Bilmiyorum ki daha erken gibi. Çok var söyle bir iki gun kalsın da diyorum. Ovu yaptım koyulaşmaya başlamış sanki Iyic e umutlandim. Sonu iyi olsa bariİnsallah istwrsen bi test yap bak benim testte silik cikti sonra kandada deger iyi gibi bilmiyorum ama insallah saglikli bir bebisin seninledir
haklısın kuzum insan acayıp stres oluyor benimde 12 gun oldu gecıkeliYok cnim nerdeee of ndn olmadm cok moralm bozuldu adet olmakta guzel birseymis sukretmek lazımmış geç kalması bi sorunun habercisı kistm oldu buyuk ihtimal yeni ay daha guzel calısym derken birde bu cıktı of of
kuzummm ıkı gundur gremiyordum neler nolmuş neler kanda baktırdınmı canımCanim ben bundan gecen ay gordum ve husranla karsilastim simdide aynisini gormek heyecanladrdi ama ne biliyim korkuyorum yine
test yapsaydın canım doktora gidiyomusun yarınhaklısın kuzum insan acayıp stres oluyor benimde 12 gun oldu gecıkeli
canım tebrik ederim bak bi öncekinde çok düşüktü çok şükür bu sağlıcakla gelecek inşallah annesineKızlar gunaydinnnn elimm ayagim titiriyor soktoyaim suan dun kan verdim.aksam gece kardeşim le gittim esimede demedim inanamiyorum ama kan degerim 145.5 soktayim :))) insallahhh saglikli bir gebeliktir :)
randevu almaya çalıştım cumaya erteledi beni aile hekimine gitsem yine sallamayacaklar randevusuz gitsem sıra bulabilirmiyim acaba bu arada yarım saat önce test yaptım negatiftest yapsaydın canım doktora gidiyomusun yarın
cumayada daha çok varrandevu almaya çalıştım cumaya erteledi beni aile hekimine gitsem yine sallamayacaklar randevusuz gitsem sıra bulabilirmiyim acaba bu arada yarım saat önce test yaptım negatif
ayyy kuzum ya sen bu mutluluğu çoktan hakettinDemi canimmmm bencede ama nasil dicem yaa ay valla cok heyecanliyim suan elim ayagimtitryor
sorma kuzum ya küçük bir ilçedeyım zaten başkada hastane yok sabah gitcem yinede sıra bulabilirsem muayene olurum hiç olmazsacumayada daha çok var
bulursun Umarım yoksa da cumaya kadar reglin gelir kendisi belkisorma kuzum ya küçük bir ilçedeyım zaten başkada hastane yok sabah gitcem yinede sıra bulabilirsem muayene olurum hiç olmazsa
inşallah canım allahım dualarını geri çevirmesin senin hepimizinKizlarrr bugün dua günü kandil ya. Sizden özel dua istiyorum . Bu ay ki calismalarimiz ise yarasın ve memlekete gitmeden hamiş haberim ı vereyim
inşallah canım normalde takvime göre 2 gun önce yum gunuydu şimdi adet olursam yumurtlama gunu tum duzen değişirmibulursun Umarım yoksa da cumaya kadar reglin gelir kendisi belki
değişir gibime geliyor bende bu ay aynı şeyi yaşıyorum geciktim ve söktürücü kullandım şimdi adetim bitiyor normaldeki gibi sürdü bi dahaki bakalım ne zaman gelecek ?inşallah canım normalde takvime göre 2 gun önce yum gunuydu şimdi adet olursam yumurtlama gunu tum duzen değişirmi
Iyiyiz cok şükür :) senide tebrik ederimm hamileymişsin. :) bu ara cok giremyrm. Malum Sene Sonu hazirliklari falan :) nasil gidiyr senin?Canım nasıl bebiş ikinizde iyisiniz sanırım sağlıkla kucağına alırsın inşallahh
Adete yakın koyulasiyor. Yunurtlamanin uzerinden 10 12 gün gecmesi gerekiyor.Kizlar bisey sorucam aklima geldi.. Hamile olan arkadaslar dollenme oldugundan itibaren mi cift cizgi cikiyor ovulasyon testinde.. Yoksa hic siliklesme olmuyormu ??
İnsallahhh canim bende oyle diyorum artik insalah hayirlisiyla diyorumcanım tebrik ederim bak bi öncekinde çok düşüktü çok şükür bu sağlıcakla gelecek inşallah annesine
Cok tesekkur ederim canim benimmmm allahim sana da gostersin insallahayyy kuzum ya sen bu mutluluğu çoktan hakettin
Tesekkurler canim :)Adete yakın koyulasiyor. Yunurtlamanin uzerinden 10 12 gün gecmesi gerekiyor.
canım benim bildiğim silikleşiyor yumurta çatladıktan sonra,adete yakın tekrar koyulaşmaya başlıyorKizlar bisey sorucam aklima geldi.. Hamile olan arkadaslar dollenme oldugundan itibaren mi cift cizgi cikiyor ovulasyon testinde.. Yoksa hic siliklesme olmuyormu ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?