ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

İnsallah istwrsen bi test yap bak benim testte silik cikti sonra kandada deger iyi gibi bilmiyorum ama insallah saglikli bir bebisin seninledir
Bilmiyorum ki daha erken gibi. Çok var söyle bir iki gun kalsın da diyorum. Ovu yaptım koyulaşmaya başlamış sanki Iyic e umutlandim. Sonu iyi olsa bari

Yok cnim nerdeee of ndn olmadm cok moralm bozuldu adet olmakta guzel birseymis sukretmek lazımmış geç kalması bi sorunun habercisı kistm oldu buyuk ihtimal yeni ay daha guzel calısym derken birde bu cıktı of of
haklısın kuzum insan acayıp stres oluyor benimde 12 gun oldu gecıkeli

Kizlar bisey sorucam aklima geldi.. Hamile olan arkadaslar dollenme oldugundan itibaren mi cift cizgi cikiyor ovulasyon testinde.. Yoksa hic siliklesme olmuyormu ??

Kızlar gunaydinnnn elimm ayagim titiriyor soktoyaim suan dun kan verdim.aksam gece kardeşim le gittim esimede demedim inanamiyorum ama kan degerim 145.5 soktayim :))) insallahhh saglikli bir gebeliktir :)
canım tebrik ederim bak bi öncekinde çok düşüktü çok şükür bu sağlıcakla gelecek inşallah annesine

test yapsaydın canım doktora gidiyomusun yarın
randevu almaya çalıştım cumaya erteledi beni aile hekimine gitsem yine sallamayacaklar randevusuz gitsem sıra bulabilirmiyim acaba bu arada yarım saat önce test yaptım negatif

inşallah canım normalde takvime göre 2 gun önce yum gunuydu şimdi adet olursam yumurtlama gunu tum duzen değişirmi
değişir gibime geliyor bende bu ay aynı şeyi yaşıyorum geciktim ve söktürücü kullandım şimdi adetim bitiyor normaldeki gibi sürdü bi dahaki bakalım ne zaman gelecek ?

Kizlar bisey sorucam aklima geldi.. Hamile olan arkadaslar dollenme oldugundan itibaren mi cift cizgi cikiyor ovulasyon testinde.. Yoksa hic siliklesme olmuyormu ??
canım benim bildiğim silikleşiyor yumurta çatladıktan sonra,adete yakın tekrar koyulaşmaya başlıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…