ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Iyiyiz cok şükür :) senide tebrik ederimm hamileymişsin. :) bu ara cok giremyrm. Malum Sene Sonu hazirliklari falan :) nasil gidiyr senin?
öyle canım,hiç beklemiyorken doğru dürüst çalışma yapmamış,yumurtlama takip etmemişken rastgele tutturmuşuz işte nasıl olduysa korkunun baskın olduğu bir heyecan var işte yarında doktor randevum var bakalım o ne diyecek,hcg sonucu kaç çıkacak bekliyorum öyle

Günaydınlarrrr güzel teyzeler biz dün gece hepinize dua ettik,bekleyenlere sağlıkla gelsin bebişler diye bugünde doktor kontrolümüz var şans dileyin dua edin nolur
Günaydın canim allah dualarini kabul etsin insalahh :)
Hayirli haberlerle gel canim buraya

Gunaydin kizlar :) Nasilsiniz bol hamisli gunler insallah canlar biz bugun birdaha kana baktiricaz insallah oda iki kati olmus olur :) amaa aksam gidicez esimle is cikisi :)
Bu arada esimede soyledim esim de sevindi ve soylesigi tek sey "insallah hayirlisi ve sagliklisi olur " bende amin dedimm..
Aksam yemekte kayinvalidemlerle yemek yerken bi anda muhabbet cocuk ismine geldi ve benim eşim ilk defa kendi adina konustu toplumda cocukla ilgili konusmazdi o bizim olmadigi icin insallah rabbim yuzumuzu güldürür değerim katlanmistir insallah bebeisimiz sagliklidir :)

Oldu bu sefer :) bizede dua et :)
Etmezmiyim canim ben 6 7 audir buralardayim ve her goesugum hamile haberinde sanki kendim gibi sevindim her okudugum kotu haberde sanki kendim gibi üzüldüm.. Onun icin burasi oyle bir yer ki kimseye diyemedigini kimseyw soramadigini belkide ilk hamile haberini benim gibi burdakilere soyleyen bir suru insan var ve tanisilmadik arkadar ortami var normalde kimse kimseye guvenip birsey anlatmaz yada anlatamaz ama burda biz hic cekinmeden birbirimize hersey şöyle yebiliyoruz.. Onun icin butun kalbimle burdaki herkes icin dua ediyorum eminim herkes te ediyodur..

Nasip iste Rabbim istesin yeter ki :) insallah bu sefer saglikla alirsn kucagina :)

değişir gibime geliyor bende bu ay aynı şeyi yaşıyorum geciktim ve söktürücü kullandım şimdi adetim bitiyor normaldeki gibi sürdü bi dahaki bakalım ne zaman gelecek ?
kuzum sabah hastaneyi aradık doktor tum gun ameliyattaymış şans yok bende :)

Günaydınlarrrr güzel teyzeler biz dün gece hepinize dua ettik,bekleyenlere sağlıkla gelsin bebişler diye bugünde doktor kontrolümüz var şans dileyin dua edin nolur
kuzum stres yapma bu sefer herşey yolunda olacak inşallah gunaydın bu arada

inşallah kuzum hayırlı bızı mutlu edecek haberlerle gel inşallah

Nasip iste Rabbim istesin yeter ki :) insallah bu sefer saglikla alirsn kucagina :)
Canim bisey sorcam iki gun once silkkti test kan testi 145.5 cikmisti ya ben gecen ay komyasal gecrdim bidha aymi sey olucak diye korkuyorum bugun yine teat yaptim ilki kadar belirgindi test koyylastgina gore acaba Kanimda artmismidir ki

Canim bisey sorcam iki gun once silkkti test kan testi 145.5 cikmisti ya ben gecen ay komyasal gecrdim bidha aymi sey olucak diye korkuyorum bugun yine teat yaptim ilki kadar belirgindi test koyylastgina gore acaba Kanimda artmismidir ki
kuzu daha önce başka biryerdende okumuştum koyulaşırsa kan değerinde artıyormuş sen içini ferah tut bu sefer kuzucuk iyice tutundu inşallah

Artmistr canm kan degerin cok iyi cikmis. Benimki daha silikti ve 79 du icini ferah tut iyi seyler düşün iyi olsn

Kızlar adetim cumartesi. Ovu testi böyle. Test yaptırsam mii

Eklentiler

• 20150602_133042.webp
    32,1 KB · Görüntüleme: 92
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…