bu. Bayrama güzel haberler Vermek istiyorum artık. Birbirimize dua edelim. Tez zamanda insallahKizlarrr bugün dua günü kandil ya. Sizden özel dua istiyorum . Bu ay ki calismalarimiz ise yarasın ve memlekete gitmeden hamiş haberim ı vereyim
Canım benim adete de 6 gün var. Benim de sağ kasik ağrıyor hiç böyle olmazdı. Inşallah sonucum senin gibi olur.İnsalalh canim yaaa yalniz sag kasik tarfimdan bacagima agei vuruyor sabahtr
İnsallah istwrsen bi test yap bak benim testte silik cikti sonra kandada deger iyi gibi bilmiyorum ama insallah saglikli bir bebisin seninledirCanım benim adete de 6 gün var. Benim de sağ kasik ağrıyor hiç böyle olmazdı. Inşallah sonucum senin gibi olur.
!etmez miyim canimmm ya allahim en kisa zamanda saglilkli haberlerini versin insallah kuzucummm inanki cok isterim hepimizin hamis ve saglikli bebekleri olmasini cunku bu guzel duyguyu her kadin tatmali :)Oldu bu sefer :) bizede dua et :)
Ewet canım öyle ama artık bana hayal gbi geliyor!etmez miyim canimmm ya allahim en kisa zamanda saglilkli haberlerini versin insallah kuzucummm inanki cok isterim hepimizin hamis ve saglikli bebekleri olmasini cunku bu guzel duyguyu her kadin tatmali :)
Ben de öyle hissediyorum yahuEwet canım öyle ama artık bana hayal gbi geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?